KOZIJNEN

Snel en eenvoudig achterhalen wie de goedkoopste aanbieders in uw regio zijn? Vul dan s.v.p. het onderstaande formulier correct in en klik op verzenden.

KOZIJN OFFERTES AANVRAGEN

s.v.p. het formulier invullen

Offertes voor nieuwe kozijnen

Wilt u offertes voor nieuwe kozijnen vergelijken? Houd er rekening mee dat het in bepaalde gevallen voldoende is om de kozijnen opnieuw te laten schilderen. U kunt met de nieuwe kozijnen echter ook meteen de isolatie en het hang- en sluitwerk aanpakken, om uw woning een flinke opknapbeurt te geven en ervoor te zorgen dat u er vervolgens weer jaren tegenaan kunt. Denk ook aan de uitstraling van de woning, met behulp van de kleuren van de kozijnen. U kunt de offertes voor de kozijnen vergelijken door in ieder geval goed na te gaan welke onderdelen en diensten de specialist voor u mee zal nemen.


 • Kozijnen in vele maten beschikbaar

 • Beglazing naar keuze zoals HR++

 • Offertes inclusief plaatsing

Lage BTW plaatsen isolatieglas.

Permanente regeling voor laten plaatsen isolatieglas . Vanaf 1 januari 2014 geldt het lage btw tarief van 9% op arbeidskosten voor het laten plaatsen van alle soorten isolatieglas in woningen. Kozijnen plaatsen valt dus onder laag btw tarief.

 

 

Informatie over kozijnen

Wilt u de kozijnen laten schilderen, of de kozijnen vervangen en daar graag een offerte voor ontvangen? Houd er rekening mee dat u hierbij de keuze heeft uit drie verschillende soorten materialen. U kunt kiezen voor kunststof kozijnen, voor houten kozijnen of aluminium en stalen kozijnen. Met name de kunststof kozijnen zijn de laatste jaren populair, omdat deze slechts weinig onderhoud behoeven. Ze hebben aan de andere kant niet de traditionele uitstraling van houten kozijnen. U kunt offertes voor kozijnen vergelijken om een beeld te krijgen van de kosten en de keuze te maken voor een specialist in de omgeving.

Kunststof kozijnen vergelijken

Wilt u kunststof kozijnen vergelijken, bijvoorbeeld met de houten kozijnen die u nu heeft zitten? U doet een investering in nieuwe kozijnen, die u niet meer hoeft te schilderen. U kunt de kozijnen in de gewenste kleur bestellen. Bovendien zorgt de goede isolatie van deze kozijnen ervoor dat u behoorlijk kunt besparen op uw energierekening. De kozijnen helpen de warmte in uw woning beter vast te houden. Ongeveer 60% van de mensen bestelt kunststof kozijnen, waarmee het een populair materiaal is. U kunt de offertes voor kozijnen vergelijken door deze online aan te vragen bij 1 - 6 specialisten uit de buurt.

Houten kozijnen vergelijken

Wilt u liever gebruik blijven maken van houten kozijnen, maar zijn de huidige kozijnen aan vervanging toe? U kunt houden kozijnen vergelijken, maar houdt rekening met de onderhoudskosten die ieder jaar terug zullen komen. Aan de andere kant vormt het schilderen van de houten kozijnen een kans om de uitstraling van uw woning aan te passen, bijvoorbeeld door een andere kleur te gebruiken. Ongeveer 35% van de mensen kiest voor houten kozijnen. U kunt online meerdere offertes aanvragen en de houten kozijnen vergelijken, ook met de andere materialen die er beschikbaar zijn.

Aluminium en stalen kozijnen vergelijken

Wilt u aluminium of stalen kozijnen vergelijken? Ongeveer 5% van de mensen kiest voor dit materiaal. Met name wanneer u erg grote ramen heeft zitten is het de moeite waard om de mogelijkheden van aluminium of stalen kozijnen te vergelijken, bijvoorbeeld met die van hout en kunststof. Het aluminium en staal is van zichzelf zeer sterk, waardoor u kiest voor een kwalitatief uitstekend materiaal. U kunt de aluminium kozijnen vergelijken op basis van zowel de prijs als de kwaliteit, of op basis van de uitstraling van de kozijnen voor uw woning.

