CV/HR KETELS

Snel en eenvoudig achterhalen wie de goedkoopste aanbieders in uw regio zijn? Vul dan s.v.p. het onderstaande formulier correct in en klik op verzenden.

CV/HR KETELS OFFERTES AANVRAGEN

s.v.p. het formulier invullen

 • Nieuwe HR-Ketels is veel energiezuiniger en bespaart fors op de energiekosten

  Nieuwe HR-ketel is veel energiezuiniger

 • Prijsvergelijking nieuwe ketels?

 • Besparing ook op onderhoud

CV-HR Ketels

Wilt u graag CV-HR vergelijken, of wenst u een offerte voor een van de CV-HR ketels waar u gebruik van kunt maken? Vraag online eenvoudig 1 - 6 offertes aan, door het online formulier in te vullen. Let bij het vergelijken in ieder geval goed op de verschillende soorten ketels die er beschikbaar zijn, het type dat u nodig heeft en de prestaties die u wenst. Kijk de offertes van de CV-HR ketels erop na en maak op die manier uw keuze.

Diverse soorten CV-HR ketels vergelijken

U kunt verschillende soorten CV-HR vergelijken. Zoekt u bijvoorbeeld een combiketel of een solo cv ketel? Dit heeft grote invloed op de offertes voor CV-HR ketels die u zal ontvangen, waardoor het van belang is om hier een onderscheid in te maken. Daarnaast kunt u gebruik maken van een HR-ketel (Hoog Rendement) of een VR-ketel (Verbeterd Rendement). Houd bij een VR-ketel goed in de gaten of het gaat om een open of een gesloten exemplaar. Maak duidelijk welke soort CV-HR ketel u zoekt, of vraag de specialist naar een advies in uw situatie.

Type CV-HR ketel

Denk vervolgens na over het type CV-HR ketel waar u gebruik van wilt maken. Zoekt u bijvoorbeeld een HR-ketel met een bepaalde CW-klasse? Dan is het verstandig om dit aan te geven. U kunt op die manier alleen de geschikte CV-HR ketels vergelijken, zodat u zo snel mogelijk bij de juiste ketel uit zal komen. Wilt u een offerte voor een CV-HR ketel? Geef dan aan of u de ketel wilt gebruiken voor de verwarming en het warme water, of een van beiden.

Prestaties van de CV-HR ketel

Ten derde is het voor een offerte voor een CV-HR ketel van belang om aan te geven welke prestaties u verwacht. Wat verwacht u bijvoorbeeld van de prestaties met betrekking tot warm water (warmwatervermogen) en hoe zit dat met de prestaties voor de verwarming (warmtevermogen)? Ga na hoe snel u een bad vol wilt hebben op bijvoorbeeld 40 graden Celsius, geef aan hoeveel (warmwater) kranen u wilt gebruiken of welke ingebouwde boiler u nu gebruikt. Daarnaast kunt u voor een offerte voor een CV-HR ketel aangeven wat u verwacht van de verwarmingsmogelijkheden. U doet dit het best op basis van een bepaald vermogen in kW.

Offerte voor CV-HR ketels aanvragen

Vindt u het lastig om hier iets over te zeggen? Vraag de specialisten in uw omgeving dan om een advies. U kunt online eenvoudig offertes voor uw CV-HR ketel aanvragen. Vul het online formulier in, zodat 1 - 6 specialisten in de omgeving u een vrijblijvende offerte uit kunnen brengen. Vervolgens kunt u de CV-HR ketels vergelijken en daar uiteindelijk een keuze uit maken. U zorgt er op die manier voor dat u een geschikte CV-HR ketel kunt kopen, waarmee u zorgt voor warmwater, of de juiste werking van de verwarming in uw woning.


Service CV-ketel

Snelgratisvergelijken.nl werkt samen met ruim 1500 bedrijven in verschillende branches door geheel Nederland. Door het correct invullen van het aanvraagformulier wordt uw (vrijblijvende)offerte-aanvraag naar maximaal 6 bedrijven in uw eigen regio gestuurd. Deze bedrijven zullen gratis een prijsopgave en aanvullende informatie voor u opstellen en naar u verzenden (via e-mail of per post). U kunt deze prijsopgaves eenvoudig vergelijken en eventueel opdracht geven aan uw favoriete bedrijf. U bent echter tot niets verplicht. En uit ervaring weten wij dat niet één prijsopgave gelijk is aan de andere en u gegarandeerd geld zult besparen, soms wel tot 45% !

Zodra u het formulier hebt ingevuld en op verzenden hebt gedrukt, gaan wij voor u aan de slag:

 • Wij zorgen voor directe verspreiding van uw aanvraag onder maximaal 6 lokale en regionale bedrijven
 • Deze bedrijven sturen u snel, gratis én vrijblijvend prijsopgaves op basis van de gegevens uit uw aanvraag, meestal voorzien van documentatie.
 • U kunt op uw gemak en zonder enige verplichting prijzen en documentatie vergelijken. Vergelijken loont ALTIJD: uw voordeel kan oplopen tot wel 45%!

 1. Het scheelt u flink werk in het zoeken naar bedrijven in uw eigen regio
 2. U hoeft niet 4 of 5 verschillende bedrijven apart te benaderen (opbellen/mailen)
 3. U hoeft slechts 1 formulier in te vullen en op verzenden te klikken
 4. U krijgt 3 tot 6 (afhankelijk van soort product/dienst) verschillende offertes toegestuurd (hetzij via mail of post, met of zonder aanvullende documentatie)
 5. U kunt eenvoudig vergelijken (op prijs en aanbod) en eventueel besluiten om in zee te gaan met één van deze aanbieders.
 6. Deze service is volledig gratis en zonder enige verplichting !

