ASBESTSANERING

Snel en eenvoudig achterhalen wie de goedkoopste aanbieders in uw regio zijn? Vul dan s.v.p. het onderstaande formulier correct in en klik op verzenden.

ASBESTSANERING OFFERTES AANVRAGEN

s.v.p. het formulier invullen

 • Verwijderen van asbest golfplaten

 • Asbest komt voor in veel materialen

 • Saneren van asbest

Informatie over asbestsanering

Wilt u gebruik maken van asbestsanering? Vraag hier meerdere offertes voor aan, zodat u een keuze kunt maken uit de verschillende specialisten. Alleen ondernemingen met een certificering mogen u van dienst zijn met asbestsanering, om hier op een veilige wijze mee om te gaan. Heeft een inventarisatie uitgewezen dat er sprake is van asbest, of weet u dat op een andere manier? Vraag offertes aan voor de asbestsanering en vergelijk deze met elkaar om een keuze te kunnen maken voor een van de specialisten bij u uit de omgeving.

Panden van voor 1993

Woont of werkt u in een pand dat voor 1993 werd opgeleverd? Dan is de kans groot dat er asbest in aanwezig is. Tot die tijd was het in Nederland toegestaan om met asbest te werken, daarna werd dit verboden. Vandaag de dag zorgen we voor asbestsanering, omdat we inmiddels op de hoogte zijn van de schadelijke gevolgen voor onze gezondheid wanneer we met deze vezel in aanraking komen. Asbest is een vezel met zeer gunstige eigenschappen, maar kan een groot gevaar vormen voor onze gezondheid. Vraag meerdere offertes voor asbestsanering aan wanneer u daarmee te maken heeft, om dit grondig en veilig te laten verwijderen.

Verbouwen of slopen

Op het moment dat u gaat verbouwen of slopen en er sprake is van asbest dient u asbestsanering door een gecertificeerde onderneming uit te laten voeren. U mag hier absoluut niet zelf mee aan de slag gaan, want dit heeft zeer schadelijke gevolgen voor uw gezondheid. Vraag in plaats daarvan meerdere offertes voor de asbestsanering aan bij specialisten in de omgeving, gewoon via onze website. Zij zullen u aangeven hoe ze u van dienst kunnen zijn en welke kosten daar bij horen.

Saneren van asbest

Beoordeel de offertes voor asbestsanering niet alleen op de kosten, kijk ook goed naar de certificeringen van ondernemingen en vraag naar referenties. Zorg ervoor dat de specialist het asbest op een vlotte wijze kan verwijderen, zodat u daar zo min mogelijk hinder van ondervindt en u de kosten in de hand kunt houden. U kunt de offertes voor asbestsanering vergelijken en proberen een projectprijs af te spreken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Uiteraard kunt u de specialisten op het gebied van asbestsanering vergelijken door na te gaan waar ze eerder hebben gewerkt en hoe ze daar aan de slag zijn gegaan.

 

 

Demonteren van asbest golfplaten kan het beste gebeuren zonder sloop of zaagwerk om verspreiding van asbestvezels te voorkomen. Demonteren van asbest golfplaten kan het beste gebeuren zonder sloop of zaagwerk om verspreiding van asbestvezels te voorkomen.

Gevaar voor de gezondheid

Vraag meerdere offertes aan voor de asbestsanering en ga daar in ieder geval niet zelf mee aan de slag. Op het moment dat de asbestvezels in uw longen terecht komen kunt u na een incubatietijd van 25 jaar te maken krijgen met longkanker of asbestose, twee vervelende ziekten die uw leven ingrijpend kunnen veranderen. Heeft u te maken met niet-hechtgebonden asbest in uw woning of een ander pand? Vraag dan direct offertes voor asbestsanering aan en ga zo snel mogelijk in zee met een bedrijf uit de omgeving dat u hier op een veilige manier vanaf kan helpen.


NIEUW: SUBSIDIE VERWIJDEREN ASBESTDAKEN

Naam subsidieregeling  Subsidieregeling verwijderen asbestdaken
Voor wie Particuliere eigenaren van een woning
Omschrijving   Bij deze subsidie worden bedragen verstrekt per m2 geïsoleerd oppervlakte.
Looptijd 1 januari 2016 tm 31 december 2019
Werkzaamheden

Het betreft een subsidie voor het verwijderen van een asbestdak van minimaal 35 m2 grootte.

Snelgratisvergelijken.nl werkt samen met ruim 1500 bedrijven in verschillende branches door geheel Nederland. Door het correct invullen van het aanvraagformulier wordt uw (vrijblijvende)offerte-aanvraag naar maximaal 6 bedrijven in uw eigen regio gestuurd. Deze bedrijven zullen gratis een prijsopgave en aanvullende informatie voor u opstellen en naar u verzenden (via e-mail of per post). U kunt deze prijsopgaves eenvoudig vergelijken en eventueel opdracht geven aan uw favoriete bedrijf. U bent echter tot niets verplicht. En uit ervaring weten wij dat niet één prijsopgave gelijk is aan de andere en u gegarandeerd geld zult besparen, soms wel tot 45% !

Zodra u het formulier hebt ingevuld en op verzenden hebt gedrukt, gaan wij voor u aan de slag:

 • Wij zorgen voor directe verspreiding van uw aanvraag onder maximaal 6 lokale en regionale bedrijven
 • Deze bedrijven sturen u snel, gratis én vrijblijvend prijsopgaves op basis van de gegevens uit uw aanvraag, meestal voorzien van documentatie.
 • U kunt op uw gemak en zonder enige verplichting prijzen en documentatie vergelijken. Vergelijken loont ALTIJD: uw voordeel kan oplopen tot wel 45%!

