DAKKAPELLEN

Snel en eenvoudig achterhalen wie de goedkoopste aanbieders in uw regio zijn? Vul dan s.v.p. het onderstaande formulier correct in en klik op verzenden.

DAKKAPEL OFFERTES AANVRAGEN

s.v.p. het formulier invullen

 • Allerlei modellen dakkapellen zijn mogelijk

 • Zoals standaard dakkapellen

 • Maar ook compleet maatwerk. Alles heel scherp geprijsd !

Informatie over dakkapellen

Vraag meerdere offertes voor het plaatsen van een dakkapel aan, zodat u een goed beeld krijgt van wat hier bij komt kijken en welke mogelijkheden u heeft. Zoekt u bijvoorbeeld naar offertes voor een standaard dakkapel, of wilt u speciale dakkapellen vergelijken? Wilt u gebruik maken van een dakkapel met een pannendak of nokverhoging, of zoekt u naar de meest voordelige oplossing in de vorm van een prefab dakkapel die u op een goedkope manier kunt laten plaatsen? Vraag via deze site eenvoudig 1 - 6 offertes aan, van specialisten uit de buurt.

Standaard dakkapel laten plaatsen

Wilt u een standaard dakkapel laten plaatsen? U kunt hiervoor eenvoudig meerdere offertes aanvragen en deze met elkaar vergelijken. Veel dakkapellen hebben een hoogte van 1,5 meter, al is het toegestaan om maximaal 1,75 meter te gebruiken. Een dakkapel kost per strekkende meter zo’n €1.000 - €1.200, waarmee u een idee krijgt van de prijs waar u op dient te rekenen. Uiteraard heeft onder andere de helling invloed op de prijs, net als de hoogte en de breedte hiervan. U kunt eenvoudig offertes aanvragen voor een standaard dakkapel en deze vergelijken, om hier een keuze uit te maken.

Speciale dakkapel

Bent u op zoek naar een meer speciale dakkapel en wilt u de mogelijkheden op dit gebied vergelijken? U kunt gebruik maken van een nok verhogende dakkapel of een pannendak dakkapel, maar houd er rekening mee dat de kosten doorgaans zo’n 30 - 60% hoger liggen dan die van een standaard dakkapel, afhankelijk van bijvoorbeeld de hoogte, breedte en de hellingshoek. Een nok verhogende dakkapel van 4 meter breed zal u bijvoorbeeld zo’n €7.700 kosten, terwijl u een platdak dakkapel aan kunt laten brengen voor €4.800. Vergelijk meerdere offertes voor dakkapellen om gebruik te maken van een voordelige vakman.

Aftimmeren en vergunning

Houd er bij het vergelijken van offertes voor dakkapellen rekening mee dat het plaatsen van een dakkapel verschillende kosten met zich meebrengt. Het gaat natuurlijk om de levering van de dakkapel of de materialen die daarvoor nodig zijn, maar er gaat ook tijd zitten in het eventuele aftimmeren. Uiteraard kunt u besluiten om dat zelf te doen, net als het aanvragen van een eventuele vergunning. Vergelijk de verschillende dakkapellen op basis van de diensten die de aannemer voor u uit handen zal nemen, zodat u een eerlijke vergelijking maakt en u tot een goed beeld van de kosten kunt komen.

 

Een nieuwbouw dakkapel af fabriek Een nieuwbouw dakkapel af fabriek

Offertes voor dakkapellen vergelijken

Wilt u offertes voor dakkapellen vergelijken? Dan is het verstandig om zo duidelijk mogelijk aan te geven waar u naar op zoek bent. Hoe dient de dakkapel eruit te gaan zien, wat zullen de afmetingen zijn en dient de vakman een vergunning aan te vragen en de dakkapel uiteindelijk netjes af te timmeren? Op basis van deze gegevens kunnen de specialisten uit de buurt u 1 - 6 offertes uitbrengen. U kunt dan de dakkapellen vergelijken, om een keuze te maken voor de vakman die u daar voordelig mee van dienst kan zijn.

Snelgratisvergelijken.nl werkt samen met ruim 1500 bedrijven in verschillende branches door geheel Nederland. Door het correct invullen van het aanvraagformulier wordt uw (vrijblijvende)offerte-aanvraag naar maximaal 6 bedrijven in uw eigen regio gestuurd. Deze bedrijven zullen gratis een prijsopgave en aanvullende informatie voor u opstellen en naar u verzenden (via e-mail of per post). U kunt deze prijsopgaves eenvoudig vergelijken en eventueel opdracht geven aan uw favoriete bedrijf. U bent echter tot niets verplicht. En uit ervaring weten wij dat niet één prijsopgave gelijk is aan de andere en u gegarandeerd geld zult besparen, soms wel tot 45% !

Zodra u het formulier hebt ingevuld en op verzenden hebt gedrukt, gaan wij voor u aan de slag:

 • Wij zorgen voor directe verspreiding van uw aanvraag onder maximaal 6 lokale en regionale bedrijven
 • Deze bedrijven sturen u snel, gratis én vrijblijvend prijsopgaves op basis van de gegevens uit uw aanvraag, meestal voorzien van documentatie.
 • U kunt op uw gemak en zonder enige verplichting prijzen en documentatie vergelijken. Vergelijken loont ALTIJD: uw voordeel kan oplopen tot wel 45%!

