SERRES

Snel en eenvoudig achterhalen wie de goedkoopste aanbieders in uw regio zijn? Vul dan s.v.p. het onderstaande formulier correct in en klik op verzenden.

SERRE OFFERTES AANVRAGEN

s.v.p. het formulier invullen

 • Verruim uw woning met een mooie serre

 • Vele stijlen: van modern tot klassiek

 • Ook deels gemetselde serres zijn mogelijk

Informatie over serres

Serres helpen u meer licht in de woning te laten vallen, of u ook op de koudere dagen het idee te geven dat u lekker buiten kunt zitten. U kunt serres vergelijken door bijvoorbeeld goed te kijken naar het gebruikte materiaal. Let daarnaast op de maatvoering en de kleurstelling, aangezien ook dit van invloed kan zijn op de kosten. Vraag 1 - 6 offertes aan bij specialisten uit de omgeving en vraag hen naar referenties en ervaringen, om uiteindelijk een goede keuze te kunnen maken.

Materiaal van de serre vergelijken

U kunt serres vergelijken door in ieder geval uit te gaan van een bepaald type materiaal. Wilt u gebruik maken van een serre van hout, geeft u de voorkeur aan aluminium, of toch aan het moderne kunststof? Laat de specialist u hierover adviseren. Kunststof kan goed bijdragen aan de isolatie van de woning, hout heeft een mooie traditionele uitstraling en het aluminium vormt doorgaans het meest sterke materiaal. Vergelijk de serres en de offertes op basis van de kosten en het materiaal waar de specialisten gebruik van maken, zodat u hier zelf een goede keuze uit kunt maken

Maatvoeringen en kleurstellingen

Wilt u de serres vergelijken? Ga dan in ieder geval steeds uit van dezelfde maatvoering, aangezien deze van grote invloed op de kosten die u kunt verwachten. Probeer ook al wat te zeggen over de kleurstelling  en de algehele vormgeving, zodat de vakman daar rekening mee kan houden en u een offerte krijgt op basis van uw wensen. U kunt op die manier meerdere offertes voor serres aanvragen en de serres vergelijken, om tot een goede keuze te komen. Wat dat betreft is het waardevol om zoveel mogelijk informatie te delen, zodat u een offerte op maat ontvangt en u op basis daarvan een goede vergelijking kunt maken.

Plaatsing en ervaring specialisten

Houd bij het vergelijken van serres en offertes ook rekening met de kosten voor de plaatsing en de tijd die de specialisten daarvoor nodig denken te hebben. Hoe lang zal u te maken hebben met overlast van de werkzaamheden en wat is de ervaring van de specialist met serres zoals u die op het oog heeft? Neem dit mee in de vergelijking, om gebruik te kunnen maken van een ervaren specialist. U kunt op die manier serres vergelijken en er bijvoorbeeld voor zorgen dat deze er zo snel mogelijk staat, zonder dat u daarvoor een te hoge prijs betaalt.

Online offertes voor serres aanvragen

U kunt online offertes voor serres aanvragen, zodat u een goed beeld krijgt van de kosten en u weet waar u rekening mee dient te houden. Probeer de serres te vergelijken door na te gaan welke kosten de vakmannen in rekening brengen voor de materialen en wat ze daarnaast rekenen voor de plaatsing van de serre. Op die manier kunt u kiezen voor de meest voordelige specialist, of een serre van hoge kwaliteit laten plaatsen. Vraag eenvoudig 1 - 6 offertes aan bij specialisten, zodat u direct aan de slag kunt met de volgende stap.


Een aanbouw als (duurder) alternatief voor een serre. Een combinatie van beide is ook mogelijk. Een aanbouw als (duurder) alternatief voor een serre. Een combinatie van beide is ook mogelijk.

Snelgratisvergelijken.nl werkt samen met ruim 1500 bedrijven in verschillende branches door geheel Nederland. Door het correct invullen van het aanvraagformulier wordt uw (vrijblijvende)offerte-aanvraag naar maximaal 6 bedrijven in uw eigen regio gestuurd. Deze bedrijven zullen gratis een prijsopgave en aanvullende informatie voor u opstellen en naar u verzenden (via e-mail of per post). U kunt deze prijsopgaves eenvoudig vergelijken en eventueel opdracht geven aan uw favoriete bedrijf. U bent echter tot niets verplicht. En uit ervaring weten wij dat niet één prijsopgave gelijk is aan de andere en u gegarandeerd geld zult besparen, soms wel tot 45% !

Zodra u het formulier hebt ingevuld en op verzenden hebt gedrukt, gaan wij voor u aan de slag:

 • Wij zorgen voor directe verspreiding van uw aanvraag onder maximaal 6 lokale en regionale bedrijven
 • Deze bedrijven sturen u snel, gratis én vrijblijvend prijsopgaves op basis van de gegevens uit uw aanvraag, meestal voorzien van documentatie.
 • U kunt op uw gemak en zonder enige verplichting prijzen en documentatie vergelijken. Vergelijken loont ALTIJD: uw voordeel kan oplopen tot wel 45%!

 1. Het scheelt u flink werk in het zoeken naar bedrijven in uw eigen regio
 2. U hoeft niet 4 of 5 verschillende bedrijven apart te benaderen (opbellen/mailen)
 3. U hoeft slechts 1 formulier in te vullen en op verzenden te klikken
 4. U krijgt 3 tot 6 (afhankelijk van soort product/dienst) verschillende offertes toegestuurd (hetzij via mail of post, met of zonder aanvullende documentatie)
 5. U kunt eenvoudig vergelijken (op prijs en aanbod) en eventueel besluiten om in zee te gaan met één van deze aanbieders.
 6. Deze service is volledig gratis en zonder enige verplichting !