 

Kunststof kozijnen combineren een lange levensduur met minimaal onderhoud tegen relatief lage prijzen. Kunststof kozijnen combineren een lange levensduur met minimaal onderhoud tegen relatief lage prijzen.

Snelgratisvergelijken.nl werkt samen met ruim 1500 bedrijven in verschillende branches door geheel Nederland. Door het correct invullen van het aanvraagformulier wordt uw (vrijblijvende)offerte-aanvraag naar maximaal 6 bedrijven in uw eigen regio gestuurd. Deze bedrijven zullen gratis een prijsopgave en aanvullende informatie voor u opstellen en naar u verzenden (via e-mail of per post). U kunt deze prijsopgaves eenvoudig vergelijken en eventueel opdracht geven aan uw favoriete bedrijf. U bent echter tot niets verplicht. En uit ervaring weten wij dat niet één prijsopgave gelijk is aan de andere en u gegarandeerd geld zult besparen, soms wel tot 45% !

Zodra u het formulier hebt ingevuld en op verzenden hebt gedrukt, gaan wij voor u aan de slag:

 • Wij zorgen voor directe verspreiding van uw aanvraag onder maximaal 6 lokale en regionale bedrijven
 • Deze bedrijven sturen u snel, gratis én vrijblijvend prijsopgaves op basis van de gegevens uit uw aanvraag, meestal voorzien van documentatie.
 • U kunt op uw gemak en zonder enige verplichting prijzen en documentatie vergelijken. Vergelijken loont ALTIJD: uw voordeel kan oplopen tot wel 45%!

 1. Het scheelt u flink werk in het zoeken naar bedrijven in uw eigen regio
 2. U hoeft niet 4 of 5 verschillende bedrijven apart te benaderen (opbellen/mailen)
 3. U hoeft slechts 1 formulier in te vullen en op verzenden te klikken
 4. U krijgt 3 tot 6 (afhankelijk van soort product/dienst) verschillende offertes toegestuurd (hetzij via mail of post, met of zonder aanvullende documentatie)
 5. U kunt eenvoudig vergelijken (op prijs en aanbod) en eventueel besluiten om in zee te gaan met één van deze aanbieders.
 6. Deze service is volledig gratis en zonder enige verplichting !

Ja, de service van Snelgratisvergelijken.nl is voor u volkomen gratis. Het kost u hooguit enkele minuten van uw tijd, maar de aanvraag en prijsopgaves en documentatie die u ontvangt zijn volkomen gratis en u bent tot niets verplicht. U kunt de informatie gebruiken om te vergelijken en daarna er niets mee te doen of eventueel kunt u opdracht geven aan de voor u meest aantrekkelijke aanbieder of eventueel aanvullende informatie vragen. Maar nogmaals: het is volkomen gratis en u bent tot niets verplicht.

“Bent u op zoek naar de goedkoopste aanbieder uit uw regio? Vul dan het aanvraagformulier in en vraag bij maximaal 6 bedrijven tegelijk aan. Gratis en u zonder enige verplichting.”

Kozijnen voor ramen en deuren en schuifpuien, alles inclusief energiezuinige beglazing, montage en garantie

Montage door vakmensen. Montage door vakmensen.
Kunststof kozijnen in grote aantallen vervaardigd waardoor zeer scherpe tarieven. Kunststof kozijnen in grote aantallen vervaardigd waardoor zeer scherpe tarieven.
Energiezuinige beglazing met subsidievoordelen. Energiezuinige beglazing met subsidievoordelen.

Meer informatie over Snelgratisvergelijken.nl:

Hoe werkt het vergelijken?