 1. Het scheelt u flink werk in het zoeken naar bedrijven in uw eigen regio
 2. U hoeft niet 4 of 5 verschillende bedrijven apart te benaderen (opbellen/mailen)
 3. U hoeft slechts 1 formulier in te vullen en op verzenden te klikken
 4. U krijgt 3 tot 6 (afhankelijk van soort product/dienst) verschillende offertes toegestuurd (hetzij via mail of post, met of zonder aanvullende documentatie)
 5. U kunt eenvoudig vergelijken (op prijs en aanbod) en eventueel besluiten om in zee te gaan met één van deze aanbieders.
 6. Deze service is volledig gratis en zonder enige verplichting !

Ja, de service van Snelgratisvergelijken.nl is voor u volkomen gratis. Het kost u hooguit enkele minuten van uw tijd, maar de aanvraag en prijsopgaves en documentatie die u ontvangt zijn volkomen gratis en u bent tot niets verplicht. U kunt de informatie gebruiken om te vergelijken en daarna er niets mee te doen of eventueel kunt u opdracht geven aan de voor u meest aantrekkelijke aanbieder of eventueel aanvullende informatie vragen. Maar nogmaals: het is volkomen gratis en u bent tot niets verplicht.

“Bent u op zoek naar de goedkoopste aanbieder uit uw regio? Vul dan het aanvraagformulier in en vraag bij maximaal 6 bedrijven tegelijk aan. Gratis en u zonder enige verplichting.”

Dakkapellen

Moderne dakkapellen Moderne dakkapellen
Klassieke dakkapellen Klassieke dakkapellen
Montage, afdichting & garantie Montage, afdichting & garantie

Meer informatie over Snelgratisvergelijken.nl:

Hoe werkt het vergelijken?

Zoals u ziet bieden wij meerdere produkten en diensten aan via deze website. Per produkt of dienst treft u naast handige informatie ook een aanvraagformulier aan. Door het aanvraagformulier in te vullen met uw gegevens en eventuele opmerkingen en op verzenden te klikken ontvangen meerdere bedrijven in uw regio uw verzonden formulier. Op basis van de informatie uit het formulier zullen ze u geheel gratis en vrijblijvend een aanbieding versturen, vergezeld van relevante documentatie. Minimaal 1 en maximaal 6 aanbieders zullen u een aanbieding versturen. U bekijkt en vergelijkt de informatie op uw gemak. Alles is volstrekt gratis en u bent tot niets verplicht.

Voor bijna elk project of klus kunt u vrijblijvende prijsopgaves aanvragen.
Aanvragen is volledig gratis en zonder risico.

Vergelijken = besparen

Er zijn momenteel 4 categorieën waarbinnen allerlei soorten diensten en produkten zijn ondergebracht (regelmatig worden daar nieuwe aan toegevoegd). In de navigatiebalk aan de bovenkant van de website kunt u zowel naar de categoriepagina gaan als rechtstreeks naar het door u gewenste onderwerp, bijvoorbeeld spouwmuurisolatie. Op die pagina kunt u allerlei relevante informatie over spouwmuurisolatie lezen zoals de werking, de verschillende soorten, subsidiemogelijkheden etc.

Dekking in heel Nederland, specialisten in elke regio

Dekking in heel Nederland, specialisten in elke regio Voor elk produkt in nagenoeg elke regio in Nederland beschikken wij over specialistische bedrijven die u van offertes en informatie kunnen voorzien. Ook voor eventuele spoedopdrachten kunt u gebruik maken van de aanvraagformulieren. Wel dient u dit dan duidelijk aan te merken en is het handig om te vragen of u teruggebeld kunt worden. Doordat alleen bedrijven uit uw eigen regio aanbiedingen sturen en u deze kunt vergelijken bent u er zeker van dat u voor het goedkoopste bedrijf uit de regio kiest!

Landelijke dekking

Simpel geld besparen met snelgratisvergelijken.nl!

Snel Tarieven

Door eenvoudig het formulier in te vullen en te verzenden krijgt u veelal binnen 24 tot 48 uur meerdere vrijblijvende aanbiedingen en documentatie in de bus. Wel zo handig !

Geld besparen

Het zal u verbazen hoeveel geld u kunt besparen door 3 tot 6 aanbieders te vergelijken: u praat al gauw over enkele honderden tot zelfs duizenden euro’s !

Landelijke Dekking

Door ons uitgebreide netwerk kunnen wij u voor elk soort dienst of produkt een landelijke dekking bieden waarbij u minimaal 1 tot maximaal 6 aanbiedingen zult ontvangen.

Vergelijken

Indien u gaat investeren in uw woning is het belangrijk om te zorgen dat zowel kwaliteit als prijs gunstig zijn. Oriënteer u daarom door vrijblijvend informatie en tarieven aan te vragen.

Populairste onderwerpen:

Snelgratisvergelijken.nl

Snelgratisvergelijken.nl is een volledig gratis informatieve website over uiteenlopende onderwerpen waarbij de bezoeker snel en gemakkelijk online prijzen en informatie kan vergelijken. Volledig gratis en zonder enige verplichtingen, waarbij de aanvrager met zekerheid geld kan besparen.  Snelgratisvergelijken.nl is ontwikkeld door Greyventure BV, een landelijk werkend internetbedrijf dat onder meer informatieve websites ontwikkelt en zorgt voor verspreiding van offerte-aanvragen onder geregistreerde en erkende bedrijven. Met meer dan 1500 aangesloten bedrijven kunnen aanvragers uit elke regio van offertes voorzien worden.

Contact Details

Greyventure BV
Aston Martinlaan 56b
3261 NB Oud-Beijerland
KvK nummer 51797704

Populaire Onderwerpen