ZONNEPANELEN

Snel en eenvoudig achterhalen wie de goedkoopste aanbieders in uw regio zijn? Vul dan s.v.p. het onderstaande formulier correct in en klik op verzenden.

ZONNEPANELEN OFFERTES AANVRAGEN

s.v.p. het formulier invullen

 • Geschikt voor elk dak en elke situatie.

 • Montage op alle daken

 • Gratis energie

Informatie over zonnepanelen

Wilt u een offerte voor zonnepanelen ontvangen van de specialisten uit de buurt, of bent u benieuwd wat u van de panelen kunt verwachten en waar u op dient te letten. We zorgen voor uitgebreide informatie en maken het u gemakkelijk 1 - 6 offertes aan te vragen, die u binnen enkele dagen zal ontvangen. U kunt op die manier zonnepanelen vergelijken, bijvoorbeeld door te letten op de kwaliteit, vermogensgarantie, productgarantie, keurmerken en natuurlijk de opbrengst die u uiteindelijk kunt verwachten.

Zonnepanelen en kwaliteit

U kunt zonnepanelen vergelijken door uit te gaan van de kwaliteit. U kunt gebruik maken van monokristallijne zonnepanelen of polykristallijne zonnepanelen. In het eerste geval bestaan de zonnecellen uit 1 kristal, in het tweede geval gaat het om meerdere grove kristallen. De monokristallijne zonnepanelen zijn vaak iets duurder, maar leveren ook een betere opbrengst op. Niet ieder merk voert de beide soorten zonnepanelen, dus vraag een offerte aan bij de specialisten en ga na welk type zonnepanelen u kunt laten plaatsen. Op die manier kunt u de zonnepanelen vergelijken en nagaan wat uw investering uiteindelijk op zal leveren.

Vermogens- en productgarantie

Wilt u de zonnepanelen vergelijken? Dan is het daarnaast verstandig om u te richten op de vermogensgarantie. Het vermogen van de zonnepanelen zal afnemen tijdens de levensduur, onder invloed van bijvoorbeeld het weer en het UV-licht vanuit de zon zelf. Fabrikanten geven garanties af op het vermogen, waardoor ze 10 jaar lang bijvoorbeeld 90% van het vermogen zullen blijven genereren. Vergelijk de zonnepanelen op basis van de vermogensgarantie, net als de productgarantie. Dit laatste heeft betrekking op een goede werking van de zonnepanelen, inclusief bijvoorbeeld de omvormer en de bekabeling die u erbij nodig heeft om er gebruik van te kunnen maken. U zorgt op die manier voor een degelijke installatie, waar u meerdere jaren gebruik van kunt maken.

Keurmerken voor zonnepanelen

Verder kunt u de zonnepanelen vergelijken door uit te gaan van de keurmerken die er beschikbaar zijn. Zoek in de offerte voor zonnepanelen bijvoorbeeld naar de aanwezigheid van het CE-keurmerk, het EIC-keurmerk en het TÜV-keurmerk. Dit zijn de belangrijke keurmerken op het gebied van zonnepanelen, die aan kunnen geven hoe de kwaliteit zich verhoudt tot de prijs die u betaalt. U kunt de zonnepanelen vergelijken door na te gaan of de goedkopere panelen een vergelijkbaar keurmerk voeren, waardoor u op een verantwoordelijke wijze op de kosten kunt besparen.

Solide wind en stormbestendige montage van zonnepanelen is essentieel in verband met de veiligheid en goede werking. Solide wind en stormbestendige montage van zonnepanelen is essentieel in verband met de veiligheid en goede werking.

Opbrengst van zonnepanelen vergelijken

Tenslotte kunt u de offertes voor zonnepanelen vergelijken door na te gaan wat de opbrengst is die u kunt verwachten. De monokristallijne zonnepanelen leveren doorgaans een paar procent meer rendement op dan de polykristallijne zonnepanelen, dus houd daar rekening mee in de vergelijking. Ga uit van het aantal vierkante meter zonnepanelen dat u aan wilt brengen op het dak en laat de specialist u uitleggen wat u daarmee kunt bereiken. Op die manier kunt u de diverse mogelijkheden goed vergelijken en ervoor zorgen dat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Maak een online vergelijking en vraag meerdere offertes voor zonnepanelen aan.


Snelgratisvergelijken.nl werkt samen met ruim 1500 bedrijven in verschillende branches door geheel Nederland. Door het correct invullen van het aanvraagformulier wordt uw (vrijblijvende)offerte-aanvraag naar maximaal 6 bedrijven in uw eigen regio gestuurd. Deze bedrijven zullen gratis een prijsopgave en aanvullende informatie voor u opstellen en naar u verzenden (via e-mail of per post). U kunt deze prijsopgaves eenvoudig vergelijken en eventueel opdracht geven aan uw favoriete bedrijf. U bent echter tot niets verplicht. En uit ervaring weten wij dat niet één prijsopgave gelijk is aan de andere en u gegarandeerd geld zult besparen, soms wel tot 45% !

Zodra u het formulier hebt ingevuld en op verzenden hebt gedrukt, gaan wij voor u aan de slag:

 • Wij zorgen voor directe verspreiding van uw aanvraag onder maximaal 6 lokale en regionale bedrijven
 • Deze bedrijven sturen u snel, gratis én vrijblijvend prijsopgaves op basis van de gegevens uit uw aanvraag, meestal voorzien van documentatie.
 • U kunt op uw gemak en zonder enige verplichting prijzen en documentatie vergelijken. Vergelijken loont ALTIJD: uw voordeel kan oplopen tot wel 45%!

