TUINAANLEG/TUINRENOVATIE/HOVENIER

Snel en eenvoudig achterhalen wie de goedkoopste aanbieders in uw regio zijn? Vul dan s.v.p. het onderstaande formulier correct in en klik op verzenden.

TUINAANLEG/TUINRENOVATIE OFFERTES AANVRAGEN

s.v.p. het formulier invullen

 • Complete aanleg of renovatie van de tuin

 • Jaarlijkse abonnement voor tuinonderhoud

 • Elk tuinstijl is mogelijk

Informatie over tuinaanleg en tuinonderhoud

Wilt u tuinaanleg vergelijken, zodat u een idee krijgt van de prijzen waar u rekening mee dient te houden? Vraag online eenvoudig meerdere offertes voor tuinaanleg aan, zodat u precies weet wat dit zal gaan kosten en wat u daar aan de andere kant voor kunt verwachten. Wilt u het onderhoud onderbrengen bij een hovenier, of bent u benieuwd naar de kosten die u kunt besparen door dit zelf te doen? U kunt online eenvoudig 1 - 6 offertes voor tuinaanleg aanvragen en vergelijken, zodat u precies op de hoogte bent van de kosten die dit met zich meebrengt.

Tuinaanleg vergelijken

U kunt de tuinaanleg vergelijken door uit te gaan van de beplanting, bestrating en andere onderdelen die u in de tuin wilt laten verwerken. Geef duidelijk aan wat er dient te gebeuren en of er bijvoorbeeld sprake is van speciale wensen of bijzondere onderdelen, zoals een vijver. Op die manier kan de hovenier een inschatting maken van de werkzaamheden en u bijvoorbeeld aangeven wat het aan arbeidskosten zal kosten, of waar u qua beplanting en bestrating aan dient te denken. U kunt de offertes voor tuinaanleg vergelijken door steeds uit te gaan van dezelfde basisinformatie en wensen.

Uurtarief en onderhoudsabonnement

Veel van de hoveniers werken met een uurtarief, maar bieden u daarnaast graag een onderhoudsabonnement aan. Het uurtarief van een hovenier bedraagt zo’n €40 - €55. Dit is het bedrag inclusief Btw, maar exclusief de voorrijkosten en bijvoorbeeld de kosten voor het afvoeren van het tuinafval. Het onderhoud kan een hovenier u ook per dagdeel in rekening brengen, de kans is groot dat u dan zo’n €200 per dagdeel betaalt. Houd deze richtlijn aan als een gemiddelde prijs en vergelijk de offertes voor het tuinonderhoud of de tuinaanleg, zoals u deze van de hoveniers ontvangt.


Kosten van de tuinaanleg

Veel van de hoveniers werken met een uurtarief, maar bieden u daarnaast graag een onderhoudsabonnement aan. Het uurtarief van een hovenier bedraagt zo’n €40 - €55. Dit is het bedrag inclusief Btw, maar exclusief de voorrijkosten en bijvoorbeeld de kosten voor het afvoeren van het tuinafval.

Het onderhoud kan een hovenier u ook per dagdeel in rekening brengen, de kans is groot dat u dan zo’n €200 per dagdeel betaalt. Houd deze richtlijn aan als een gemiddelde prijs en vergelijk de offertes voor het tuinonderhoud of de tuinaanleg, zoals u deze van de hoveniers ontvangt.

 

Sierbestrating is  veelal een heel belangrijk onderdeel van tuinaanleg en -onderhoud. Sierbestrating is  veelal een heel belangrijk onderdeel van tuinaanleg en -onderhoud.

