DUBBEL GLAS

Snel en eenvoudig achterhalen wie de goedkoopste aanbieders in uw regio zijn? Vul dan s.v.p. het onderstaande formulier correct in en klik op verzenden.

DUBBEL GLAS OFFERTES AANVRAGEN

s.v.p. het formulier invullen

 • Energiekosten besparen met HR++

 • Offertes incl./excl. plaatsing (lage btw)

 • Alle soorten glas vervangen of plaatsen

Dubbel glas (glaszetter)

Wilt u dubbel glas vergelijken, of een offerte voor een glaszetter aanvragen? U kunt eenvoudig gebruik maken van ons online formulier. Vul het in en geef de specialist zo duidelijk mogelijk aan waar het om gaat. Binnen enkele dagen ontvangt u 1 - 6 offertes, zodat u een goed beeld krijgt van de kosten waar u rekening mee dient te houden. Houd er rekening mee dat er een aantal elementen van invloed zijn op de kosten van dubbel glas of een glaszetter. Denk hierbij aan de werkzaamheden die u uit wilt laten voeren, het type woning en het huidige glas, het gewenste glas en natuurlijk de eventuele extra opties.

Werkzaamheden

Wilt u dubbel glas of een glaszetter vergelijken? Dan is het allereerst van belang om duidelijk aan te geven welke werkzaamheden er plaats zullen vinden. Gaat het bijvoorbeeld om het plaatsen van nieuw dubbel glas, of nieuw enkel glas? Heeft u te maken met glasschade en wilt u een nieuwe ruit laten plaatsen, of wilt u wellicht gebruik maken van glas in uw interieur? Geef duidelijk aan wat uw wensen zijn, zodat u een offerte voor dubbel glas of een offerte voor een glaszetter kunt ontvangen.

Type woning en huidig glas

Vervolgens is het voor het vergelijken van dubbel glas of een glaszetter van belang om aan te geven in welk type woning u woont en van welk glas u op dit moment eventueel gebruik maakt. Gaat het om een rijtjeshuis, een hoekwoning of wellicht een 2-onder-1 kap? Woont u in een vrijstaande woning of een appartement? Al deze elementen hebben invloed op de kosten voor het dubbel glas of een glaszetter, dus neem dit mee in uw aanvraag. Geef bovendien aan of u nu gebruik maakt van enkel glas of dubbel glas, indien u daar van op de hoogte bent.

Gewenst glas

Vervolgens is het natuurlijk van groot belang voor de offerte voor dubbel glas om aan te geven welk type glas u wilt gaan gebruiken. U kunt gebruik maken van het standaard dubbel glas, dat een veel betere isolatie biedt dan enkel glas. U kunt echter ook kiezen voor HR+ dubbel glas of zelfs HR++ dubbel glas. Dit laatste zorgt voor een meer dan uitstekende isolatiewaarde. De glaszetter kan u een offerte uitbrengen voor dubbel glas en daarbij een onderscheid maken in de verschillende soorten glas en u meer vertellen over de voordelen van een hogere isolatiewaarde.

Extra opties naast dubbel glas

U kunt eventueel gebruik maken van aanvullende opties naast het dubbel glas. Wilt u dubbel glas vergelijken en heeft u specifieke wensen, zoals ventilatieroosters, geluidswerend glas of wellicht zonwerend glas? Denk verder aan veiligheidsglas, inbraakwerend glas, gekleurd glas en zelfs draadglas of figuurglas. U kunt dit mee laten nemen in de offerte voor dubbel glas, zodat u een goed beeld krijgt van de kosten. Vervolgens kunt u het dubbel glas of de glaszetter vergelijken en een keuze maken uit de vrijblijvende offertes, zodat u de werkzaamheden goed en voordelig uit kunt laten voeren door een specialist uit de omgeving.


HR++ beglazing in kunststof kozijnen HR++ beglazing in kunststof kozijnen

NIEUW: SUBSIDIE ENERGIEBESPARING EIGEN HUIS

Naam subsidieregeling  Subsidie Energiebesparing Eigen Huis
Voor wie Particuliere eigenaren van een woning
Omschrijving   Bij deze subsidie worden bedragen verstrekt per m2 geïsoleerd oppervlakte.
Looptijd 15 september 2016 tm 31 december 2018
Werkzaamheden

Dakisolatie
Gevelisolatie
Spouwmuurisolatie
Vloerisolatie
Kruipruimte Isolatie/Bodemisolatie
Aanbrengen Hoogrendementsglas (HR+ glas)

Snelgratisvergelijken.nl werkt samen met ruim 1500 bedrijven in verschillende branches door geheel Nederland. Door het correct invullen van het aanvraagformulier wordt uw (vrijblijvende)offerte-aanvraag naar maximaal 6 bedrijven in uw eigen regio gestuurd. Deze bedrijven zullen gratis een prijsopgave en aanvullende informatie voor u opstellen en naar u verzenden (via e-mail of per post). U kunt deze prijsopgaves eenvoudig vergelijken en eventueel opdracht geven aan uw favoriete bedrijf. U bent echter tot niets verplicht. En uit ervaring weten wij dat niet één prijsopgave gelijk is aan de andere en u gegarandeerd geld zult besparen, soms wel tot 45% !

Zodra u het formulier hebt ingevuld en op verzenden hebt gedrukt, gaan wij voor u aan de slag:

 • Wij zorgen voor directe verspreiding van uw aanvraag onder maximaal 6 lokale en regionale bedrijven
 • Deze bedrijven sturen u snel, gratis én vrijblijvend prijsopgaves op basis van de gegevens uit uw aanvraag, meestal voorzien van documentatie.
 • U kunt op uw gemak en zonder enige verplichting prijzen en documentatie vergelijken. Vergelijken loont ALTIJD: uw voordeel kan oplopen tot wel 45%!

