ELEKTRICIENS

Snel en eenvoudig achterhalen wie de goedkoopste aanbieders in uw regio zijn? Vul dan s.v.p. het onderstaande formulier correct in en klik op verzenden.

ELEKTRICIEN OFFERTES AANVRAGEN

s.v.p. het formulier invullen

Offertes elektriciëns vergelijken

U kunt de offertes van elektriciëns vergelijken door onder andere goed te kijken naar de werkzaamheden die ze opgeven. Strookt dit met het idee dat u ervan heeft en willen ze u graag op basis van uw specifieke wensen van dienst zijn? Vraag de elektriciëns altijd naar referenties en probeer zo duidelijk mogelijk te krijgen wat er dient te gebeuren. Elektrotechniek is niet iets dat velen van ons goed onder de knie hebben. Vergelijk de offertes van elektriciëns, om beter thuis te raken in de materie en voor een goede vakman te kunnen kiezen.


 • Elektriciënswerk: o.a. verlichting aansluiten

 • Extra groepen en bedrading

 • Databekabeling en alarminstallaties

Informatie over elektriciënswerk

Wilt u elektriciëns vergelijken, bijvoorbeeld om na te gaan wat het kost om een nieuwe installatie aan te leggen? Het is van belang om er rekening mee te houden dat de diverse elektriciëns verschillende uurtarieven hanteren. Let in ieder geval altijd goed op de veiligheid, iets waarvoor de elektriciën kosten in rekening zal brengen. Kies niet automatisch voor de goedkoopste elektriciën, aangezien een scherpe offerte niet altijd hoeft te betekenen dat u het werk ook daadwerkelijk goed geleverd krijgt. Probeer in plaats daarvan een inschatting te maken van de kwaliteit die u kunt verwachten. U kunt de offertes van elektriciëns vergelijken, maar tevens vragen om referenties van recente projecten.

Aanleg van een nieuwe installatie

Zoekt u naar elektriciëns voor de aanleg van een nieuwe installatie? Geef dan duidelijk aan waar u naar op zoek bent, of probeer te omschrijven op welk gebied u advies wenst te ontvangen van de elektriciën. Vindt u het bijvoorbeeld belangrijk dat de elektriciën mee zal denken over de installatie die u aan wilt laten leggen, of gaat het u puur om het uitvoerende gedeelte? U kunt de offertes van elektriciëns vergelijken door steeds uit te gaan van dezelfde werkzaamheden voor de vakman.

Reparatie van installaties

U kunt daarnaast offertes van elektriciëns vergelijken op het moment dat u een bestaande installatie wilt laten repareren. Geef duidelijk aan om welk type installatie het gaat en wat er op dit moment aan de hand is. Welke onderdelen werken er niet meer en sinds wanneer is er sprake van dit probleem? Wat is eraan voorafgegaan en kunt u wellicht zelf nagaan wat er mis lijkt te zijn? U kunt zelf online verschillende offertes van elektriciëns aanvragen en vergelijken. Op die manier krijgt u een goed beeld van wat er waarschijnlijk dient te gebeuren en welke kosten daarmee gemoeid zijn.

Vervangen van installaties

Uiteraard kunt u tevens offertes van elektriciëns aanvragen en vergelijken op het moment dat u een oude installatie wilt laten vervangen. Met name in oudere huizen is er vaak nog sprake van oudere elektrische installaties, die u het best kunt laten vervangen om problemen te voorkomen. Is er sprake van een gevaarlijke situatie? Dan is het verstandig om snel 1 - 6 offertes van elektriciëns aan te vragen en deze te vergelijken. Op die manier kunt u de gevaarlijke situatie zo snel mogelijk laten verhelpen, terwijl u een scherpe prijs betaalt voor een van de elektriciëns die u uiteindelijk van dienst zal zijn.

 

Aanpassingen door niet-gecertificeerd en gekwalificeerde elektriciens worden niet erkend door verzekeringsmaatschappijen in geval van brand e.d. Aanpassingen door niet-gecertificeerd en gekwalificeerde elektriciens worden niet erkend door verzekeringsmaatschappijen in geval van brand e.d.

Snelgratisvergelijken.nl werkt samen met ruim 1500 bedrijven in verschillende branches door geheel Nederland. Door het correct invullen van het aanvraagformulier wordt uw (vrijblijvende)offerte-aanvraag naar maximaal 6 bedrijven in uw eigen regio gestuurd. Deze bedrijven zullen gratis een prijsopgave en aanvullende informatie voor u opstellen en naar u verzenden (via e-mail of per post). U kunt deze prijsopgaves eenvoudig vergelijken en eventueel opdracht geven aan uw favoriete bedrijf. U bent echter tot niets verplicht. En uit ervaring weten wij dat niet één prijsopgave gelijk is aan de andere en u gegarandeerd geld zult besparen, soms wel tot 45% !

Zodra u het formulier hebt ingevuld en op verzenden hebt gedrukt, gaan wij voor u aan de slag:

 • Wij zorgen voor directe verspreiding van uw aanvraag onder maximaal 6 lokale en regionale bedrijven
 • Deze bedrijven sturen u snel, gratis én vrijblijvend prijsopgaves op basis van de gegevens uit uw aanvraag, meestal voorzien van documentatie.
 • U kunt op uw gemak en zonder enige verplichting prijzen en documentatie vergelijken. Vergelijken loont ALTIJD: uw voordeel kan oplopen tot wel 45%!