 1. Het scheelt u flink werk in het zoeken naar bedrijven in uw eigen regio
 2. U hoeft niet 4 of 5 verschillende bedrijven apart te benaderen (opbellen/mailen)
 3. U hoeft slechts 1 formulier in te vullen en op verzenden te klikken
 4. U krijgt 3 tot 6 (afhankelijk van soort product/dienst) verschillende offertes toegestuurd (hetzij via mail of post, met of zonder aanvullende documentatie)
 5. U kunt eenvoudig vergelijken (op prijs en aanbod) en eventueel besluiten om in zee te gaan met één van deze aanbieders.
 6. Deze service is volledig gratis en zonder enige verplichting !

Ja, de service van Snelgratisvergelijken.nl is voor u volkomen gratis. Het kost u hooguit enkele minuten van uw tijd, maar de aanvraag en prijsopgaves en documentatie die u ontvangt zijn volkomen gratis en u bent tot niets verplicht. U kunt de informatie gebruiken om te vergelijken en daarna er niets mee te doen of eventueel kunt u opdracht geven aan de voor u meest aantrekkelijke aanbieder of eventueel aanvullende informatie vragen. Maar nogmaals: het is volkomen gratis en u bent tot niets verplicht.

“Bent u op zoek naar de goedkoopste aanbieder uit uw regio? Vul dan het aanvraagformulier in en vraag bij maximaal 6 bedrijven tegelijk aan. Gratis en u zonder enige verplichting.”

Zonnepanelen

Zon: onbeperkte gratis energie Zon: onbeperkte gratis energie
Vakkundige montage Vakkundige montage
Forse jaarlijkse besparing op de energiekosten: terugverdientijd circa 7 tot 10 jaar. Forse jaarlijkse besparing op de energiekosten: terugverdientijd circa 7 tot 10 jaar.

Meer informatie over Snelgratisvergelijken.nl:

Hoe werkt het vergelijken?

Zoals u ziet bieden wij meerdere produkten en diensten aan via deze website. Per produkt of dienst treft u naast handige informatie ook een aanvraagformulier aan. Door het aanvraagformulier in te vullen met uw gegevens en eventuele opmerkingen en op verzenden te klikken ontvangen meerdere bedrijven in uw regio uw verzonden formulier. Op basis van de informatie uit het formulier zullen ze u geheel gratis en vrijblijvend een aanbieding versturen, vergezeld van relevante documentatie. Minimaal 1 en maximaal 6 aanbieders zullen u een aanbieding versturen. U bekijkt en vergelijkt de informatie op uw gemak. Alles is volstrekt gratis en u bent tot niets verplicht.

Voor bijna elk project of klus kunt u vrijblijvende prijsopgaves aanvragen.
Aanvragen is volledig gratis en zonder risico.

Vergelijken = besparen

Er zijn momenteel 4 categorieën waarbinnen allerlei soorten diensten en produkten zijn ondergebracht (regelmatig worden daar nieuwe aan toegevoegd). In de navigatiebalk aan de bovenkant van de website kunt u zowel naar de categoriepagina gaan als rechtstreeks naar het door u gewenste onderwerp, bijvoorbeeld spouwmuurisolatie. Op die pagina kunt u allerlei relevante informatie over spouwmuurisolatie lezen zoals de werking, de verschillende soorten, subsidiemogelijkheden etc.

Dekking in heel Nederland, specialisten in elke regio

Dekking in heel Nederland, specialisten in elke regio Voor elk produkt in nagenoeg elke regio in Nederland beschikken wij over specialistische bedrijven die u van offertes en informatie kunnen voorzien. Ook voor eventuele spoedopdrachten kunt u gebruik maken van de aanvraagformulieren. Wel dient u dit dan duidelijk aan te merken en is het handig om te vragen of u teruggebeld kunt worden. Doordat alleen bedrijven uit uw eigen regio aanbiedingen sturen en u deze kunt vergelijken bent u er zeker van dat u voor het goedkoopste bedrijf uit de regio kiest!

Landelijke dekking

Simpel geld besparen met snelgratisvergelijken.nl!

Snel Tarieven

Door eenvoudig het formulier in te vullen en te verzenden krijgt u veelal binnen 24 tot 48 uur meerdere vrijblijvende aanbiedingen en documentatie in de bus. Wel zo handig !

Geld besparen

Het zal u verbazen hoeveel geld u kunt besparen door 3 tot 6 aanbieders te vergelijken: u praat al gauw over enkele honderden tot zelfs duizenden euro’s !

Landelijke Dekking

Door ons uitgebreide netwerk kunnen wij u voor elk soort dienst of produkt een landelijke dekking bieden waarbij u minimaal 1 tot maximaal 6 aanbiedingen zult ontvangen.

Vergelijken

Indien u gaat investeren in uw woning is het belangrijk om te zorgen dat zowel kwaliteit als prijs gunstig zijn. Oriënteer u daarom door vrijblijvend informatie en tarieven aan te vragen.

Populairste onderwerpen:

Snelgratisvergelijken.nl

Snelgratisvergelijken.nl is een volledig gratis informatieve website over uiteenlopende onderwerpen waarbij de bezoeker snel en gemakkelijk online prijzen en informatie kan vergelijken. Volledig gratis en zonder enige verplichtingen, waarbij de aanvrager met zekerheid geld kan besparen.  Snelgratisvergelijken.nl is ontwikkeld door Greyventure BV, een landelijk werkend internetbedrijf dat onder meer informatieve websites ontwikkelt en zorgt voor verspreiding van offerte-aanvragen onder geregistreerde en erkende bedrijven. Met meer dan 1500 aangesloten bedrijven kunnen aanvragers uit elke regio van offertes voorzien worden.

Contact Details

Greyventure BV
Aston Martinlaan 56b
3261 NB Oud-Beijerland
KvK nummer 51797704