Offertes voor tuinaanleg vergelijken

U kunt online eenvoudig meerdere offertes bij hoveniers aanvragen, zodat u een goed beeld krijgt van de kosten die er komen kijken bij de tuinaanleg of het tuinonderhoud dat u uit wilt laten voeren. Maak gebruik van een onderhoudsabonnement, of zorg aan de andere kant zelf voor (een deel van) het tuinonderhoud. Op basis van de offertes voor de tuinaanleg en het tuinonderhoud kunt u bepalen wat u eventueel zelf wilt doen om kosten te besparen, of welk bedrag u dient te reserveren. Vraag een hovenier altijd naar referenties, om na te gaan of deze specialist u het vakwerk kan leveren waar u naar op zoek bent.

Snelgratisvergelijken.nl werkt samen met ruim 1500 bedrijven in verschillende branches door geheel Nederland. Door het correct invullen van het aanvraagformulier wordt uw (vrijblijvende)offerte-aanvraag naar maximaal 6 bedrijven in uw eigen regio gestuurd. Deze bedrijven zullen gratis een prijsopgave en aanvullende informatie voor u opstellen en naar u verzenden (via e-mail of per post). U kunt deze prijsopgaves eenvoudig vergelijken en eventueel opdracht geven aan uw favoriete bedrijf. U bent echter tot niets verplicht. En uit ervaring weten wij dat niet één prijsopgave gelijk is aan de andere en u gegarandeerd geld zult besparen, soms wel tot 45% !

Zodra u het formulier hebt ingevuld en op verzenden hebt gedrukt, gaan wij voor u aan de slag:

 • Wij zorgen voor directe verspreiding van uw aanvraag onder maximaal 6 lokale en regionale bedrijven
 • Deze bedrijven sturen u snel, gratis én vrijblijvend prijsopgaves op basis van de gegevens uit uw aanvraag, meestal voorzien van documentatie.
 • U kunt op uw gemak en zonder enige verplichting prijzen en documentatie vergelijken. Vergelijken loont ALTIJD: uw voordeel kan oplopen tot wel 45%!

 1. Het scheelt u flink werk in het zoeken naar bedrijven in uw eigen regio
 2. U hoeft niet 4 of 5 verschillende bedrijven apart te benaderen (opbellen/mailen)
 3. U hoeft slechts 1 formulier in te vullen en op verzenden te klikken
 4. U krijgt 3 tot 6 (afhankelijk van soort product/dienst) verschillende offertes toegestuurd (hetzij via mail of post, met of zonder aanvullende documentatie)
 5. U kunt eenvoudig vergelijken (op prijs en aanbod) en eventueel besluiten om in zee te gaan met één van deze aanbieders.
 6. Deze service is volledig gratis en zonder enige verplichting !

Ja, de service van Snelgratisvergelijken.nl is voor u volkomen gratis. Het kost u hooguit enkele minuten van uw tijd, maar de aanvraag en prijsopgaves en documentatie die u ontvangt zijn volkomen gratis en u bent tot niets verplicht. U kunt de informatie gebruiken om te vergelijken en daarna er niets mee te doen of eventueel kunt u opdracht geven aan de voor u meest aantrekkelijke aanbieder of eventueel aanvullende informatie vragen. Maar nogmaals: het is volkomen gratis en u bent tot niets verplicht.

“Bent u op zoek naar de goedkoopste aanbieder uit uw regio? Vul dan het aanvraagformulier in en vraag bij maximaal 6 bedrijven tegelijk aan. Gratis en u zonder enige verplichting.”

Tuinaanleg - Tuinontwerp - Tuinrenovatie - Tuinonderhoud

Bijvoorbeeld nieuwe gazon aanbrengen Bijvoorbeeld nieuwe gazon aanbrengen
Laat een nieuw ontwerp van uw tuin maken inclusief prijsopgave Laat een nieuw ontwerp van uw tuin maken inclusief prijsopgave
Ook aanleggen complete terrassen is mogelijk. Ook aanleggen complete terrassen is mogelijk.

Meer informatie over Snelgratisvergelijken.nl:

Hoe werkt het vergelijken?

