KRUIPRUIMTE ISOLATIE

Snel en eenvoudig achterhalen wie de goedkoopste aanbieders in uw regio zijn? Vul dan s.v.p. het onderstaande formulier correct in en klik op verzenden.

Offerte aanvragen kruipruimte isolatie (vrijblijvend)

Stap 1: Uw gegevens

 


Stap 2: Over uw kruipruimte

 


Brandveiligheid

Let uiteraard ook goed op de brandveiligheid. Alle soorten isolatiematerialen voor kruipruimte isolatie waar we in Nederland mee werken zijn brandveilig, maar er bestaan op dit gebied natuurlijk wel degelijk verschillen. Vraag de specialist naar de mate van brandveiligheid en houd daar rekening mee op het moment dat u een keuze wilt maken uit de verschillende offertes voor kruipruimte isolatie die u heeft ontvangen. U voorkomt op die manier onveilige situaties.


 • Vochtige en koude kruipruimte

 • Waardoor vocht/koude in de woning

 • Warme isolatielaag in de kruipruimte zorgt voor warme bovenwoning

Informatie over kruipruimtes isoleren

Wilt u kruipruimte isolatie vergelijken, of hier een offerte voor aanvragen? Let in de offerte dan op een aantal verschillende elementen, zoals de tijd die men nodig zal hebben om de kruipruimte isolatie aan te brengen. Kijk ook goed naar bijvoorbeeld de kierafdichting, het is immers van belang dat er geen naden overblijven, aangezien die de isolatiewaarde kunnen drukken.

Vloer of kruipruimte

Verder is het bij het vergelijken van kruipruimte isolatie allereerst van belang om goed na te denken over een isolatie van de kruipruimte, of van de rest van de vloer. Is de kruipruimte erg krap? Dan is het wellicht niet mogelijk om er isolatie in aan te brengen. Ook in het geval van een variërende stand van het grondwater is het niet zomaar mogelijk om gebruik te maken van de reguliere isolatiematerialen. Houd hier goed rekening mee, om een offerte voor kruipruimte isolatie te kunnen beoordelen.

Warmte isolatie

Heeft u meerdere offertes voor kruipruimte isolatie ontvangen? Dan kunt u de kruipruimte isolatie vergelijken, door bijvoorbeeld te kijken naar de warmte-isolatie waar u op kunt rekenen. De score op dit gebied geeft aan hoe de verhouding ligt tussen de kosten van de vloerisolatie en de opbrengst aan warmte isolatie. Des te beter deze verhouding is, des te beter de offerte en des te aantrekkelijker om met deze specialist in zee te gaan

Vochtbestrijding

Kijk ook goed naar de prestaties op het gebied van vochtbestrijding. Het is bij kruipruimte isolatie interessant om er hiermee voor te zorgen dat u geen last heeft van grondwater, dat in de vorm van vocht probeert door te dringen in de vloer of in de gevels van de woning. Indien bijvoorbeeld de gevels vochtig of zelfs nat worden gaat dat ten koste van de isolatiewaarde, waardoor u uiteindelijk alsnog veel energie verbruikt om het warm te krijgen in de woning.

Een laag van thermische chips vormt een isolerende deken over de koude en vochtige vloer van de kruipruimte. Een laag van thermische chips vormt een isolerende deken over de koude en vochtige vloer van de kruipruimte.

Duurzaamheid

Tenslotte is het met het oog op kruipruimte isolatie verstandig om navraag te doen met betrekking tot de duurzaamheid van de materialen waar u gebruik van zal maken. Goede kruipruimte isolatie dient een leven lang mee te gaan, al geldt dit helaas niet voor ieder materiaal waar u gebruik van kunt maken. Vraag de specialist om een indicatie van de levensduur waar u op kunt rekenen. U kunt op die manier de offertes voor kruipruimte isolatie vergelijken en een beeld krijgen van de economisch meest interessante optie. Het is wat dat betreft de moeite waard om online meerdere offertes aan te vragen en deze uiteindelijk te vergelijken, voordat u de kruipruimte isolatie aan laat brengen door een van de specialisten uit de omgeving.