 1. Het scheelt u flink werk in het zoeken naar bedrijven in uw eigen regio
 2. U hoeft niet 4 of 5 verschillende bedrijven apart te benaderen (opbellen/mailen)
 3. U hoeft slechts 1 formulier in te vullen en op verzenden te klikken
 4. U krijgt 3 tot 6 (afhankelijk van soort product/dienst) verschillende offertes toegestuurd (hetzij via mail of post, met of zonder aanvullende documentatie)
 5. U kunt eenvoudig vergelijken (op prijs en aanbod) en eventueel besluiten om in zee te gaan met één van deze aanbieders.
 6. Deze service is volledig gratis en zonder enige verplichting !

Ja, de service van Snelgratisvergelijken.nl is voor u volkomen gratis. Het kost u hooguit enkele minuten van uw tijd, maar de aanvraag en prijsopgaves en documentatie die u ontvangt zijn volkomen gratis en u bent tot niets verplicht. U kunt de informatie gebruiken om te vergelijken en daarna er niets mee te doen of eventueel kunt u opdracht geven aan de voor u meest aantrekkelijke aanbieder of eventueel aanvullende informatie vragen. Maar nogmaals: het is volkomen gratis en u bent tot niets verplicht.

“Bent u op zoek naar de goedkoopste aanbieder uit uw regio? Vul dan het aanvraagformulier in en vraag bij maximaal 6 bedrijven tegelijk aan. Gratis en u zonder enige verplichting.”

Electriciëns werkzaamheden

Meer informatie over Snelgratisvergelijken.nl:

Hoe werkt het vergelijken?

Zoals u ziet bieden wij meerdere produkten en diensten aan via deze website. Per produkt of dienst treft u naast handige informatie ook een aanvraagformulier aan. Door het aanvraagformulier in te vullen met uw gegevens en eventuele opmerkingen en op verzenden te klikken ontvangen meerdere bedrijven in uw regio uw verzonden formulier. Op basis van de informatie uit het formulier zullen ze u geheel gratis en vrijblijvend een aanbieding versturen, vergezeld van relevante documentatie. Minimaal 1 en maximaal 6 aanbieders zullen u een aanbieding versturen. U bekijkt en vergelijkt de informatie op uw gemak. Alles is volstrekt gratis en u bent tot niets verplicht.

Voor bijna elk project of klus kunt u vrijblijvende prijsopgaves aanvragen.
Aanvragen is volledig gratis en zonder risico.

Vergelijken = besparen

Er zijn momenteel 4 categorieën waarbinnen allerlei soorten diensten en produkten zijn ondergebracht (regelmatig worden daar nieuwe aan toegevoegd). In de navigatiebalk aan de bovenkant van de website kunt u zowel naar de categoriepagina gaan als rechtstreeks naar het door u gewenste onderwerp, bijvoorbeeld spouwmuurisolatie. Op die pagina kunt u allerlei relevante informatie over spouwmuurisolatie lezen zoals de werking, de verschillende soorten, subsidiemogelijkheden etc.

Dekking in heel Nederland, specialisten in elke regio

Dekking in heel Nederland, specialisten in elke regio Voor elk produkt in nagenoeg elke regio in Nederland beschikken wij over specialistische bedrijven die u van offertes en informatie kunnen voorzien. Ook voor eventuele spoedopdrachten kunt u gebruik maken van de aanvraagformulieren. Wel dient u dit dan duidelijk aan te merken en is het handig om te vragen of u teruggebeld kunt worden. Doordat alleen bedrijven uit uw eigen regio aanbiedingen sturen en u deze kunt vergelijken bent u er zeker van dat u voor het goedkoopste bedrijf uit de regio kiest!

Landelijke dekking

Simpel geld besparen met snelgratisvergelijken.nl!

Snel Tarieven

Door eenvoudig het formulier in te vullen en te verzenden krijgt u veelal binnen 24 tot 48 uur meerdere vrijblijvende aanbiedingen en documentatie in de bus. Wel zo handig !

Geld besparen

Het zal u verbazen hoeveel geld u kunt besparen door 3 tot 6 aanbieders te vergelijken: u praat al gauw over enkele honderden tot zelfs duizenden euro’s !

Landelijke Dekking

Door ons uitgebreide netwerk kunnen wij u voor elk soort dienst of produkt een landelijke dekking bieden waarbij u minimaal 1 tot maximaal 6 aanbiedingen zult ontvangen.

Vergelijken

Indien u gaat investeren in uw woning is het belangrijk om te zorgen dat zowel kwaliteit als prijs gunstig zijn. Oriënteer u daarom door vrijblijvend informatie en tarieven aan te vragen.

Populairste onderwerpen:

Snelgratisvergelijken.nl

Snelgratisvergelijken.nl is een volledig gratis informatieve website over uiteenlopende onderwerpen waarbij de bezoeker snel en gemakkelijk online prijzen en informatie kan vergelijken. Volledig gratis en zonder enige verplichtingen, waarbij de aanvrager met zekerheid geld kan besparen.  Snelgratisvergelijken.nl is ontwikkeld door Greyventure BV, een landelijk werkend internetbedrijf dat onder meer informatieve websites ontwikkelt en zorgt voor verspreiding van offerte-aanvragen onder geregistreerde en erkende bedrijven. Met meer dan 1500 aangesloten bedrijven kunnen aanvragers uit elke regio van offertes voorzien worden.

Contact Details

Greyventure BV
Aston Martinlaan 56b
3261 NB Oud-Beijerland
KvK nummer 51797704

Populaire Onderwerpen