LOODGIETERS

Snel en eenvoudig achterhalen wie de goedkoopste aanbieders in uw regio zijn? Vul dan s.v.p. het onderstaande formulier correct in en klik op verzenden.

LOODGIETER OFFERTES AANVRAGEN

s.v.p. het formulier invullen

Offertes van loodgieters vergelijken

Wilt u meerdere offertes van loodgieters vergelijken? Vraag er online eenvoudig 1 - 6 aan, die u binnen een paar dagen digitaal zal ontvangen van de verschillende specialisten bij u in de omgeving.

 U kunt de offertes vergelijken op basis van de prijs, of contact opnemen om meer te weten te komen over de kwaliteit. Vraag bijvoorbeeld naar referenties en zorg er met de offertes van loodgieters in de hand vervolgens voor dat u een goede keuze kunt maken voor de werkzaamheden die u uit wilt laten voeren.


 • Gas-,water-,verwarming- en dakwerken

 • Allround CV/HR-ketels onderhoud

 • Allerlei installatiewerken zoals radiatoren plaatsen

Informatie over Loodgieterswerk

Zoekt u naar een geschikte loodgieter om de badkamer aan te komen leggen, wilt u de keuken verbouwen en heeft u daar een loodgieter voor nodig, of gaat het u om het in orde maken van een complete woning of een volledig pand? Het is in al die gevallen verstandig om meerdere offertes bij loodgieters aan te vragen en deze met elkaar te vergelijken. U krijgt op die manier een beeld van de kosten van een loodgieter, in combinatie met de kwaliteit die u van de specialist kunt verwachten.

Loodgieter aangesloten bij UNETO-VNI

Wilt u meerdere offertes van loodgieters aanvragen en met elkaar vergelijken? Let dan in ieder geval goed op een aansluiting bij UNETO-VNI. Het biedt u niet de garantie dat het werk van goede kwaliteit zal zijn, maar bij klachten over de loodgieter kunt u bij deze instelling terecht. Zij proberen het imago van de loodgieter te verbeteren en in orde te houden. De hierbij aangesloten loodgieters leveren normaal gesproken goed werk, waardoor u hiermee een goede keuze maakt. Uiteraard kunt u online 1 - 6 offertes van loodgieters aanvragen en vergelijken, om vervolgens gebruik te maken van een loodgieter die is aangesloten bij UNETO-VNI.

Prijs van de loodgieter

U kunt de offertes van loodgieters vergelijken om de goedkoopste te selecteren, maar houd er daarnaast rekening mee dat het van belang is dat het werk goed gebeurt. Houd voor het uurtarief van een loodgieter rekening met €40 - €65, afhankelijk van de ervaring, kennis en kunde van de specialist waar u gebruik van maakt. U kunt beter een iets duurdere loodgieter inhuren die het werk goed doet, dan een goedkopere keuze die het werk half af maakt en u met een lekkage achterlaat. Vergelijk meerdere offertes van loodgieters en kies bij voorkeur voor de op één na goedkoopste.

Snelheid van de loodgieter

U kunt de offertes van loodgieters vergelijken op basis van de prijs, maar het is daarnaast interessant om goed te kijken naar de tijd die de loodgieter nodig denkt te hebben. Een loodgieter met veel kennis en ervaring zal sneller kunnen werken, bijvoorbeeld omdat een aantal handelingen inmiddels automatisme zijn geworden. Pas er voor op dat de loodgieter het werk niet af zal raffelen, maar kies bij voorkeur voor een specialist die snel voor u te werk gaat. U zorgt er op die manier voor dat u zo min mogelijk hinder zal ervaren en u snel kunt genieten van uw nieuwe badkamer, keuken of toilet.

Ook dakwerkzaamheden zoals de reparatie van een dakgoot behoort tot loodgieterswerkzaamheden Ook dakwerkzaamheden zoals de reparatie van een dakgoot behoort tot loodgieterswerkzaamheden

Snelgratisvergelijken.nl werkt samen met ruim 1500 bedrijven in verschillende branches door geheel Nederland. Door het correct invullen van het aanvraagformulier wordt uw (vrijblijvende)offerte-aanvraag naar maximaal 6 bedrijven in uw eigen regio gestuurd. Deze bedrijven zullen gratis een prijsopgave en aanvullende informatie voor u opstellen en naar u verzenden (via e-mail of per post). U kunt deze prijsopgaves eenvoudig vergelijken en eventueel opdracht geven aan uw favoriete bedrijf. U bent echter tot niets verplicht. En uit ervaring weten wij dat niet één prijsopgave gelijk is aan de andere en u gegarandeerd geld zult besparen, soms wel tot 45% !

Zodra u het formulier hebt ingevuld en op verzenden hebt gedrukt, gaan wij voor u aan de slag:

 • Wij zorgen voor directe verspreiding van uw aanvraag onder maximaal 6 lokale en regionale bedrijven
 • Deze bedrijven sturen u snel, gratis én vrijblijvend prijsopgaves op basis van de gegevens uit uw aanvraag, meestal voorzien van documentatie.
 • U kunt op uw gemak en zonder enige verplichting prijzen en documentatie vergelijken. Vergelijken loont ALTIJD: uw voordeel kan oplopen tot wel 45%!