NIEUW: SUBSIDIE ENERGIEBESPARING EIGEN HUIS

Naam subsidieregeling  Subsidie Energiebesparing Eigen Huis
Voor wie Particuliere eigenaren van een woning
Omschrijving   Bij deze subsidie worden bedragen verstrekt per m2 geïsoleerd oppervlakte.
Looptijd 15 september 2016 tm 31 december 2018
Werkzaamheden

Dakisolatie
Gevelisolatie
Spouwmuurisolatie
Vloerisolatie
Kruipruimte Isolatie/Bodemisolatie
Aanbrengen Hoogrendementsglas (HR+ glas)

Snelgratisvergelijken.nl werkt samen met ruim 1500 bedrijven in verschillende branches door geheel Nederland. Door het correct invullen van het aanvraagformulier wordt uw (vrijblijvende)offerte-aanvraag naar maximaal 6 bedrijven in uw eigen regio gestuurd. Deze bedrijven zullen gratis een prijsopgave en aanvullende informatie voor u opstellen en naar u verzenden (via e-mail of per post). U kunt deze prijsopgaves eenvoudig vergelijken en eventueel opdracht geven aan uw favoriete bedrijf. U bent echter tot niets verplicht. En uit ervaring weten wij dat niet één prijsopgave gelijk is aan de andere en u gegarandeerd geld zult besparen, soms wel tot 45% !

Zodra u het formulier hebt ingevuld en op verzenden hebt gedrukt, gaan wij voor u aan de slag:

 • Wij zorgen voor directe verspreiding van uw aanvraag onder maximaal 6 lokale en regionale bedrijven
 • Deze bedrijven sturen u snel, gratis én vrijblijvend prijsopgaves op basis van de gegevens uit uw aanvraag, meestal voorzien van documentatie.
 • U kunt op uw gemak en zonder enige verplichting prijzen en documentatie vergelijken. Vergelijken loont ALTIJD: uw voordeel kan oplopen tot wel 45%!

 1. Het scheelt u flink werk in het zoeken naar bedrijven in uw eigen regio
 2. U hoeft niet 4 of 5 verschillende bedrijven apart te benaderen (opbellen/mailen)
 3. U hoeft slechts 1 formulier in te vullen en op verzenden te klikken
 4. U krijgt 3 tot 6 (afhankelijk van soort product/dienst) verschillende offertes toegestuurd (hetzij via mail of post, met of zonder aanvullende documentatie)
 5. U kunt eenvoudig vergelijken (op prijs en aanbod) en eventueel besluiten om in zee te gaan met één van deze aanbieders.
 6. Deze service is volledig gratis en zonder enige verplichting !

Ja, de service van Snelgratisvergelijken.nl is voor u volkomen gratis. Het kost u hooguit enkele minuten van uw tijd, maar de aanvraag en prijsopgaves en documentatie die u ontvangt zijn volkomen gratis en u bent tot niets verplicht. U kunt de informatie gebruiken om te vergelijken en daarna er niets mee te doen of eventueel kunt u opdracht geven aan de voor u meest aantrekkelijke aanbieder of eventueel aanvullende informatie vragen. Maar nogmaals: het is volkomen gratis en u bent tot niets verplicht.

“Bent u op zoek naar de goedkoopste aanbieder uit uw regio? Vul dan het aanvraagformulier in en vraag bij maximaal 6 bedrijven tegelijk aan. Gratis en u zonder enige verplichting.”

Het isoleren van uw kruipruimte

Last van een vochtige en koude vloer? Last van een vochtige en koude vloer?
Vaak veroorzaakt door een vochtige en koude kruipruimte Vaak veroorzaakt door een vochtige en koude kruipruimte
Door het isoleren van uw kruipruimte worden vocht en koude tegengegaan. Door het isoleren van uw kruipruimte worden vocht en koude tegengegaan.

Meer informatie over Snelgratisvergelijken.nl:

Hoe werkt het vergelijken?

