INCASSO BUREAUS

Snel en eenvoudig achterhalen wie de goedkoopste aanbieders in uw regio zijn? Vul dan s.v.p. het onderstaande formulier correct in en klik op verzenden.

INCASSOBUREAU OFFERTES AANVRAGEN

Helaas kunnen er momenteel geen offertes worden aangevraagd voor incassobureaus

Advertenties

Advertenties

 • Bespaar eenvoudig op incassokosten door te vergelijken

 • Let op echter ook op de kwaliteit en service van het incassobureau

 • Laat uw vorderingen niet te lang liggen !

Informatie over Incassobureau

Wilt u gebruik maken van een incassobureau om een factuur of een uitstaande betaling te incasseren? Het is verstandig om meerdere offertes aan te vragen en de tarieven te vergelijken, aangezien zij de vrijheid hebben om die zelf te bepalen.

Advertenties

Werkwijze van het incassobureau

Daarnaast is het verstandig om de werkwijze van het incassobureau na te gaan. Werken zij op basis van no cure, no pay, of dient u in de vorm van een abonnement een vast bedrag per maand te betalen om gebruik te kunnen maken van de diensten? Betaalt u hoe dan ook kosten voor het incasseren, of alleen op het moment dat u daadwerkelijk een factuur weet te innen via het incassobureau? Dit laatste heet no cure, no pay, al is het ook in die gevallen verstandig om goed op de kosten te letten.

Kosten bij het incassobureau

Een incassobureau zal uw factuur (de hoofdsom) over het algemeen verhogen met de wettelijke rente. Daarnaast brengen zij incassokosten in rekening bij de schuldenaar. Hij of zij kan echter besluiten om alleen de hoofdsom te betalen. U kunt de wettelijke rente dan niet incasseren en de incassokosten dient u zelf te betalen. U kunt dit doen met de opbrengsten van de hoofdsom, maar de hoogte hiervan bepalen wat u over zal houden. Vergelijk daarom de kosten van de incassobureaus en kijk bijvoorbeeld naar het percentage van de hoofdsom dat zij in rekening brengen om de rekening voor u te kunnen incasseren.

Snel en doortastend optreden zijn belangrijke kenmerken van goede incassobureaus. Snel en doortastend optreden zijn belangrijke kenmerken van goede incassobureaus.

Offertes van incassobureaus vergelijken

U kunt online eenvoudig meerdere offertes bij incassobureaus aanvragen, zodat u een beeld krijgt van de wijze waarop zij werken en de kosten die zij u daarvoor in rekening brengen. De kans is groot dat u op basis van de offertes van de incassobureaus direct een voorkeur hebt. U kunt hen dan inschakelen om de factuur voor u te innen, of ervoor te zorgen dat de betaling toch plaats zal vinden. Dankzij het opvragen van meerdere offertes voor de keuze van een incassobureau zorgt u ervoor dat u tot tientallen procenten op de kosten kunt besparen, zonder dat u daar zelf veel tijd in hoeft te steken.

 

Snelgratisvergelijken.nl werkt samen met ruim 1500 bedrijven in verschillende branches door geheel Nederland. Door het correct invullen van het aanvraagformulier wordt uw (vrijblijvende)offerte-aanvraag naar maximaal 6 bedrijven in uw eigen regio gestuurd. Deze bedrijven zullen gratis een prijsopgave en aanvullende informatie voor u opstellen en naar u verzenden (via e-mail of per post). U kunt deze prijsopgaves eenvoudig vergelijken en eventueel opdracht geven aan uw favoriete bedrijf. U bent echter tot niets verplicht. En uit ervaring weten wij dat niet één prijsopgave gelijk is aan de andere en u gegarandeerd geld zult besparen, soms wel tot 45% !

Zodra u het formulier hebt ingevuld en op verzenden hebt gedrukt, gaan wij voor u aan de slag:

 • Wij zorgen voor directe verspreiding van uw aanvraag onder maximaal 6 lokale en regionale bedrijven
 • Deze bedrijven sturen u snel, gratis én vrijblijvend prijsopgaves op basis van de gegevens uit uw aanvraag, meestal voorzien van documentatie.
 • U kunt op uw gemak en zonder enige verplichting prijzen en documentatie vergelijken. Vergelijken loont ALTIJD: uw voordeel kan oplopen tot wel 45%!

 1. Het scheelt u flink werk in het zoeken naar bedrijven in uw eigen regio
 2. U hoeft niet 4 of 5 verschillende bedrijven apart te benaderen (opbellen/mailen)
 3. U hoeft slechts 1 formulier in te vullen en op verzenden te klikken
 4. U krijgt 3 tot 6 (afhankelijk van soort product/dienst) verschillende offertes toegestuurd (hetzij via mail of post, met of zonder aanvullende documentatie)
 5. U kunt eenvoudig vergelijken (op prijs en aanbod) en eventueel besluiten om in zee te gaan met één van deze aanbieders.
 6. Deze service is volledig gratis en zonder enige verplichting !

