SCHILDERS

Snel en eenvoudig achterhalen wie de goedkoopste aanbieders in uw regio zijn? Vul dan s.v.p. het onderstaande formulier correct in en klik op verzenden.

SCHILDERWERK OFFERTES AANVRAGEN

s.v.p. het formulier invullen

Offerte schilderwerk vergelijken

U kunt 1 - 6 offertes voor schilderwerk vergelijken, om een goed idee te krijgen van waar de specialisten bij u uit de omgeving u mee van dienst kunnen zijn. Welke materialen gebruiken zij?

Is de verf voor binnen gemakkelijk schoon te maken wanneer er een keer sprake is van een vlek? Hoe zit het met de levensduur van de materialen die de schilder zal gebruiken?

U kunt op die manier de offertes voor schilderwerk vergelijken een keuze maken op basis van meer dan alleen de prijs die de schilders rekenen.

 

Schilders spuiten buitengevel bedrijfsgebouw Schilders spuiten buitengevel bedrijfsgebouw
 • Alle soorten voorbereidend werk

 • Schuurwerk, afkitwerk, afbrandwerk, herstelwerk etc.

 • Zowel traditioneel als spuitschilderwerk

Informatie over schilders en schilderwerk

Wilt u offertes voor schilderwerk vergelijken? Ga dan in ieder geval uit van het schilderwerk voor binnen of voor buiten.

Houd er rekening mee dat het mogelijk is om te onderhandelen over de prijs, mits u het redelijk houdt.

Combineer de werkzaamheden bijvoorbeeld met uw buren, zodat u de schilder een grotere opdracht aan kunt bieden, in ruil voor een scherper tarief.

Schilderwerk voor binnen

Wilt u schilderwerk voor binnen uit laten voeren? U kunt online eenvoudig 1 - 6 offertes aanvragen en deze met elkaar vergelijken. Een schilder kost per uur ongeveer €35, of vraagt €30 per vierkante meter. Het aanbrengen van sauswerk kost in de meeste gevallen €10 per vierkante meter, omdat dit relatief eenvoudig is. Het gaat dan om het schilderen van twee lagen.

Wilt u de muur of het plafond laten voorbehandelen, bijvoorbeeld om een hechtlaag aan te laten brengen? Houd er dan rekening mee dat de kosten verder op zullen lopen. U zal dit terugzien in de offertes die de schilders voor het schilderwerk uitbrengen, zodat u daar een goed beeld van krijgt.

Spuitwerk vormt een voordelige vorm van schilderwerk, omdat de schilder hier weinig tijd voor nodig heeft. U kunt al spuitwerk aan laten brengen vanaf €6 per vierkante meter, afhankelijk van de muren of het balkon waar het om gaat.

Wilt u gebruik maken van een hoogwaardig materiaal, of vindt u het vooral van belang dat er een strakke kleur op de muur ontstaat?

Vraag 1 - 6 offertes aan voor het schilderwerk voor binnen, zodat u precies weet waar u aan toe bent. U kunt de offertes voor het schilderwerk vergelijken door goed te kijken naar de prijs en daarnaast de kwaliteit van de materialen mee te nemen.
 

Schilderwerk voor buiten

Wilt u aan de andere kant schilderwerk voor buiten uit laten voeren? Het schilderwerk voor een appartement kost zo’n €1.000, voor een tussenwoning betaalt u €1.500, een hoekwoning of 2-onder-1 kap kost doorgaans €3.000 en een vrijstaande woning is met €6.000 het duurst.

Houd er rekening mee dat de offertes voor het schilderwerk voor buiten duurder uit kunnen vallen op het moment dat de oude verf eerst verwijderd dient te worden. Dient het schilderwerk volledig vervangen te worden? Dat is een stuk duurder dan het opnieuw laten schilderen van de woning.

BTW-verlaging bij schilderwerkzaamheden !

Voor schilderswerkzaamheden geldt een apart laag btw tarief van 6% in plaats van 21%: een forse besparing van maar liefst 15% dus (alleen op de arbeidskosten). Deze regeling is permanent.

Maak er gebruik van !

Snelgratisvergelijken.nl werkt samen met ruim 1500 bedrijven in verschillende branches door geheel Nederland. Door het correct invullen van het aanvraagformulier wordt uw (vrijblijvende)offerte-aanvraag naar maximaal 6 bedrijven in uw eigen regio gestuurd. Deze bedrijven zullen gratis een prijsopgave en aanvullende informatie voor u opstellen en naar u verzenden (via e-mail of per post). U kunt deze prijsopgaves eenvoudig vergelijken en eventueel opdracht geven aan uw favoriete bedrijf. U bent echter tot niets verplicht. En uit ervaring weten wij dat niet één prijsopgave gelijk is aan de andere en u gegarandeerd geld zult besparen, soms wel tot 45% !

Zodra u het formulier hebt ingevuld en op verzenden hebt gedrukt, gaan wij voor u aan de slag:

 • Wij zorgen voor directe verspreiding van uw aanvraag onder maximaal 6 lokale en regionale bedrijven
 • Deze bedrijven sturen u snel, gratis én vrijblijvend prijsopgaves op basis van de gegevens uit uw aanvraag, meestal voorzien van documentatie.
 • U kunt op uw gemak en zonder enige verplichting prijzen en documentatie vergelijken. Vergelijken loont ALTIJD: uw voordeel kan oplopen tot wel 45%!