Zoals u ziet bieden wij meerdere produkten en diensten aan via deze website. Per produkt of dienst treft u naast handige informatie ook een aanvraagformulier aan. Door het aanvraagformulier in te vullen met uw gegevens en eventuele opmerkingen en op verzenden te klikken ontvangen meerdere bedrijven in uw regio uw verzonden formulier. Op basis van de informatie uit het formulier zullen ze u geheel gratis en vrijblijvend een aanbieding versturen, vergezeld van relevante documentatie. Minimaal 1 en maximaal 6 aanbieders zullen u een aanbieding versturen. U bekijkt en vergelijkt de informatie op uw gemak. Alles is volstrekt gratis en u bent tot niets verplicht.

Voor bijna elk project of klus kunt u vrijblijvende prijsopgaves aanvragen.
Aanvragen is volledig gratis en zonder risico.

Vergelijken = besparen

Er zijn momenteel 4 categorieën waarbinnen allerlei soorten diensten en produkten zijn ondergebracht (regelmatig worden daar nieuwe aan toegevoegd). In de navigatiebalk aan de bovenkant van de website kunt u zowel naar de categoriepagina gaan als rechtstreeks naar het door u gewenste onderwerp, bijvoorbeeld spouwmuurisolatie. Op die pagina kunt u allerlei relevante informatie over spouwmuurisolatie lezen zoals de werking, de verschillende soorten, subsidiemogelijkheden etc.

Dekking in heel Nederland, specialisten in elke regio

Dekking in heel Nederland, specialisten in elke regio Voor elk produkt in nagenoeg elke regio in Nederland beschikken wij over specialistische bedrijven die u van offertes en informatie kunnen voorzien. Ook voor eventuele spoedopdrachten kunt u gebruik maken van de aanvraagformulieren. Wel dient u dit dan duidelijk aan te merken en is het handig om te vragen of u teruggebeld kunt worden. Doordat alleen bedrijven uit uw eigen regio aanbiedingen sturen en u deze kunt vergelijken bent u er zeker van dat u voor het goedkoopste bedrijf uit de regio kiest!

Landelijke dekking

Simpel geld besparen met snelgratisvergelijken.nl!

Snel Tarieven

Door eenvoudig het formulier in te vullen en te verzenden krijgt u veelal binnen 24 tot 48 uur meerdere vrijblijvende aanbiedingen en documentatie in de bus. Wel zo handig !

Geld besparen

Het zal u verbazen hoeveel geld u kunt besparen door 3 tot 6 aanbieders te vergelijken: u praat al gauw over enkele honderden tot zelfs duizenden euro’s !

Landelijke Dekking

Door ons uitgebreide netwerk kunnen wij u voor elk soort dienst of produkt een landelijke dekking bieden waarbij u minimaal 1 tot maximaal 6 aanbiedingen zult ontvangen.

Vergelijken

Indien u gaat investeren in uw woning is het belangrijk om te zorgen dat zowel kwaliteit als prijs gunstig zijn. Oriënteer u daarom door vrijblijvend informatie en tarieven aan te vragen.

Populairste onderwerpen:

Snelgratisvergelijken.nl

Snelgratisvergelijken.nl is een volledig gratis informatieve website over uiteenlopende onderwerpen waarbij de bezoeker snel en gemakkelijk online prijzen en informatie kan vergelijken. Volledig gratis en zonder enige verplichtingen, waarbij de aanvrager met zekerheid geld kan besparen.  Snelgratisvergelijken.nl is ontwikkeld door Greyventure BV, een landelijk werkend internetbedrijf dat onder meer informatieve websites ontwikkelt en zorgt voor verspreiding van offerte-aanvragen onder geregistreerde en erkende bedrijven. Met meer dan 1500 aangesloten bedrijven kunnen aanvragers uit elke regio van offertes voorzien worden.

Contact Details

Greyventure BV
Aston Martinlaan 56b
3261 NB Oud-Beijerland
KvK nummer 51797704