DAKDEKKERS

Snel en eenvoudig achterhalen wie de goedkoopste aanbieders in uw regio zijn? Vul dan s.v.p. het onderstaande formulier correct in en klik op verzenden.

DAKDEKKER OFFERTES AANVRAGEN

s.v.p. het formulier invullen

 • Dakbedekking van een plat dak

 • Dakbedekking van een schuin dak

 • Isoleren van dak met subsidie !

Informatie over dakdekkerswerk

Wilt u dakdekkers vergelijken? Het is verstandig om meerdere offertes aan te vragen, waarmee u ervoor zorgt dat u een goed beeld krijgt van de kosten en mogelijkheden. Vraag eenvoudig 1 - 6 offertes aan bij specialisten in de omgeving, zodat u de offertes kunt vergelijken en u voor de scherpste prijs, of de beste kwaliteit kunt kiezen. U kunt eenvoudig meerdere dakdekkers vergelijken, zodat zij u bijvoorbeeld aan kunnen geven wat er dient te gebeuren en wat dat zal gaan kosten.

Inspectie van het dak

Wilt u de dakdekkers vergelijken? Ga dan in ieder geval uit van een inspectie van het dak, waarvoor ze niet in alle gevallen kosten in rekening zullen brengen. Laat een dakdekker kijken naar het dak waar u gebruik van maakt en een advies uitbrengen over de toe te passen werkzaamheden. Dient het dak vervangen te worden, is het mogelijk het dak te renoveren, of is een reparatie voldoende om de kwaliteit te herstellen? Vraag meerdere offertes van dakdekkers aan en vergelijk deze met elkaar, zodat u een goed beeld krijgt van de conditie van uw huidige dakbedekking en wat eraan dient te gebeuren.

Type dakbedekking

Houd er rekening mee dat de verschillende soorten dakbedekking verschillende kosten met zich meebrengen. Een pannendak is het meest gebruikelijk en het meest onderhoudsarm. Aan de andere kant zal een rieten dak meer onderhoud vragen en dient u er rekening mee te houden dat slechts een aantal specialisten in Nederland u daar goed mee van dienst kunnen zijn. Ga uit van het dakbedekkingsmateriaal dat u gebruikt en vraag de dakdekker naar referenties met dit type dakbedekking, om meer te kunnen zeggen over de kwaliteit. Vergelijk de offertes voor dakbedekking op basis van de prijs, maar ook op basis van het advies dat men u mee kan geven.

Herstellen of renoveren

Wilt u de offertes van dakdekkers vergelijken? Dan is het onder andere van belang om na te gaan of een dakdekker het dak zal gaan herstellen, of dat er sprake zal zijn van een renovatie. Een renovatie zal duurder uitvallen dan een reparatie, maar kan voorkomen dat u binnen korte tijd opnieuw een reparatie uit dient te laten voeren. Laat meerdere dakdekkers naar het dak kijken en vraag vervolgens de offertes aan. Op die manier kunt u de offertes van dakdekkers vergelijken en nagaan wie u op een voordelige manier van dienst kan zijn met het herstel of de renovatie van het dak.

Dakdekkers vergelijken

Wilt u meerdere dakdekkers vergelijken? Vraag 1 - 6 offertes aan, die u via onze website al binnen een paar dagen zal ontvangen. U kunt vervolgens een keuze maken uit de verschillende dakdekkers, bijvoorbeeld door goed te kijken naar de kwaliteit die zij kunnen leveren. Kies met het ook op uw dakbedekking niet automatisch voor de laagste prijs, maar probeer de kwaliteit goed in te schatten. U kunt zelf meerdere offertes van dakdekkers vergelijken, door deze online aan te vragen en na een paar dagen uw mailbox te controleren.


Een geïsoleerd dak met betonnen dakpannen wordt veel toegepast Een geïsoleerd dak met betonnen dakpannen wordt  veel toegepast

Snelgratisvergelijken.nl werkt samen met ruim 1500 bedrijven in verschillende branches door geheel Nederland. Door het correct invullen van het aanvraagformulier wordt uw (vrijblijvende)offerte-aanvraag naar maximaal 6 bedrijven in uw eigen regio gestuurd. Deze bedrijven zullen gratis een prijsopgave en aanvullende informatie voor u opstellen en naar u verzenden (via e-mail of per post). U kunt deze prijsopgaves eenvoudig vergelijken en eventueel opdracht geven aan uw favoriete bedrijf. U bent echter tot niets verplicht. En uit ervaring weten wij dat niet één prijsopgave gelijk is aan de andere en u gegarandeerd geld zult besparen, soms wel tot 45% !

Zodra u het formulier hebt ingevuld en op verzenden hebt gedrukt, gaan wij voor u aan de slag:

 • Wij zorgen voor directe verspreiding van uw aanvraag onder maximaal 6 lokale en regionale bedrijven
 • Deze bedrijven sturen u snel, gratis én vrijblijvend prijsopgaves op basis van de gegevens uit uw aanvraag, meestal voorzien van documentatie.
 • U kunt op uw gemak en zonder enige verplichting prijzen en documentatie vergelijken. Vergelijken loont ALTIJD: uw voordeel kan oplopen tot wel 45%!

 1. Het scheelt u flink werk in het zoeken naar bedrijven in uw eigen regio
 2. U hoeft niet 4 of 5 verschillende bedrijven apart te benaderen (opbellen/mailen)
 3. U hoeft slechts 1 formulier in te vullen en op verzenden te klikken
 4. U krijgt 3 tot 6 (afhankelijk van soort product/dienst) verschillende offertes toegestuurd (hetzij via mail of post, met of zonder aanvullende documentatie)
 5. U kunt eenvoudig vergelijken (op prijs en aanbod) en eventueel besluiten om in zee te gaan met één van deze aanbieders.
 6. Deze service is volledig gratis en zonder enige verplichting !

