SPOUWMUURISOLATIE

Snel en eenvoudig achterhalen wie de goedkoopste aanbieders in uw regio zijn? Vul dan s.v.p. het onderstaande formulier correct in en klik op verzenden.

SPOUWMUURISOLATIE OFFERTES AANVRAGEN

s.v.p. het formulier invullen

 • Spouwmuren isoleren: meest effectieve vorm van isolatie

 • € 450 per jaar besparen en veel beter Energielabel

 • Resultaat: een warme en behaaglijke en energiezuinige woning

Informatie over spouwmuurisolatie

Wilt u een offerte voor spouwmuurisolatie aanvragen, of meerdere offertes vergelijken? Kijk dan in ieder geval goed naar het type spouwmuur waar u gebruik van maakt en de materialen die daarvoor geschikt zijn. U kunt een smalle spouw, een smalle voeg of een speciale steensoort in uw woning hebben zitten, waardoor de specialist de spouwmuurisolatie daarop af dient te stemmen. Daarnaast is het van belang om goed te kijken naar de waterafstotendheid van het materiaal, net als naar de dampdoorlatendheid. Deze eigenschappen van de spouwmuurisolatie bepalen in grote mate of u gebruik kunt maken van een geschikt

Isolatiewaardes vergelijken

Wilt u de spouwmuurisolatie vergelijken? Kijk dan in ieder geval goed naar de isolatiewaarde waar u op kunt rekenen, aangezien het daar uiteindelijk om gaat. Des te beter de isolatiewaarde (tot HR++), des te meer u bereid zou moeten zijn om voor de spouwmuurisolatie te betalen. U kunt in de offerte voor spouwmuurisolatie kijken naar de prijs, maar let daarnaast goed op het materiaal dat men gebruikt en de isolatiewaarde waar u op kunt rekenen. Een investering in een zeer goed isolerend materiaal levert uiteindelijk het meeste rendement op.

Spouwmuurisolatie en geluid

Wilt u gebruik maken van spouwmuurisolatie en gaat het u daarbij ook om de wering van geluid? Dan is het van belang om goed te kijken naar de mate waarin de spouwmuurisolatie geluid weet te weren. Vraag hiernaar bij de specialist, of vergelijk de offertes indien daar informatie over wordt opgegeven. Des te beter de geluidsisolatie, des te minder last u zal hebben van het geluid van buiten. Aan de andere kant kunt u er met spouwmuurisolatie ook voor zorgen dat het geluid van binnen aan de andere kant van de gevel minder goed te horen is.

Vochtgedrag en brandveiligheid

Verder is het bij het aanvragen van offertes voor spouwmuurisolatie verstandig om goed te kijken naar het vochtgedrag en de brandveiligheid. Alle isolatiematerialen zijn brandveilig, maar er bestaan wel degelijk verschillen. Zoek naar een materiaal dat de veiligheid kan waarborgen. Probeer goed te letten op de wering van vocht met spouwmuurisolatie, aangezien dit van grote toegevoegde waarde is. Des te beter de gevel erin slaagt om het vocht buiten te houden, des te minder vochtig de gevel zal zijn en des te beter de isolatie uiteindelijk tot uiting zal komen, waardoor u kunt rekenen op een lagere energierekening.

Spouwmuurisolatie=opvullen van de holle ruimte(=spouw) tussen de binnen- en buitenmuur

BTW-verlaging bij isoleren van woningen ouder dan 2 jaar

Deze regeling houdt concreet in dat u geen 21 % btw betaalt over de verrichte werkzaamheden inclusief materialen, maar slechts 9 %: een besparing van 12 % dus. Het betreft het aanbrengen van energiebesparend isolatiemateriaal aan vloeren, muren en daken van woningen ouder dan 2 jaar. De regeling heeft een onbepaalde looptijd.

