STUKADOORS

Snel en eenvoudig achterhalen wie de goedkoopste aanbieders in uw regio zijn? Vul dan s.v.p. het onderstaande formulier correct in en klik op verzenden.

STUCKWERK OFFERTES AANVRAGEN

s.v.p. het formulier invullen

Spackspuitwerk is goedkoper dan verwacht. Spackspuitwerk is goedkoper dan verwacht.

Offerte voor stucen aanvragen

Wilt u een offerte voor het stucen aanvragen, of de kosten voor het stuken vergelijken? Ga dan uit van het aantal vierkante meter waar het bij u om gaat. M

eet de lengte van de muur en vermenigvuldig dit met de hoogte, om tot het oppervlakte te komen. Op die manier kunt u het aantal vierkante meter doorgeven en kan de stucadoor u een offerte uitbrengen. U kunt meerdere offertes voor stucadoorwerk vergelijken, zodat u een goed beeld krijgt en u een voordelige keuze kunt maken uit de beschikbare specialisten uit de omgeving.

 • Stucen van alle ondergronden

 • Stucen wanden en plafonds inclusief sierwerk

 • Gladde oplevering, gereed voor verf- en behangwerk

Informatie over stukadoors en stukadoorwerk

Wilt u offertes voor het stuken vergelijken, zodat u een goed beeld krijgt van wat het stucadoorwerk u zal gaan kosten? Een stucadoor kan u van dienst zijn met het stucen van een buitenmuur, het aanbrengen van spachtelputz of het glad afwerken van uw plafond. Aan de andere kant kunt u gebruik maken van het spack spuiten, waarmee u kiest voor een voordelige oplossing. Wilt u gebruik maken van stucadoorwerk en bent u benieuwd naar wat dat zal gaan kosten? U kunt online eenvoudig 1 - 6 offertes voor stucen aanvragen, zodat u daar een goed beeld van krijgt.

Stucadoorwerk per vierkante meter

U kunt de prijzen voor het stuken vergelijken door uit te gaan van de kosten per vierkante meter.

Het spack spuiten door een stucadoor kost gemiddeld bijvoorbeeld €9 per vierkante meter, net als het leemstuc dat u aan kunt laten brengen.

Een plafond stucen is met €14 per vierkante meter al wat duurder, maar een buitenmuur kost u al snel €60 per vierkante meter. Dat betekent dat de prijzen van de werkzaamheden behoorlijk uiteen kunnen lopen.

Wilt u microbeton aan laten brengen, gebruik maken van microcement of tadelakt? In die gevallen betaalt u gemakkelijk €150 per vierkante meter, waardoor het verstandig om meerdere offertes voor het stucen aan te vragen en deze goed met elkaar te vergelijken.

U zorgt er op die manier voor dat u niet voor verrassingen komt te staan. Terrastone is met €60 per vierkante meter een stuk voordeliger, net als het beton ciré met €100 per vierkante meter.

Vraag online 1 - 6 offertes voor het stucen aan en vergelijk deze met elkaar, zodat u een scherpe prijs betaalt voor de werkzaamheden die u uit wilt laten voeren.

Diverse prijzen voor stuken vergelijken

In veel van de gevallen vragen mensen offertes aan voor het stuken door gebruik te maken van spack spuiten. Dit kost u ongeveer €9 -€11 per vierkante meter, afhankelijk van de stucadoor die u vraagt. U kunt de kosten voor het stuken vergelijken door daarnaast een aanvraag te doen voor het aanbrengen van sausklaar stucwerk, of het aanbrengen van spachtelputz.

Vraag gerust enkele mogelijkheden aan, zodat u de prijzen goed met elkaar kunt vergelijken. U krijgt op die manier een beeld van wat er mogelijk is en wat de stucadoor u in rekening zal brengen voor de arbeid en voor de materialen waar u gebruik van wenst te maken.

 

BTW-verlaging bij stukadoorswerkzaamheden !

Voor stukadoorswerkzaamheden geldt een apart laag btw tarief van 6% in plaats van 21%: een forse besparing van maar liefst 15% dus (alleen op de arbeidskosten). Deze regeling is permanent en oook het voorbereiden van het stukadoorwerk, de voorbehandelingen en de gebruikte materialen vallen er onder.

Maak er gebruik van !

Snelgratisvergelijken.nl werkt samen met ruim 1500 bedrijven in verschillende branches door geheel Nederland. Door het correct invullen van het aanvraagformulier wordt uw (vrijblijvende)offerte-aanvraag naar maximaal 6 bedrijven in uw eigen regio gestuurd. Deze bedrijven zullen gratis een prijsopgave en aanvullende informatie voor u opstellen en naar u verzenden (via e-mail of per post). U kunt deze prijsopgaves eenvoudig vergelijken en eventueel opdracht geven aan uw favoriete bedrijf. U bent echter tot niets verplicht. En uit ervaring weten wij dat niet één prijsopgave gelijk is aan de andere en u gegarandeerd geld zult besparen, soms wel tot 45% !

Zodra u het formulier hebt ingevuld en op verzenden hebt gedrukt, gaan wij voor u aan de slag:

 • Wij zorgen voor directe verspreiding van uw aanvraag onder maximaal 6 lokale en regionale bedrijven
 • Deze bedrijven sturen u snel, gratis én vrijblijvend prijsopgaves op basis van de gegevens uit uw aanvraag, meestal voorzien van documentatie.
 • U kunt op uw gemak en zonder enige verplichting prijzen en documentatie vergelijken. Vergelijken loont ALTIJD: uw voordeel kan oplopen tot wel 45%!