 1. Het scheelt u flink werk in het zoeken naar bedrijven in uw eigen regio
 2. U hoeft niet 4 of 5 verschillende bedrijven apart te benaderen (opbellen/mailen)
 3. U hoeft slechts 1 formulier in te vullen en op verzenden te klikken
 4. U krijgt 3 tot 6 (afhankelijk van soort product/dienst) verschillende offertes toegestuurd (hetzij via mail of post, met of zonder aanvullende documentatie)
 5. U kunt eenvoudig vergelijken (op prijs en aanbod) en eventueel besluiten om in zee te gaan met één van deze aanbieders.
 6. Deze service is volledig gratis en zonder enige verplichting !

Ja, de service van Snelgratisvergelijken.nl is voor u volkomen gratis. Het kost u hooguit enkele minuten van uw tijd, maar de aanvraag en prijsopgaves en documentatie die u ontvangt zijn volkomen gratis en u bent tot niets verplicht. U kunt de informatie gebruiken om te vergelijken en daarna er niets mee te doen of eventueel kunt u opdracht geven aan de voor u meest aantrekkelijke aanbieder of eventueel aanvullende informatie vragen. Maar nogmaals: het is volkomen gratis en u bent tot niets verplicht.

“Bent u op zoek naar de goedkoopste aanbieder uit uw regio? Vul dan het aanvraagformulier in en vraag bij maximaal 6 bedrijven tegelijk aan. Gratis en u zonder enige verplichting.”

HR++ en HR+++ Glas

Kozijnen en dubbele beglazing
Energiezuinig Energiezuinig
Kozijnen op maat Kozijnen op maat

Meer informatie over Snelgratisvergelijken.nl:

Hoe werkt het vergelijken?

Zoals u ziet bieden wij meerdere produkten en diensten aan via deze website. Per produkt of dienst treft u naast handige informatie ook een aanvraagformulier aan. Door het aanvraagformulier in te vullen met uw gegevens en eventuele opmerkingen en op verzenden te klikken ontvangen meerdere bedrijven in uw regio uw verzonden formulier. Op basis van de informatie uit het formulier zullen ze u geheel gratis en vrijblijvend een aanbieding versturen, vergezeld van relevante documentatie. Minimaal 1 en maximaal 6 aanbieders zullen u een aanbieding versturen. U bekijkt en vergelijkt de informatie op uw gemak. Alles is volstrekt gratis en u bent tot niets verplicht.

Voor bijna elk project of klus kunt u vrijblijvende prijsopgaves aanvragen.
Aanvragen is volledig gratis en zonder risico.

Vergelijken = besparen

Er zijn momenteel 4 categorieën waarbinnen allerlei soorten diensten en produkten zijn ondergebracht (regelmatig worden daar nieuwe aan toegevoegd). In de navigatiebalk aan de bovenkant van de website kunt u zowel naar de categoriepagina gaan als rechtstreeks naar het door u gewenste onderwerp, bijvoorbeeld spouwmuurisolatie. Op die pagina kunt u allerlei relevante informatie over spouwmuurisolatie lezen zoals de werking, de verschillende soorten, subsidiemogelijkheden etc.

Dekking in heel Nederland, specialisten in elke regio

Dekking in heel Nederland, specialisten in elke regio Voor elk produkt in nagenoeg elke regio in Nederland beschikken wij over specialistische bedrijven die u van offertes en informatie kunnen voorzien. Ook voor eventuele spoedopdrachten kunt u gebruik maken van de aanvraagformulieren. Wel dient u dit dan duidelijk aan te merken en is het handig om te vragen of u teruggebeld kunt worden. Doordat alleen bedrijven uit uw eigen regio aanbiedingen sturen en u deze kunt vergelijken bent u er zeker van dat u voor het goedkoopste bedrijf uit de regio kiest!

Landelijke dekking

Simpel geld besparen met snelgratisvergelijken.nl!

Snel Tarieven

Door eenvoudig het formulier in te vullen en te verzenden krijgt u veelal binnen 24 tot 48 uur meerdere vrijblijvende aanbiedingen en documentatie in de bus. Wel zo handig !

Geld besparen

Het zal u verbazen hoeveel geld u kunt besparen door 3 tot 6 aanbieders te vergelijken: u praat al gauw over enkele honderden tot zelfs duizenden euro’s !

Landelijke Dekking

Door ons uitgebreide netwerk kunnen wij u voor elk soort dienst of produkt een landelijke dekking bieden waarbij u minimaal 1 tot maximaal 6 aanbiedingen zult ontvangen.

Vergelijken

Indien u gaat investeren in uw woning is het belangrijk om te zorgen dat zowel kwaliteit als prijs gunstig zijn. Oriënteer u daarom door vrijblijvend informatie en tarieven aan te vragen.

Populairste onderwerpen:

Snelgratisvergelijken.nl

Snelgratisvergelijken.nl is een volledig gratis informatieve website over uiteenlopende onderwerpen waarbij de bezoeker snel en gemakkelijk online prijzen en informatie kan vergelijken. Volledig gratis en zonder enige verplichtingen, waarbij de aanvrager met zekerheid geld kan besparen.  Snelgratisvergelijken.nl is ontwikkeld door Greyventure BV, een landelijk werkend internetbedrijf dat onder meer informatieve websites ontwikkelt en zorgt voor verspreiding van offerte-aanvragen onder geregistreerde en erkende bedrijven. Met meer dan 1500 aangesloten bedrijven kunnen aanvragers uit elke regio van offertes voorzien worden.

Contact Details

Greyventure BV
Aston Martinlaan 56b
3261 NB Oud-Beijerland
KvK nummer 51797704

Populaire Onderwerpen