Duurzaamheid en aanbrengsnelheid

Tenslotte is het bij het vergelijken van offertes voor spouwmuurisolatie onder andere interessant om te kijken naar de aanbrengsnelheid, de tijd die men nodig heeft om het materiaal bij u aan te brengen. Des te langer dit is, des te langer u er last van zal hebben. Kijk uiteraard ook goed naar de duurzaamheid, aangezien goede spouwmuurisolatie een leven lang mee zal gaan. Vraag de specialist naar de verschillende elementen en zorg er met spouwmuurisolatie voor dat u kunt rekenen op uitstekende isolatie. Vraag online direct 1 - 6 offertes aan van specialisten uit de omgeving.


Snelgratisvergelijken.nl werkt samen met ruim 1500 bedrijven in verschillende branches door geheel Nederland. Door het correct invullen van het aanvraagformulier wordt uw (vrijblijvende)offerte-aanvraag naar maximaal 6 bedrijven in uw eigen regio gestuurd. Deze bedrijven zullen gratis een prijsopgave en aanvullende informatie voor u opstellen en naar u verzenden (via e-mail of per post). U kunt deze prijsopgaves eenvoudig vergelijken en eventueel opdracht geven aan uw favoriete bedrijf. U bent echter tot niets verplicht. En uit ervaring weten wij dat niet één prijsopgave gelijk is aan de andere en u gegarandeerd geld zult besparen, soms wel tot 45% !

Zodra u het formulier hebt ingevuld en op verzenden hebt gedrukt, gaan wij voor u aan de slag:

 • Wij zorgen voor directe verspreiding van uw aanvraag onder maximaal 6 lokale en regionale bedrijven
 • Deze bedrijven sturen u snel, gratis én vrijblijvend prijsopgaves op basis van de gegevens uit uw aanvraag, meestal voorzien van documentatie.
 • U kunt op uw gemak en zonder enige verplichting prijzen en documentatie vergelijken. Vergelijken loont ALTIJD: uw voordeel kan oplopen tot wel 45%!

 1. Het scheelt u flink werk in het zoeken naar bedrijven in uw eigen regio
 2. U hoeft niet 4 of 5 verschillende bedrijven apart te benaderen (opbellen/mailen)
 3. U hoeft slechts 1 formulier in te vullen en op verzenden te klikken
 4. U krijgt 3 tot 6 (afhankelijk van soort product/dienst) verschillende offertes toegestuurd (hetzij via mail of post, met of zonder aanvullende documentatie)
 5. U kunt eenvoudig vergelijken (op prijs en aanbod) en eventueel besluiten om in zee te gaan met één van deze aanbieders.
 6. Deze service is volledig gratis en zonder enige verplichting !

Ja, de service van Snelgratisvergelijken.nl is voor u volkomen gratis. Het kost u hooguit enkele minuten van uw tijd, maar de aanvraag en prijsopgaves en documentatie die u ontvangt zijn volkomen gratis en u bent tot niets verplicht. U kunt de informatie gebruiken om te vergelijken en daarna er niets mee te doen of eventueel kunt u opdracht geven aan de voor u meest aantrekkelijke aanbieder of eventueel aanvullende informatie vragen. Maar nogmaals: het is volkomen gratis en u bent tot niets verplicht.

“Bent u op zoek naar de goedkoopste aanbieder uit uw regio? Vul dan het aanvraagformulier in en vraag bij maximaal 6 bedrijven tegelijk aan. Gratis en u zonder enige verplichting.”

Het isoleren van spouwmuren

Vele vormen van spouwmuurisolatie zijn mogelijk Vele vormen van spouwmuurisolatie zijn mogelijk
Spouwmuurisolatie is goedkoop in aanschaf en bespaart fors op energiekosten. Spouwmuurisolatie is goedkoop in aanschaf en bespaart fors op energiekosten.
Isoleren van de muren zorgt voor drogere en warmere lucht in de woning. Isoleren van de muren zorgt voor drogere en warmere lucht in de woning.

Meer informatie over Snelgratisvergelijken.nl:

Hoe werkt het vergelijken?