Zoals u ziet bieden wij meerdere produkten en diensten aan via deze website. Per produkt of dienst treft u naast handige informatie ook een aanvraagformulier aan. Door het aanvraagformulier in te vullen met uw gegevens en eventuele opmerkingen en op verzenden te klikken ontvangen meerdere bedrijven in uw regio uw verzonden formulier. Op basis van de informatie uit het formulier zullen ze u geheel gratis en vrijblijvend een aanbieding versturen, vergezeld van relevante documentatie. Minimaal 1 en maximaal 6 aanbieders zullen u een aanbieding versturen. U bekijkt en vergelijkt de informatie op uw gemak. Alles is volstrekt gratis en u bent tot niets verplicht.

Voor bijna elk project of klus kunt u vrijblijvende prijsopgaves aanvragen.
Aanvragen is volledig gratis en zonder risico.

Vergelijken = besparen

Er zijn momenteel 4 categorieën waarbinnen allerlei soorten diensten en produkten zijn ondergebracht (regelmatig worden daar nieuwe aan toegevoegd). In de navigatiebalk aan de bovenkant van de website kunt u zowel naar de categoriepagina gaan als rechtstreeks naar het door u gewenste onderwerp, bijvoorbeeld spouwmuurisolatie. Op die pagina kunt u allerlei relevante informatie over spouwmuurisolatie lezen zoals de werking, de verschillende soorten, subsidiemogelijkheden etc.

Dekking in heel Nederland, specialisten in elke regio

Dekking in heel Nederland, specialisten in elke regio Voor elk produkt in nagenoeg elke regio in Nederland beschikken wij over specialistische bedrijven die u van offertes en informatie kunnen voorzien. Ook voor eventuele spoedopdrachten kunt u gebruik maken van de aanvraagformulieren. Wel dient u dit dan duidelijk aan te merken en is het handig om te vragen of u teruggebeld kunt worden. Doordat alleen bedrijven uit uw eigen regio aanbiedingen sturen en u deze kunt vergelijken bent u er zeker van dat u voor het goedkoopste bedrijf uit de regio kiest!

Landelijke dekking

Simpel geld besparen met snelgratisvergelijken.nl!

Snel Tarieven

Door eenvoudig het formulier in te vullen en te verzenden krijgt u veelal binnen 24 tot 48 uur meerdere vrijblijvende aanbiedingen en documentatie in de bus. Wel zo handig !

Geld besparen

Het zal u verbazen hoeveel geld u kunt besparen door 3 tot 6 aanbieders te vergelijken: u praat al gauw over enkele honderden tot zelfs duizenden euro’s !

Landelijke Dekking

Door ons uitgebreide netwerk kunnen wij u voor elk soort dienst of produkt een landelijke dekking bieden waarbij u minimaal 1 tot maximaal 6 aanbiedingen zult ontvangen.

Vergelijken

Indien u gaat investeren in uw woning is het belangrijk om te zorgen dat zowel kwaliteit als prijs gunstig zijn. Oriënteer u daarom door vrijblijvend informatie en tarieven aan te vragen.

Populairste onderwerpen:

Snelgratisvergelijken.nl

Snelgratisvergelijken.nl is een volledig gratis informatieve website over uiteenlopende onderwerpen waarbij de bezoeker snel en gemakkelijk online prijzen en informatie kan vergelijken. Volledig gratis en zonder enige verplichtingen, waarbij de aanvrager met zekerheid geld kan besparen.  Snelgratisvergelijken.nl is ontwikkeld door Greyventure BV, een landelijk werkend internetbedrijf dat onder meer informatieve websites ontwikkelt en zorgt voor verspreiding van offerte-aanvragen onder geregistreerde en erkende bedrijven. Met meer dan 1500 aangesloten bedrijven kunnen aanvragers uit elke regio van offertes voorzien worden.

Contact Details

Greyventure BV
Aston Martinlaan 56b
3261 NB Oud-Beijerland
KvK nummer 51797704

Populaire Onderwerpen