Veelgestelde Vragen

Hoe werkt Snelgratisvergelijken.nl ?

Vind de goedkoopste aanbieder uit uw regio: Snelgratisvergelijken.nl is een website bestaande uit tientallen informatiepagina's over verschillende onderwerpen zoals energie, isolatie, verbouwen en renoveren.Er wordt algemene informatie verstrekt over het onderwerp en er wordt specifiek ingegaan op de elementen die belangrijk zijn bij het vergelijken van informatie en prijsopgaves. Op elke pagina kunt u gratis en vrijblijvend een formulier invullen en verzenden waarmee u informatie en prijzen kunt aanvragen. Uw aanvraag wordt (op basis van uw postcode) verzonden naar minimaal 1 tot maximaal 6 relevante en professionele bedrijven uit uw eigen regio. Binnen een uur tot enkele dagen ontvangt u de gewenste informatie en/of prijsopgaves (per e-mail of gewone post). De ervaring leert dat er ALTIJD prijsverschillen zijn tussen de verschillende aanbiedingen. Door goed te vergelijken op prijs en kwaliteit kunt u zo EVENTUEEL het beste aanbod kiezen.

Hoeveel kan ik besparen ?

Afhankelijk van de omvang van het werk praat u al gauw over 100 tot enkele duizenden euro's voordeel. De ervaring leert dat prijzen tot wel 45% kunnen verschillen tussen bedrijven. Sommige bedrijven hanteren internet stuntprijzen of hebben het rustig waardoor u beduidend voordeliger uit kunt zijn. Belangrijk is om appels met appels te vergelijken en peren met peren. De omschrijving en de kwaliteit van de aanbiedingen moeten wel goed vergelijkbaar zijn. Hoe u de verschillende produkten en diensten het beste kunt vergelijken, kunt u vinden op onze informatiepagina's over de verschillende onderwerpen. Aanvragen kost u niets en is vrijblijvend en kan u veel geld besparen. Dus....waarom niet aanvragen ?

Is de service werkelijk gratis ?

Ja, de service van Snelgratisvergelijken.nl is voor u volkomen gratis. Het kost u hooguit enkele minuten van uw tijd, maar de aanvraag en prijsopgaves en documentatie die u ontvangt zijn volkomen gratis en u bent tot niets verplicht. U kunt de informatie gebruiken om te vergelijken en daarna er niets mee te doen of eventueel kunt u opdracht geven aan de voor u meest aantrekkelijke aanbieder of eventueel aanvullende informatie vragen. Maar nogmaals: het is volkomen gratis en u bent tot niets verplicht.

Zijn er ook risico's ?

Nee, er zijn geen risico's voor u verbonden aan het aanvragen van de informatie en prijsopgaves. Indien u eventueel besluit om opdracht te geven aan een bedrijf is het natuurlijk wel belangrijk dat u dat op basis van een goede en correcte aanbieding doet, waarbij onder andere betalingscondities en garantievoorwaarden essentieel zijn. Snelgratisvergelijken.nl is niet verantwoordelijk voor de gedane aanbieding alsmede de kwaliteit van de uitvoering. Dat is een kwestie tussen uzelf en de opdrachtnemer.

Wie zit er achter Snelgratisvergelijken.nl

Snelgratisvergelijken.nl is een informatieve website die is ontwikkeld en wordt beheerd door Greyventure BV