Zoals u ziet bieden wij meerdere produkten en diensten aan via deze website. Per produkt of dienst treft u naast handige informatie ook een aanvraagformulier aan. Door het aanvraagformulier in te vullen met uw gegevens en eventuele opmerkingen en op verzenden te klikken ontvangen meerdere bedrijven in uw regio uw verzonden formulier. Op basis van de informatie uit het formulier zullen ze u geheel gratis en vrijblijvend een aanbieding versturen, vergezeld van relevante documentatie. Minimaal 1 en maximaal 6 aanbieders zullen u een aanbieding versturen. U bekijkt en vergelijkt de informatie op uw gemak. Alles is volstrekt gratis en u bent tot niets verplicht.

Voor bijna elk project of klus kunt u vrijblijvende prijsopgaves aanvragen.
Aanvragen is volledig gratis en zonder risico.

Vergelijken = besparen

Er zijn momenteel 4 categorieën waarbinnen allerlei soorten diensten en produkten zijn ondergebracht (regelmatig worden daar nieuwe aan toegevoegd). In de navigatiebalk aan de bovenkant van de website kunt u zowel naar de categoriepagina gaan als rechtstreeks naar het door u gewenste onderwerp, bijvoorbeeld spouwmuurisolatie. Op die pagina kunt u allerlei relevante informatie over spouwmuurisolatie lezen zoals de werking, de verschillende soorten, subsidiemogelijkheden etc.

Dekking in heel Nederland, specialisten in elke regio

Dekking in heel Nederland, specialisten in elke regio Voor elk produkt in nagenoeg elke regio in Nederland beschikken wij over specialistische bedrijven die u van offertes en informatie kunnen voorzien. Ook voor eventuele spoedopdrachten kunt u gebruik maken van de aanvraagformulieren. Wel dient u dit dan duidelijk aan te merken en is het handig om te vragen of u teruggebeld kunt worden. Doordat alleen bedrijven uit uw eigen regio aanbiedingen sturen en u deze kunt vergelijken bent u er zeker van dat u voor het goedkoopste bedrijf uit de regio kiest!

Landelijke dekking

Simpel geld besparen met snelgratisvergelijken.nl!

Snel Tarieven

Door eenvoudig het formulier in te vullen en te verzenden krijgt u veelal binnen 24 tot 48 uur meerdere vrijblijvende aanbiedingen en documentatie in de bus. Wel zo handig !

Geld besparen

Het zal u verbazen hoeveel geld u kunt besparen door 3 tot 6 aanbieders te vergelijken: u praat al gauw over enkele honderden tot zelfs duizenden euro’s !

Landelijke Dekking

Door ons uitgebreide netwerk kunnen wij u voor elk soort dienst of produkt een landelijke dekking bieden waarbij u minimaal 1 tot maximaal 6 aanbiedingen zult ontvangen.

Vergelijken

Indien u gaat investeren in uw woning is het belangrijk om te zorgen dat zowel kwaliteit als prijs gunstig zijn. Oriënteer u daarom door vrijblijvend informatie en tarieven aan te vragen.

Populairste onderwerpen:

Snelgratisvergelijken.nl

Snelgratisvergelijken.nl is een volledig gratis informatieve website over uiteenlopende onderwerpen waarbij de bezoeker snel en gemakkelijk online prijzen en informatie kan vergelijken. Volledig gratis en zonder enige verplichtingen, waarbij de aanvrager met zekerheid geld kan besparen.  Snelgratisvergelijken.nl is ontwikkeld door Greyventure BV, een landelijk werkend internetbedrijf dat onder meer informatieve websites ontwikkelt en zorgt voor verspreiding van offerte-aanvragen onder geregistreerde en erkende bedrijven. Met meer dan 1500 aangesloten bedrijven kunnen aanvragers uit elke regio van offertes voorzien worden.

Contact Details

Greyventure BV
Aston Martinlaan 56b
3261 NB Oud-Beijerland
KvK nummer 51797704