Ja, de service van Snelgratisvergelijken.nl is voor u volkomen gratis. Het kost u hooguit enkele minuten van uw tijd, maar de aanvraag en prijsopgaves en documentatie die u ontvangt zijn volkomen gratis en u bent tot niets verplicht. U kunt de informatie gebruiken om te vergelijken en daarna er niets mee te doen of eventueel kunt u opdracht geven aan de voor u meest aantrekkelijke aanbieder of eventueel aanvullende informatie vragen. Maar nogmaals: het is volkomen gratis en u bent tot niets verplicht.

“Bent u op zoek naar de goedkoopste aanbieder uit uw regio? Vul dan het aanvraagformulier in en vraag bij maximaal 6 bedrijven tegelijk aan. Gratis en u zonder enige verplichting.”

Dakdekken

Combinatie van dakbedekking en isolatie Combinatie van dakbedekking en isolatie
Het branden van bitumen, de meest toegepaste dakbedekkingsmethode Het branden van bitumen, de meest toegepaste dakbedekkingsmethode
Dakpannen met zonnecellen zijn ook mogelijk. Dakpannen met zonnecellen zijn ook mogelijk.

Meer informatie over Snelgratisvergelijken.nl:

Hoe werkt het vergelijken?

Zoals u ziet bieden wij meerdere produkten en diensten aan via deze website. Per produkt of dienst treft u naast handige informatie ook een aanvraagformulier aan. Door het aanvraagformulier in te vullen met uw gegevens en eventuele opmerkingen en op verzenden te klikken ontvangen meerdere bedrijven in uw regio uw verzonden formulier. Op basis van de informatie uit het formulier zullen ze u geheel gratis en vrijblijvend een aanbieding versturen, vergezeld van relevante documentatie. Minimaal 1 en maximaal 6 aanbieders zullen u een aanbieding versturen. U bekijkt en vergelijkt de informatie op uw gemak. Alles is volstrekt gratis en u bent tot niets verplicht.

Voor bijna elk project of klus kunt u vrijblijvende prijsopgaves aanvragen.
Aanvragen is volledig gratis en zonder risico.

Vergelijken = besparen

Er zijn momenteel 4 categorieën waarbinnen allerlei soorten diensten en produkten zijn ondergebracht (regelmatig worden daar nieuwe aan toegevoegd). In de navigatiebalk aan de bovenkant van de website kunt u zowel naar de categoriepagina gaan als rechtstreeks naar het door u gewenste onderwerp, bijvoorbeeld spouwmuurisolatie. Op die pagina kunt u allerlei relevante informatie over spouwmuurisolatie lezen zoals de werking, de verschillende soorten, subsidiemogelijkheden etc.

Dekking in heel Nederland, specialisten in elke regio

Dekking in heel Nederland, specialisten in elke regio Voor elk produkt in nagenoeg elke regio in Nederland beschikken wij over specialistische bedrijven die u van offertes en informatie kunnen voorzien. Ook voor eventuele spoedopdrachten kunt u gebruik maken van de aanvraagformulieren. Wel dient u dit dan duidelijk aan te merken en is het handig om te vragen of u teruggebeld kunt worden. Doordat alleen bedrijven uit uw eigen regio aanbiedingen sturen en u deze kunt vergelijken bent u er zeker van dat u voor het goedkoopste bedrijf uit de regio kiest!

Landelijke dekking

Simpel geld besparen met snelgratisvergelijken.nl!

Snel Tarieven

Door eenvoudig het formulier in te vullen en te verzenden krijgt u veelal binnen 24 tot 48 uur meerdere vrijblijvende aanbiedingen en documentatie in de bus. Wel zo handig !

Geld besparen

Het zal u verbazen hoeveel geld u kunt besparen door 3 tot 6 aanbieders te vergelijken: u praat al gauw over enkele honderden tot zelfs duizenden euro’s !

Landelijke Dekking

Door ons uitgebreide netwerk kunnen wij u voor elk soort dienst of produkt een landelijke dekking bieden waarbij u minimaal 1 tot maximaal 6 aanbiedingen zult ontvangen.

Vergelijken

Indien u gaat investeren in uw woning is het belangrijk om te zorgen dat zowel kwaliteit als prijs gunstig zijn. Oriënteer u daarom door vrijblijvend informatie en tarieven aan te vragen.

Populairste onderwerpen:

Snelgratisvergelijken.nl

Snelgratisvergelijken.nl is een volledig gratis informatieve website over uiteenlopende onderwerpen waarbij de bezoeker snel en gemakkelijk online prijzen en informatie kan vergelijken. Volledig gratis en zonder enige verplichtingen, waarbij de aanvrager met zekerheid geld kan besparen.  Snelgratisvergelijken.nl is ontwikkeld door Greyventure BV, een landelijk werkend internetbedrijf dat onder meer informatieve websites ontwikkelt en zorgt voor verspreiding van offerte-aanvragen onder geregistreerde en erkende bedrijven. Met meer dan 1500 aangesloten bedrijven kunnen aanvragers uit elke regio van offertes voorzien worden.

Contact Details

Greyventure BV
Aston Martinlaan 56b
3261 NB Oud-Beijerland
KvK nummer 51797704

Populaire Onderwerpen