 1. Het scheelt u flink werk in het zoeken naar bedrijven in uw eigen regio
 2. U hoeft niet 4 of 5 verschillende bedrijven apart te benaderen (opbellen/mailen)
 3. U hoeft slechts 1 formulier in te vullen en op verzenden te klikken
 4. U krijgt 3 tot 6 (afhankelijk van soort product/dienst) verschillende offertes toegestuurd (hetzij via mail of post, met of zonder aanvullende documentatie)
 5. U kunt eenvoudig vergelijken (op prijs en aanbod) en eventueel besluiten om in zee te gaan met één van deze aanbieders.
 6. Deze service is volledig gratis en zonder enige verplichting !

Ja, de service van Snelgratisvergelijken.nl is voor u volkomen gratis. Het kost u hooguit enkele minuten van uw tijd, maar de aanvraag en prijsopgaves en documentatie die u ontvangt zijn volkomen gratis en u bent tot niets verplicht. U kunt de informatie gebruiken om te vergelijken en daarna er niets mee te doen of eventueel kunt u opdracht geven aan de voor u meest aantrekkelijke aanbieder of eventueel aanvullende informatie vragen. Maar nogmaals: het is volkomen gratis en u bent tot niets verplicht.

“Bent u op zoek naar de goedkoopste aanbieder uit uw regio? Vul dan het aanvraagformulier in en vraag bij maximaal 6 bedrijven tegelijk aan. Gratis en u zonder enige verplichting.”

Sanitair - Riolering - Verwarming - Dak

Meer informatie over Snelgratisvergelijken.nl:

Hoe werkt het vergelijken?

Zoals u ziet bieden wij meerdere produkten en diensten aan via deze website. Per produkt of dienst treft u naast handige informatie ook een aanvraagformulier aan. Door het aanvraagformulier in te vullen met uw gegevens en eventuele opmerkingen en op verzenden te klikken ontvangen meerdere bedrijven in uw regio uw verzonden formulier. Op basis van de informatie uit het formulier zullen ze u geheel gratis en vrijblijvend een aanbieding versturen, vergezeld van relevante documentatie. Minimaal 1 en maximaal 6 aanbieders zullen u een aanbieding versturen. U bekijkt en vergelijkt de informatie op uw gemak. Alles is volstrekt gratis en u bent tot niets verplicht.

Voor bijna elk project of klus kunt u vrijblijvende prijsopgaves aanvragen.
Aanvragen is volledig gratis en zonder risico.

Vergelijken = besparen

Er zijn momenteel 4 categorieën waarbinnen allerlei soorten diensten en produkten zijn ondergebracht (regelmatig worden daar nieuwe aan toegevoegd). In de navigatiebalk aan de bovenkant van de website kunt u zowel naar de categoriepagina gaan als rechtstreeks naar het door u gewenste onderwerp, bijvoorbeeld spouwmuurisolatie. Op die pagina kunt u allerlei relevante informatie over spouwmuurisolatie lezen zoals de werking, de verschillende soorten, subsidiemogelijkheden etc.

Dekking in heel Nederland, specialisten in elke regio

Dekking in heel Nederland, specialisten in elke regio Voor elk produkt in nagenoeg elke regio in Nederland beschikken wij over specialistische bedrijven die u van offertes en informatie kunnen voorzien. Ook voor eventuele spoedopdrachten kunt u gebruik maken van de aanvraagformulieren. Wel dient u dit dan duidelijk aan te merken en is het handig om te vragen of u teruggebeld kunt worden. Doordat alleen bedrijven uit uw eigen regio aanbiedingen sturen en u deze kunt vergelijken bent u er zeker van dat u voor het goedkoopste bedrijf uit de regio kiest!

Landelijke dekking

Simpel geld besparen met snelgratisvergelijken.nl!

Snel Tarieven

Door eenvoudig het formulier in te vullen en te verzenden krijgt u veelal binnen 24 tot 48 uur meerdere vrijblijvende aanbiedingen en documentatie in de bus. Wel zo handig !

Geld besparen

Het zal u verbazen hoeveel geld u kunt besparen door 3 tot 6 aanbieders te vergelijken: u praat al gauw over enkele honderden tot zelfs duizenden euro’s !

Landelijke Dekking

Door ons uitgebreide netwerk kunnen wij u voor elk soort dienst of produkt een landelijke dekking bieden waarbij u minimaal 1 tot maximaal 6 aanbiedingen zult ontvangen.

Vergelijken

Indien u gaat investeren in uw woning is het belangrijk om te zorgen dat zowel kwaliteit als prijs gunstig zijn. Oriënteer u daarom door vrijblijvend informatie en tarieven aan te vragen.

Populairste onderwerpen:

Snelgratisvergelijken.nl

Snelgratisvergelijken.nl is een volledig gratis informatieve website over uiteenlopende onderwerpen waarbij de bezoeker snel en gemakkelijk online prijzen en informatie kan vergelijken. Volledig gratis en zonder enige verplichtingen, waarbij de aanvrager met zekerheid geld kan besparen.  Snelgratisvergelijken.nl is ontwikkeld door Greyventure BV, een landelijk werkend internetbedrijf dat onder meer informatieve websites ontwikkelt en zorgt voor verspreiding van offerte-aanvragen onder geregistreerde en erkende bedrijven. Met meer dan 1500 aangesloten bedrijven kunnen aanvragers uit elke regio van offertes voorzien worden.

Contact Details

Greyventure BV
Aston Martinlaan 56b
3261 NB Oud-Beijerland
KvK nummer 51797704

Populaire Onderwerpen