 1. Het scheelt u flink werk in het zoeken naar bedrijven in uw eigen regio
 2. U hoeft niet 4 of 5 verschillende bedrijven apart te benaderen (opbellen/mailen)
 3. U hoeft slechts 1 formulier in te vullen en op verzenden te klikken
 4. U krijgt 3 tot 6 (afhankelijk van soort product/dienst) verschillende offertes toegestuurd (hetzij via mail of post, met of zonder aanvullende documentatie)
 5. U kunt eenvoudig vergelijken (op prijs en aanbod) en eventueel besluiten om in zee te gaan met één van deze aanbieders.
 6. Deze service is volledig gratis en zonder enige verplichting !

Ja, de service van Snelgratisvergelijken.nl is voor u volkomen gratis. Het kost u hooguit enkele minuten van uw tijd, maar de aanvraag en prijsopgaves en documentatie die u ontvangt zijn volkomen gratis en u bent tot niets verplicht. U kunt de informatie gebruiken om te vergelijken en daarna er niets mee te doen of eventueel kunt u opdracht geven aan de voor u meest aantrekkelijke aanbieder of eventueel aanvullende informatie vragen. Maar nogmaals: het is volkomen gratis en u bent tot niets verplicht.

“Bent u op zoek naar de goedkoopste aanbieder uit uw regio? Vul dan het aanvraagformulier in en vraag bij maximaal 6 bedrijven tegelijk aan. Gratis en u zonder enige verplichting.”

Sierstuckwerk - muren - plafonds - spackspuitwerk - saus en behangklaar

Spiegelgladde afwerking Spiegelgladde afwerking
Wanden en plafonds, binnen en buiten Wanden en plafonds, binnen en buiten
Uitvoering met garantie, scherpste tarieven Uitvoering met garantie, scherpste tarieven

Meer informatie over Snelgratisvergelijken.nl:

Hoe werkt het vergelijken?

Zoals u ziet bieden wij meerdere produkten en diensten aan via deze website. Per produkt of dienst treft u naast handige informatie ook een aanvraagformulier aan. Door het aanvraagformulier in te vullen met uw gegevens en eventuele opmerkingen en op verzenden te klikken ontvangen meerdere bedrijven in uw regio uw verzonden formulier. Op basis van de informatie uit het formulier zullen ze u geheel gratis en vrijblijvend een aanbieding versturen, vergezeld van relevante documentatie. Minimaal 1 en maximaal 6 aanbieders zullen u een aanbieding versturen. U bekijkt en vergelijkt de informatie op uw gemak. Alles is volstrekt gratis en u bent tot niets verplicht.

Voor bijna elk project of klus kunt u vrijblijvende prijsopgaves aanvragen.
Aanvragen is volledig gratis en zonder risico.

Vergelijken = besparen

Er zijn momenteel 4 categorieën waarbinnen allerlei soorten diensten en produkten zijn ondergebracht (regelmatig worden daar nieuwe aan toegevoegd). In de navigatiebalk aan de bovenkant van de website kunt u zowel naar de categoriepagina gaan als rechtstreeks naar het door u gewenste onderwerp, bijvoorbeeld spouwmuurisolatie. Op die pagina kunt u allerlei relevante informatie over spouwmuurisolatie lezen zoals de werking, de verschillende soorten, subsidiemogelijkheden etc.

Dekking in heel Nederland, specialisten in elke regio

Dekking in heel Nederland, specialisten in elke regio Voor elk produkt in nagenoeg elke regio in Nederland beschikken wij over specialistische bedrijven die u van offertes en informatie kunnen voorzien. Ook voor eventuele spoedopdrachten kunt u gebruik maken van de aanvraagformulieren. Wel dient u dit dan duidelijk aan te merken en is het handig om te vragen of u teruggebeld kunt worden. Doordat alleen bedrijven uit uw eigen regio aanbiedingen sturen en u deze kunt vergelijken bent u er zeker van dat u voor het goedkoopste bedrijf uit de regio kiest!

Landelijke dekking

Simpel geld besparen met snelgratisvergelijken.nl!

Snel Tarieven

Door eenvoudig het formulier in te vullen en te verzenden krijgt u veelal binnen 24 tot 48 uur meerdere vrijblijvende aanbiedingen en documentatie in de bus. Wel zo handig !

Geld besparen

Het zal u verbazen hoeveel geld u kunt besparen door 3 tot 6 aanbieders te vergelijken: u praat al gauw over enkele honderden tot zelfs duizenden euro’s !

Landelijke Dekking

Door ons uitgebreide netwerk kunnen wij u voor elk soort dienst of produkt een landelijke dekking bieden waarbij u minimaal 1 tot maximaal 6 aanbiedingen zult ontvangen.

Vergelijken

Indien u gaat investeren in uw woning is het belangrijk om te zorgen dat zowel kwaliteit als prijs gunstig zijn. Oriënteer u daarom door vrijblijvend informatie en tarieven aan te vragen.

Populairste onderwerpen:

Snelgratisvergelijken.nl

Snelgratisvergelijken.nl is een volledig gratis informatieve website over uiteenlopende onderwerpen waarbij de bezoeker snel en gemakkelijk online prijzen en informatie kan vergelijken. Volledig gratis en zonder enige verplichtingen, waarbij de aanvrager met zekerheid geld kan besparen.  Snelgratisvergelijken.nl is ontwikkeld door Greyventure BV, een landelijk werkend internetbedrijf dat onder meer informatieve websites ontwikkelt en zorgt voor verspreiding van offerte-aanvragen onder geregistreerde en erkende bedrijven. Met meer dan 1500 aangesloten bedrijven kunnen aanvragers uit elke regio van offertes voorzien worden.

Contact Details

Greyventure BV
Aston Martinlaan 56b
3261 NB Oud-Beijerland
KvK nummer 51797704

Populaire Onderwerpen