VLOERISOLATIE

Snel en eenvoudig achterhalen wie de goedkoopste aanbieders in uw regio zijn? Vul dan s.v.p. het onderstaande formulier correct in en klik op verzenden.

Vloerisolatie offertes aanvragen: vul s.v.p. het formulier in

Stap 1: Uw gegevens

 


Stap 2: Over uw vloer en kruipruimte

 

 • Veel kruipruimtes zijn nat en koud

 • Isoleer daarom uw benedenvloer

 • € 650 besparing per jaar

Informatie over vloerisolatie

U kunt vloerisolatie vergelijken door rekening te houden met de prijs en de prestatie op het gebied van vochtbestrijding, de isolatiewaarde en bijvoorbeeld de brandveiligheid. U zorgt op die manier voor een goede vergelijking. Vraag online eenvoudig een offerte voor vloerisolatie aan bij de specialisten in de buurt, zodat u precies weet waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten.

Vloer of kruipruimte isoleren

Wilt u gebruik maken van vloerisolatie? Let op het verschil tussen het isoleren van de vloer of de kruipruimte. Op het moment dat de kruipruimte te klein is om daar voldoende isolatie aan te brengen zal u op zoek moeten naar een alternatief dat zich richt op de vloer. In alle andere gevallen zorgt u er met de isolatie voor dat u zich kunt richten op de kruipruimte, aangezien daar veel warmte verloren gaat. Bovendien dient u met vloerisolatie goed op een variërende stand van het grondwater te letten, om te voorkomen dat dit het isolatiemateriaal aan zal tasten.

Het isoleren van de onderkant van de begane grond vloer kan met allerlei soorten materialen worden gedaan. Het isoleren van de onderkant van de begane grond vloer kan met allerlei soorten materialen worden gedaan.

Prijs en prestatie vloerisolatie

Wilt u een offerte voor vloerisolatie aanvragen, of de vloerisolatie vergelijken? Kijk dan in ieder geval goed naar de prijs, maar aan de andere kant ook naar de prestatiewaarden van het materiaal en de werkwijze. U doet een investering in vloerisolatie, waarmee u er uiteindelijk voor wil zorgen dat er zo min mogelijk warmte verloren gaat en waarmee u bijvoorbeeld vocht van buiten kunt weren. Kies niet automatisch voor de goedkoopste oplossing, vergelijk vloerisolatie oplossingen op basis van zowel de prijs als de kwaliteit die u kunt verwachten.

Vochtbestrijding en isolatiewaarde

U kunt vloerisolatie vergelijken door onder andere goed te kijken naar de vochtbestrijding die er plaats zal vinden. Hoe goed is het materiaal bestand tegen vocht en hoe zorgt het ervoor dat u daar in huis minder last van heeft? Vraag een offerte voor vloerisolatie aan en laat u door de specialist informeren over de vochtregulatie waar u op kunt rekenen. Daarnaast is het natuurlijk van belang om u voor te laten lichten over de isolatiewaarde, de mate waarin de vloerisolatie erin slaagt om de warmte uit de woning vast te houden, of de koude van buiten te weren. Op die manier kunt u met vloerisolatie werken aan het comfort in uw woning.

BTW-verlaging bij isoleren van woningen ouder dan 2 jaar

Deze regeling houdt concreet in dat u geen 21 % btw betaalt over de verrichte werkzaamheden inclusief materialen, maar slechts 9 %: een besparing van 12 % dus. Het betreft het aanbrengen van energiebesparend isolatiemateriaal aan vloeren, muren en daken van woningen ouder dan 2 jaar. De regeling heeft een onbepaalde looptijd.

Snelgratisvergelijken.nl werkt samen met ruim 1500 bedrijven in verschillende branches door geheel Nederland. Door het correct invullen van het aanvraagformulier wordt uw (vrijblijvende)offerte-aanvraag naar maximaal 6 bedrijven in uw eigen regio gestuurd. Deze bedrijven zullen gratis een prijsopgave en aanvullende informatie voor u opstellen en naar u verzenden (via e-mail of per post). U kunt deze prijsopgaves eenvoudig vergelijken en eventueel opdracht geven aan uw favoriete bedrijf. U bent echter tot niets verplicht. En uit ervaring weten wij dat niet één prijsopgave gelijk is aan de andere en u gegarandeerd geld zult besparen, soms wel tot 45% !

Zodra u het formulier hebt ingevuld en op verzenden hebt gedrukt, gaan wij voor u aan de slag:

 • Wij zorgen voor directe verspreiding van uw aanvraag onder maximaal 6 lokale en regionale bedrijven
 • Deze bedrijven sturen u snel, gratis én vrijblijvend prijsopgaves op basis van de gegevens uit uw aanvraag, meestal voorzien van documentatie.
 • U kunt op uw gemak en zonder enige verplichting prijzen en documentatie vergelijken. Vergelijken loont ALTIJD: uw voordeel kan oplopen tot wel 45%!

 1. Het scheelt u flink werk in het zoeken naar bedrijven in uw eigen regio
 2. U hoeft niet 4 of 5 verschillende bedrijven apart te benaderen (opbellen/mailen)
 3. U hoeft slechts 1 formulier in te vullen en op verzenden te klikken
 4. U krijgt 3 tot 6 (afhankelijk van soort product/dienst) verschillende offertes toegestuurd (hetzij via mail of post, met of zonder aanvullende documentatie)
 5. U kunt eenvoudig vergelijken (op prijs en aanbod) en eventueel besluiten om in zee te gaan met één van deze aanbieders.
 6. Deze service is volledig gratis en zonder enige verplichting !