Zoals u ziet bieden wij meerdere produkten en diensten aan via deze website. Per produkt of dienst treft u naast handige informatie ook een aanvraagformulier aan. Door het aanvraagformulier in te vullen met uw gegevens en eventuele opmerkingen en op verzenden te klikken ontvangen meerdere bedrijven in uw regio uw verzonden formulier. Op basis van de informatie uit het formulier zullen ze u geheel gratis en vrijblijvend een aanbieding versturen, vergezeld van relevante documentatie. Minimaal 1 en maximaal 6 aanbieders zullen u een aanbieding versturen. U bekijkt en vergelijkt de informatie op uw gemak. Alles is volstrekt gratis en u bent tot niets verplicht.

Voor bijna elk project of klus kunt u vrijblijvende prijsopgaves aanvragen.
Aanvragen is volledig gratis en zonder risico.

Vergelijken = besparen

Er zijn momenteel 4 categorieën waarbinnen allerlei soorten diensten en produkten zijn ondergebracht (regelmatig worden daar nieuwe aan toegevoegd). In de navigatiebalk aan de bovenkant van de website kunt u zowel naar de categoriepagina gaan als rechtstreeks naar het door u gewenste onderwerp, bijvoorbeeld spouwmuurisolatie. Op die pagina kunt u allerlei relevante informatie over spouwmuurisolatie lezen zoals de werking, de verschillende soorten, subsidiemogelijkheden etc.

Dekking in heel Nederland, specialisten in elke regio

Dekking in heel Nederland, specialisten in elke regio Voor elk produkt in nagenoeg elke regio in Nederland beschikken wij over specialistische bedrijven die u van offertes en informatie kunnen voorzien. Ook voor eventuele spoedopdrachten kunt u gebruik maken van de aanvraagformulieren. Wel dient u dit dan duidelijk aan te merken en is het handig om te vragen of u teruggebeld kunt worden. Doordat alleen bedrijven uit uw eigen regio aanbiedingen sturen en u deze kunt vergelijken bent u er zeker van dat u voor het goedkoopste bedrijf uit de regio kiest!

Landelijke dekking

Simpel geld besparen met snelgratisvergelijken.nl!

Snel Tarieven

Door eenvoudig het formulier in te vullen en te verzenden krijgt u veelal binnen 24 tot 48 uur meerdere vrijblijvende aanbiedingen en documentatie in de bus. Wel zo handig !

Geld besparen

Het zal u verbazen hoeveel geld u kunt besparen door 3 tot 6 aanbieders te vergelijken: u praat al gauw over enkele honderden tot zelfs duizenden euro’s !

Landelijke Dekking

Door ons uitgebreide netwerk kunnen wij u voor elk soort dienst of produkt een landelijke dekking bieden waarbij u minimaal 1 tot maximaal 6 aanbiedingen zult ontvangen.

Vergelijken

Indien u gaat investeren in uw woning is het belangrijk om te zorgen dat zowel kwaliteit als prijs gunstig zijn. Oriënteer u daarom door vrijblijvend informatie en tarieven aan te vragen.

Populairste onderwerpen:

Snelgratisvergelijken.nl

Snelgratisvergelijken.nl is een volledig gratis informatieve website over uiteenlopende onderwerpen waarbij de bezoeker snel en gemakkelijk online prijzen en informatie kan vergelijken. Volledig gratis en zonder enige verplichtingen, waarbij de aanvrager met zekerheid geld kan besparen.  Snelgratisvergelijken.nl is ontwikkeld door Greyventure BV, een landelijk werkend internetbedrijf dat onder meer informatieve websites ontwikkelt en zorgt voor verspreiding van offerte-aanvragen onder geregistreerde en erkende bedrijven. Met meer dan 1500 aangesloten bedrijven kunnen aanvragers uit elke regio van offertes voorzien worden.

Contact Details

Greyventure BV
Aston Martinlaan 56b
3261 NB Oud-Beijerland
KvK nummer 51797704