 1. Het scheelt u flink werk in het zoeken naar bedrijven in uw eigen regio
 2. U hoeft niet 4 of 5 verschillende bedrijven apart te benaderen (opbellen/mailen)
 3. U hoeft slechts 1 formulier in te vullen en op verzenden te klikken
 4. U krijgt 3 tot 6 (afhankelijk van soort product/dienst) verschillende offertes toegestuurd (hetzij via mail of post, met of zonder aanvullende documentatie)
 5. U kunt eenvoudig vergelijken (op prijs en aanbod) en eventueel besluiten om in zee te gaan met één van deze aanbieders.
 6. Deze service is volledig gratis en zonder enige verplichting !

Ja, de service van Snelgratisvergelijken.nl is voor u volkomen gratis. Het kost u hooguit enkele minuten van uw tijd, maar de aanvraag en prijsopgaves en documentatie die u ontvangt zijn volkomen gratis en u bent tot niets verplicht. U kunt de informatie gebruiken om te vergelijken en daarna er niets mee te doen of eventueel kunt u opdracht geven aan de voor u meest aantrekkelijke aanbieder of eventueel aanvullende informatie vragen. Maar nogmaals: het is volkomen gratis en u bent tot niets verplicht.

“Bent u op zoek naar de goedkoopste aanbieder uit uw regio? Vul dan het aanvraagformulier in en vraag bij maximaal 6 bedrijven tegelijk aan. Gratis en u zonder enige verplichting.”

Voorbereidend werk - schilder en spuitwerk - herstellen van kozijnen - abonnementen

Vakwerk met garantie Vakwerk met garantie
De juiste beschermingsmaatregelen De juiste beschermingsmaatregelen
Netjes afwerken Netjes afwerken

Meer informatie over Snelgratisvergelijken.nl:

Hoe werkt het vergelijken?

Zoals u ziet bieden wij meerdere produkten en diensten aan via deze website. Per produkt of dienst treft u naast handige informatie ook een aanvraagformulier aan. Door het aanvraagformulier in te vullen met uw gegevens en eventuele opmerkingen en op verzenden te klikken ontvangen meerdere bedrijven in uw regio uw verzonden formulier. Op basis van de informatie uit het formulier zullen ze u geheel gratis en vrijblijvend een aanbieding versturen, vergezeld van relevante documentatie. Minimaal 1 en maximaal 6 aanbieders zullen u een aanbieding versturen. U bekijkt en vergelijkt de informatie op uw gemak. Alles is volstrekt gratis en u bent tot niets verplicht.

Voor bijna elk project of klus kunt u vrijblijvende prijsopgaves aanvragen.
Aanvragen is volledig gratis en zonder risico.

Vergelijken = besparen

Er zijn momenteel 4 categorieën waarbinnen allerlei soorten diensten en produkten zijn ondergebracht (regelmatig worden daar nieuwe aan toegevoegd). In de navigatiebalk aan de bovenkant van de website kunt u zowel naar de categoriepagina gaan als rechtstreeks naar het door u gewenste onderwerp, bijvoorbeeld spouwmuurisolatie. Op die pagina kunt u allerlei relevante informatie over spouwmuurisolatie lezen zoals de werking, de verschillende soorten, subsidiemogelijkheden etc.

Dekking in heel Nederland, specialisten in elke regio

Dekking in heel Nederland, specialisten in elke regio Voor elk produkt in nagenoeg elke regio in Nederland beschikken wij over specialistische bedrijven die u van offertes en informatie kunnen voorzien. Ook voor eventuele spoedopdrachten kunt u gebruik maken van de aanvraagformulieren. Wel dient u dit dan duidelijk aan te merken en is het handig om te vragen of u teruggebeld kunt worden. Doordat alleen bedrijven uit uw eigen regio aanbiedingen sturen en u deze kunt vergelijken bent u er zeker van dat u voor het goedkoopste bedrijf uit de regio kiest!

Landelijke dekking

Simpel geld besparen met snelgratisvergelijken.nl!

Snel Tarieven

Door eenvoudig het formulier in te vullen en te verzenden krijgt u veelal binnen 24 tot 48 uur meerdere vrijblijvende aanbiedingen en documentatie in de bus. Wel zo handig !

Geld besparen

Het zal u verbazen hoeveel geld u kunt besparen door 3 tot 6 aanbieders te vergelijken: u praat al gauw over enkele honderden tot zelfs duizenden euro’s !

Landelijke Dekking

Door ons uitgebreide netwerk kunnen wij u voor elk soort dienst of produkt een landelijke dekking bieden waarbij u minimaal 1 tot maximaal 6 aanbiedingen zult ontvangen.

Vergelijken

Indien u gaat investeren in uw woning is het belangrijk om te zorgen dat zowel kwaliteit als prijs gunstig zijn. Oriënteer u daarom door vrijblijvend informatie en tarieven aan te vragen.

Populairste onderwerpen:

Snelgratisvergelijken.nl

Snelgratisvergelijken.nl is een volledig gratis informatieve website over uiteenlopende onderwerpen waarbij de bezoeker snel en gemakkelijk online prijzen en informatie kan vergelijken. Volledig gratis en zonder enige verplichtingen, waarbij de aanvrager met zekerheid geld kan besparen.  Snelgratisvergelijken.nl is ontwikkeld door Greyventure BV, een landelijk werkend internetbedrijf dat onder meer informatieve websites ontwikkelt en zorgt voor verspreiding van offerte-aanvragen onder geregistreerde en erkende bedrijven. Met meer dan 1500 aangesloten bedrijven kunnen aanvragers uit elke regio van offertes voorzien worden.

Contact Details

Greyventure BV
Aston Martinlaan 56b
3261 NB Oud-Beijerland
KvK nummer 51797704