Ja, de service van Snelgratisvergelijken.nl is voor u volkomen gratis. Het kost u hooguit enkele minuten van uw tijd, maar de aanvraag en prijsopgaves en documentatie die u ontvangt zijn volkomen gratis en u bent tot niets verplicht. U kunt de informatie gebruiken om te vergelijken en daarna er niets mee te doen of eventueel kunt u opdracht geven aan de voor u meest aantrekkelijke aanbieder of eventueel aanvullende informatie vragen. Maar nogmaals: het is volkomen gratis en u bent tot niets verplicht.

“Bent u op zoek naar de goedkoopste aanbieder uit uw regio? Vul dan het aanvraagformulier in en vraag bij maximaal 6 bedrijven tegelijk aan. Gratis en u zonder enige verplichting.”

Het isoleren van vloeren

Onderkant vloer op vele manieren te isoleren. Onderkant vloer op vele manieren te isoleren.
Hoewel minder praktisch kan ook de bovenkant van de vloer geïsoleerd worden. Hoewel minder praktisch kan ook de bovenkant van de vloer geïsoleerd worden.
40% van de Nederlandse kruipruimtes zijn te nat. 40% van de Nederlandse kruipruimtes zijn te nat.

Meer informatie over Snelgratisvergelijken.nl:

Hoe werkt het vergelijken?

Zoals u ziet bieden wij meerdere produkten en diensten aan via deze website. Per produkt of dienst treft u naast handige informatie ook een aanvraagformulier aan. Door het aanvraagformulier in te vullen met uw gegevens en eventuele opmerkingen en op verzenden te klikken ontvangen meerdere bedrijven in uw regio uw verzonden formulier. Op basis van de informatie uit het formulier zullen ze u geheel gratis en vrijblijvend een aanbieding versturen, vergezeld van relevante documentatie. Minimaal 1 en maximaal 6 aanbieders zullen u een aanbieding versturen. U bekijkt en vergelijkt de informatie op uw gemak. Alles is volstrekt gratis en u bent tot niets verplicht.

Voor bijna elk project of klus kunt u vrijblijvende prijsopgaves aanvragen.
Aanvragen is volledig gratis en zonder risico.

Vergelijken = besparen

Er zijn momenteel 4 categorieën waarbinnen allerlei soorten diensten en produkten zijn ondergebracht (regelmatig worden daar nieuwe aan toegevoegd). In de navigatiebalk aan de bovenkant van de website kunt u zowel naar de categoriepagina gaan als rechtstreeks naar het door u gewenste onderwerp, bijvoorbeeld spouwmuurisolatie. Op die pagina kunt u allerlei relevante informatie over spouwmuurisolatie lezen zoals de werking, de verschillende soorten, subsidiemogelijkheden etc.

Dekking in heel Nederland, specialisten in elke regio

Dekking in heel Nederland, specialisten in elke regio Voor elk produkt in nagenoeg elke regio in Nederland beschikken wij over specialistische bedrijven die u van offertes en informatie kunnen voorzien. Ook voor eventuele spoedopdrachten kunt u gebruik maken van de aanvraagformulieren. Wel dient u dit dan duidelijk aan te merken en is het handig om te vragen of u teruggebeld kunt worden. Doordat alleen bedrijven uit uw eigen regio aanbiedingen sturen en u deze kunt vergelijken bent u er zeker van dat u voor het goedkoopste bedrijf uit de regio kiest!

Landelijke dekking

Simpel geld besparen met snelgratisvergelijken.nl!

Snel Tarieven

Door eenvoudig het formulier in te vullen en te verzenden krijgt u veelal binnen 24 tot 48 uur meerdere vrijblijvende aanbiedingen en documentatie in de bus. Wel zo handig !

Geld besparen

Het zal u verbazen hoeveel geld u kunt besparen door 3 tot 6 aanbieders te vergelijken: u praat al gauw over enkele honderden tot zelfs duizenden euro’s !

Landelijke Dekking

Door ons uitgebreide netwerk kunnen wij u voor elk soort dienst of produkt een landelijke dekking bieden waarbij u minimaal 1 tot maximaal 6 aanbiedingen zult ontvangen.

Vergelijken

Indien u gaat investeren in uw woning is het belangrijk om te zorgen dat zowel kwaliteit als prijs gunstig zijn. Oriënteer u daarom door vrijblijvend informatie en tarieven aan te vragen.

Populairste onderwerpen:

Snelgratisvergelijken.nl

Snelgratisvergelijken.nl is een volledig gratis informatieve website over uiteenlopende onderwerpen waarbij de bezoeker snel en gemakkelijk online prijzen en informatie kan vergelijken. Volledig gratis en zonder enige verplichtingen, waarbij de aanvrager met zekerheid geld kan besparen.  Snelgratisvergelijken.nl is ontwikkeld door Greyventure BV, een landelijk werkend internetbedrijf dat onder meer informatieve websites ontwikkelt en zorgt voor verspreiding van offerte-aanvragen onder geregistreerde en erkende bedrijven. Met meer dan 1500 aangesloten bedrijven kunnen aanvragers uit elke regio van offertes voorzien worden.

Contact Details

Greyventure BV
Aston Martinlaan 56b
3261 NB Oud-Beijerland
KvK nummer 51797704