Ja, de service van Snelgratisvergelijken.nl is voor u volkomen gratis. Het kost u hooguit enkele minuten van uw tijd, maar de aanvraag en prijsopgaves en documentatie die u ontvangt zijn volkomen gratis en u bent tot niets verplicht. U kunt de informatie gebruiken om te vergelijken en daarna er niets mee te doen of eventueel kunt u opdracht geven aan de voor u meest aantrekkelijke aanbieder of eventueel aanvullende informatie vragen. Maar nogmaals: het is volkomen gratis en u bent tot niets verplicht.

“Bent u op zoek naar de goedkoopste aanbieder uit uw regio? Vul dan het aanvraagformulier in en vraag bij maximaal 6 bedrijven tegelijk aan. Gratis en u zonder enige verplichting.”

Aluminium, houten en kunststof serres alsmede (deels) gemetselde serres

Isolatieglas wordt met subsidie geplaatst
Verruim uw woning en verhoog uw woningwaarde Verruim uw woning en verhoog uw woningwaarde
Ook klassieke ontwerpen zijn mogelijk Ook klassieke ontwerpen zijn mogelijk

Meer informatie over Snelgratisvergelijken.nl:

Hoe werkt het vergelijken?

Zoals u ziet bieden wij meerdere produkten en diensten aan via deze website. Per produkt of dienst treft u naast handige informatie ook een aanvraagformulier aan. Door het aanvraagformulier in te vullen met uw gegevens en eventuele opmerkingen en op verzenden te klikken ontvangen meerdere bedrijven in uw regio uw verzonden formulier. Op basis van de informatie uit het formulier zullen ze u geheel gratis en vrijblijvend een aanbieding versturen, vergezeld van relevante documentatie. Minimaal 1 en maximaal 6 aanbieders zullen u een aanbieding versturen. U bekijkt en vergelijkt de informatie op uw gemak. Alles is volstrekt gratis en u bent tot niets verplicht.

Voor bijna elk project of klus kunt u vrijblijvende prijsopgaves aanvragen.
Aanvragen is volledig gratis en zonder risico.

Vergelijken = besparen

Er zijn momenteel 4 categorieën waarbinnen allerlei soorten diensten en produkten zijn ondergebracht (regelmatig worden daar nieuwe aan toegevoegd). In de navigatiebalk aan de bovenkant van de website kunt u zowel naar de categoriepagina gaan als rechtstreeks naar het door u gewenste onderwerp, bijvoorbeeld spouwmuurisolatie. Op die pagina kunt u allerlei relevante informatie over spouwmuurisolatie lezen zoals de werking, de verschillende soorten, subsidiemogelijkheden etc.

Dekking in heel Nederland, specialisten in elke regio

Dekking in heel Nederland, specialisten in elke regio Voor elk produkt in nagenoeg elke regio in Nederland beschikken wij over specialistische bedrijven die u van offertes en informatie kunnen voorzien. Ook voor eventuele spoedopdrachten kunt u gebruik maken van de aanvraagformulieren. Wel dient u dit dan duidelijk aan te merken en is het handig om te vragen of u teruggebeld kunt worden. Doordat alleen bedrijven uit uw eigen regio aanbiedingen sturen en u deze kunt vergelijken bent u er zeker van dat u voor het goedkoopste bedrijf uit de regio kiest!

Landelijke dekking

Simpel geld besparen met snelgratisvergelijken.nl!

Snel Tarieven

Door eenvoudig het formulier in te vullen en te verzenden krijgt u veelal binnen 24 tot 48 uur meerdere vrijblijvende aanbiedingen en documentatie in de bus. Wel zo handig !

Geld besparen

Het zal u verbazen hoeveel geld u kunt besparen door 3 tot 6 aanbieders te vergelijken: u praat al gauw over enkele honderden tot zelfs duizenden euro’s !

Landelijke Dekking

Door ons uitgebreide netwerk kunnen wij u voor elk soort dienst of produkt een landelijke dekking bieden waarbij u minimaal 1 tot maximaal 6 aanbiedingen zult ontvangen.

Vergelijken

Indien u gaat investeren in uw woning is het belangrijk om te zorgen dat zowel kwaliteit als prijs gunstig zijn. Oriënteer u daarom door vrijblijvend informatie en tarieven aan te vragen.

Populairste onderwerpen:

Snelgratisvergelijken.nl

Snelgratisvergelijken.nl is een volledig gratis informatieve website over uiteenlopende onderwerpen waarbij de bezoeker snel en gemakkelijk online prijzen en informatie kan vergelijken. Volledig gratis en zonder enige verplichtingen, waarbij de aanvrager met zekerheid geld kan besparen.  Snelgratisvergelijken.nl is ontwikkeld door Greyventure BV, een landelijk werkend internetbedrijf dat onder meer informatieve websites ontwikkelt en zorgt voor verspreiding van offerte-aanvragen onder geregistreerde en erkende bedrijven. Met meer dan 1500 aangesloten bedrijven kunnen aanvragers uit elke regio van offertes voorzien worden.

Contact Details

Greyventure BV
Aston Martinlaan 56b
3261 NB Oud-Beijerland
KvK nummer 51797704

Populaire Onderwerpen