Ja, de service van Snelgratisvergelijken.nl is voor u volkomen gratis. Het kost u hooguit enkele minuten van uw tijd, maar de aanvraag en prijsopgaves en documentatie die u ontvangt zijn volkomen gratis en u bent tot niets verplicht. U kunt de informatie gebruiken om te vergelijken en daarna er niets mee te doen of eventueel kunt u opdracht geven aan de voor u meest aantrekkelijke aanbieder of eventueel aanvullende informatie vragen. Maar nogmaals: het is volkomen gratis en u bent tot niets verplicht.

“Bent u op zoek naar de goedkoopste aanbieder uit uw regio? Vul dan het aanvraagformulier in en vraag bij maximaal 6 bedrijven tegelijk aan. Gratis en u zonder enige verplichting.”

CV-Ketels & Hoog Rendements Ketels

Nieuwe HR-Ketels is veel energiezuiniger en bespaart fors op de energiekosten Nieuwe HR-Ketels is veel energiezuiniger en bespaart fors op de energiekosten
Snel, gratis en eenvoudig prijzen van nieuwe HR-ketels vergelijken (incl.montage) Snel, gratis en eenvoudig prijzen van nieuwe HR-ketels vergelijken (incl.montage)
Inclusief montage en eerste jaren onderhoud. Inclusief montage en eerste jaren onderhoud.

Meer informatie over Snelgratisvergelijken.nl:

Hoe werkt het vergelijken?

Zoals u ziet bieden wij meerdere produkten en diensten aan via deze website. Per produkt of dienst treft u naast handige informatie ook een aanvraagformulier aan. Door het aanvraagformulier in te vullen met uw gegevens en eventuele opmerkingen en op verzenden te klikken ontvangen meerdere bedrijven in uw regio uw verzonden formulier. Op basis van de informatie uit het formulier zullen ze u geheel gratis en vrijblijvend een aanbieding versturen, vergezeld van relevante documentatie. Minimaal 1 en maximaal 6 aanbieders zullen u een aanbieding versturen. U bekijkt en vergelijkt de informatie op uw gemak. Alles is volstrekt gratis en u bent tot niets verplicht.

Voor bijna elk project of klus kunt u vrijblijvende prijsopgaves aanvragen.
Aanvragen is volledig gratis en zonder risico.

Vergelijken = besparen

Er zijn momenteel 4 categorieën waarbinnen allerlei soorten diensten en produkten zijn ondergebracht (regelmatig worden daar nieuwe aan toegevoegd). In de navigatiebalk aan de bovenkant van de website kunt u zowel naar de categoriepagina gaan als rechtstreeks naar het door u gewenste onderwerp, bijvoorbeeld spouwmuurisolatie. Op die pagina kunt u allerlei relevante informatie over spouwmuurisolatie lezen zoals de werking, de verschillende soorten, subsidiemogelijkheden etc.

Dekking in heel Nederland, specialisten in elke regio

Dekking in heel Nederland, specialisten in elke regio Voor elk produkt in nagenoeg elke regio in Nederland beschikken wij over specialistische bedrijven die u van offertes en informatie kunnen voorzien. Ook voor eventuele spoedopdrachten kunt u gebruik maken van de aanvraagformulieren. Wel dient u dit dan duidelijk aan te merken en is het handig om te vragen of u teruggebeld kunt worden. Doordat alleen bedrijven uit uw eigen regio aanbiedingen sturen en u deze kunt vergelijken bent u er zeker van dat u voor het goedkoopste bedrijf uit de regio kiest!

Landelijke dekking

Simpel geld besparen met snelgratisvergelijken.nl!

Snel Tarieven

Door eenvoudig het formulier in te vullen en te verzenden krijgt u veelal binnen 24 tot 48 uur meerdere vrijblijvende aanbiedingen en documentatie in de bus. Wel zo handig !

Geld besparen

Het zal u verbazen hoeveel geld u kunt besparen door 3 tot 6 aanbieders te vergelijken: u praat al gauw over enkele honderden tot zelfs duizenden euro’s !

Landelijke Dekking

Door ons uitgebreide netwerk kunnen wij u voor elk soort dienst of produkt een landelijke dekking bieden waarbij u minimaal 1 tot maximaal 6 aanbiedingen zult ontvangen.

Vergelijken

Indien u gaat investeren in uw woning is het belangrijk om te zorgen dat zowel kwaliteit als prijs gunstig zijn. Oriënteer u daarom door vrijblijvend informatie en tarieven aan te vragen.

Populairste onderwerpen:

Snelgratisvergelijken.nl

Snelgratisvergelijken.nl is een volledig gratis informatieve website over uiteenlopende onderwerpen waarbij de bezoeker snel en gemakkelijk online prijzen en informatie kan vergelijken. Volledig gratis en zonder enige verplichtingen, waarbij de aanvrager met zekerheid geld kan besparen.  Snelgratisvergelijken.nl is ontwikkeld door Greyventure BV, een landelijk werkend internetbedrijf dat onder meer informatieve websites ontwikkelt en zorgt voor verspreiding van offerte-aanvragen onder geregistreerde en erkende bedrijven. Met meer dan 1500 aangesloten bedrijven kunnen aanvragers uit elke regio van offertes voorzien worden.

Contact Details

Greyventure BV
Aston Martinlaan 56b
3261 NB Oud-Beijerland
KvK nummer 51797704

Populaire Onderwerpen