Ja, de service van Snelgratisvergelijken.nl is voor u volkomen gratis. Het kost u hooguit enkele minuten van uw tijd, maar de aanvraag en prijsopgaves en documentatie die u ontvangt zijn volkomen gratis en u bent tot niets verplicht. U kunt de informatie gebruiken om te vergelijken en daarna er niets mee te doen of eventueel kunt u opdracht geven aan de voor u meest aantrekkelijke aanbieder of eventueel aanvullende informatie vragen. Maar nogmaals: het is volkomen gratis en u bent tot niets verplicht.

“Bent u op zoek naar de goedkoopste aanbieder uit uw regio? Vul dan het aanvraagformulier in en vraag bij maximaal 6 bedrijven tegelijk aan. Gratis en u zonder enige verplichting.”

Aanschrijven en bellen van debiteuren (minnelijke incasso) - Procederen (gerechtelijke incasso)

Worden uw facturen niet betaald ? Worden uw facturen niet betaald ?
Blijf niet tobben, maar geeft het uit handen aan een professioneel incassobureau. Blijf niet tobben, maar geeft het uit handen aan een professioneel incassobureau.
Vul het formulier in en maak een keuze uit de beste incassobureaus. Vul het formulier in en maak een keuze uit de beste incassobureaus.

Meer informatie over Snelgratisvergelijken.nl:

Hoe werkt het vergelijken?

Zoals u ziet bieden wij meerdere produkten en diensten aan via deze website. Per produkt of dienst treft u naast handige informatie ook een aanvraagformulier aan. Door het aanvraagformulier in te vullen met uw gegevens en eventuele opmerkingen en op verzenden te klikken ontvangen meerdere bedrijven in uw regio uw verzonden formulier. Op basis van de informatie uit het formulier zullen ze u geheel gratis en vrijblijvend een aanbieding versturen, vergezeld van relevante documentatie. Minimaal 1 en maximaal 6 aanbieders zullen u een aanbieding versturen. U bekijkt en vergelijkt de informatie op uw gemak. Alles is volstrekt gratis en u bent tot niets verplicht.

Voor bijna elk project of klus kunt u vrijblijvende prijsopgaves aanvragen.
Aanvragen is volledig gratis en zonder risico.

Vergelijken = besparen

Er zijn momenteel 4 categorieën waarbinnen allerlei soorten diensten en produkten zijn ondergebracht (regelmatig worden daar nieuwe aan toegevoegd). In de navigatiebalk aan de bovenkant van de website kunt u zowel naar de categoriepagina gaan als rechtstreeks naar het door u gewenste onderwerp, bijvoorbeeld spouwmuurisolatie. Op die pagina kunt u allerlei relevante informatie over spouwmuurisolatie lezen zoals de werking, de verschillende soorten, subsidiemogelijkheden etc.

Dekking in heel Nederland, specialisten in elke regio

Dekking in heel Nederland, specialisten in elke regio Voor elk produkt in nagenoeg elke regio in Nederland beschikken wij over specialistische bedrijven die u van offertes en informatie kunnen voorzien. Ook voor eventuele spoedopdrachten kunt u gebruik maken van de aanvraagformulieren. Wel dient u dit dan duidelijk aan te merken en is het handig om te vragen of u teruggebeld kunt worden. Doordat alleen bedrijven uit uw eigen regio aanbiedingen sturen en u deze kunt vergelijken bent u er zeker van dat u voor het goedkoopste bedrijf uit de regio kiest!

Landelijke dekking

Simpel geld besparen met snelgratisvergelijken.nl!

Snel Tarieven

Door eenvoudig het formulier in te vullen en te verzenden krijgt u veelal binnen 24 tot 48 uur meerdere vrijblijvende aanbiedingen en documentatie in de bus. Wel zo handig !

Geld besparen

Het zal u verbazen hoeveel geld u kunt besparen door 3 tot 6 aanbieders te vergelijken: u praat al gauw over enkele honderden tot zelfs duizenden euro’s !

Landelijke Dekking

Door ons uitgebreide netwerk kunnen wij u voor elk soort dienst of produkt een landelijke dekking bieden waarbij u minimaal 1 tot maximaal 6 aanbiedingen zult ontvangen.

Vergelijken

Indien u gaat investeren in uw woning is het belangrijk om te zorgen dat zowel kwaliteit als prijs gunstig zijn. Oriënteer u daarom door vrijblijvend informatie en tarieven aan te vragen.

Populairste onderwerpen:

Snelgratisvergelijken.nl

Snelgratisvergelijken.nl is een volledig gratis informatieve website over uiteenlopende onderwerpen waarbij de bezoeker snel en gemakkelijk online prijzen en informatie kan vergelijken. Volledig gratis en zonder enige verplichtingen, waarbij de aanvrager met zekerheid geld kan besparen.  Snelgratisvergelijken.nl is ontwikkeld door Greyventure BV, een landelijk werkend internetbedrijf dat onder meer informatieve websites ontwikkelt en zorgt voor verspreiding van offerte-aanvragen onder geregistreerde en erkende bedrijven. Met meer dan 1500 aangesloten bedrijven kunnen aanvragers uit elke regio van offertes voorzien worden.

Contact Details

Greyventure BV
Aston Martinlaan 56b
3261 NB Oud-Beijerland
KvK nummer 51797704

Populaire Onderwerpen