 1. Het scheelt u flink werk in het zoeken naar bedrijven in uw eigen regio
 2. U hoeft niet 4 of 5 verschillende bedrijven apart te benaderen (opbellen/mailen)
 3. U hoeft slechts 1 formulier in te vullen en op verzenden te klikken
 4. U krijgt 3 tot 6 (afhankelijk van soort product/dienst) verschillende offertes toegestuurd (hetzij via mail of post, met of zonder aanvullende documentatie)
 5. U kunt eenvoudig vergelijken (op prijs en aanbod) en eventueel besluiten om in zee te gaan met één van deze aanbieders.
 6. Deze service is volledig gratis en zonder enige verplichting !

Ja, de service van Snelgratisvergelijken.nl is voor u volkomen gratis. Het kost u hooguit enkele minuten van uw tijd, maar de aanvraag en prijsopgaves en documentatie die u ontvangt zijn volkomen gratis en u bent tot niets verplicht. U kunt de informatie gebruiken om te vergelijken en daarna er niets mee te doen of eventueel kunt u opdracht geven aan de voor u meest aantrekkelijke aanbieder of eventueel aanvullende informatie vragen. Maar nogmaals: het is volkomen gratis en u bent tot niets verplicht.

“Bent u op zoek naar de goedkoopste aanbieder uit uw regio? Vul dan het aanvraagformulier in en vraag bij maximaal 6 bedrijven tegelijk aan. Gratis en u zonder enige verplichting.”

Asbest

Verwijderen asbest golfplaten
Golfplaten van voor 1993 bevatten vaak asbest
Juiste bescherming essentieel bij asbestsanering

Meer informatie over Snelgratisvergelijken.nl:

Hoe werkt het vergelijken?

Zoals u ziet bieden wij meerdere produkten en diensten aan via deze website. Per produkt of dienst treft u naast handige informatie ook een aanvraagformulier aan. Door het aanvraagformulier in te vullen met uw gegevens en eventuele opmerkingen en op verzenden te klikken ontvangen meerdere bedrijven in uw regio uw verzonden formulier. Op basis van de informatie uit het formulier zullen ze u geheel gratis en vrijblijvend een aanbieding versturen, vergezeld van relevante documentatie. Minimaal 1 en maximaal 6 aanbieders zullen u een aanbieding versturen. U bekijkt en vergelijkt de informatie op uw gemak. Alles is volstrekt gratis en u bent tot niets verplicht.

Voor bijna elk project of klus kunt u vrijblijvende prijsopgaves aanvragen.
Aanvragen is volledig gratis en zonder risico.

Vergelijken = besparen

Er zijn momenteel 4 categorieën waarbinnen allerlei soorten diensten en produkten zijn ondergebracht (regelmatig worden daar nieuwe aan toegevoegd). In de navigatiebalk aan de bovenkant van de website kunt u zowel naar de categoriepagina gaan als rechtstreeks naar het door u gewenste onderwerp, bijvoorbeeld spouwmuurisolatie. Op die pagina kunt u allerlei relevante informatie over spouwmuurisolatie lezen zoals de werking, de verschillende soorten, subsidiemogelijkheden etc.

Dekking in heel Nederland, specialisten in elke regio

Dekking in heel Nederland, specialisten in elke regio Voor elk produkt in nagenoeg elke regio in Nederland beschikken wij over specialistische bedrijven die u van offertes en informatie kunnen voorzien. Ook voor eventuele spoedopdrachten kunt u gebruik maken van de aanvraagformulieren. Wel dient u dit dan duidelijk aan te merken en is het handig om te vragen of u teruggebeld kunt worden. Doordat alleen bedrijven uit uw eigen regio aanbiedingen sturen en u deze kunt vergelijken bent u er zeker van dat u voor het goedkoopste bedrijf uit de regio kiest!

Landelijke dekking

Simpel geld besparen met snelgratisvergelijken.nl!

Snel Tarieven

Door eenvoudig het formulier in te vullen en te verzenden krijgt u veelal binnen 24 tot 48 uur meerdere vrijblijvende aanbiedingen en documentatie in de bus. Wel zo handig !

Geld besparen

Het zal u verbazen hoeveel geld u kunt besparen door 3 tot 6 aanbieders te vergelijken: u praat al gauw over enkele honderden tot zelfs duizenden euro’s !

Landelijke Dekking

Door ons uitgebreide netwerk kunnen wij u voor elk soort dienst of produkt een landelijke dekking bieden waarbij u minimaal 1 tot maximaal 6 aanbiedingen zult ontvangen.

Vergelijken

Indien u gaat investeren in uw woning is het belangrijk om te zorgen dat zowel kwaliteit als prijs gunstig zijn. Oriënteer u daarom door vrijblijvend informatie en tarieven aan te vragen.

Populairste onderwerpen:

Snelgratisvergelijken.nl

Snelgratisvergelijken.nl is een volledig gratis informatieve website over uiteenlopende onderwerpen waarbij de bezoeker snel en gemakkelijk online prijzen en informatie kan vergelijken. Volledig gratis en zonder enige verplichtingen, waarbij de aanvrager met zekerheid geld kan besparen.  Snelgratisvergelijken.nl is ontwikkeld door Greyventure BV, een landelijk werkend internetbedrijf dat onder meer informatieve websites ontwikkelt en zorgt voor verspreiding van offerte-aanvragen onder geregistreerde en erkende bedrijven. Met meer dan 1500 aangesloten bedrijven kunnen aanvragers uit elke regio van offertes voorzien worden.

Contact Details

Greyventure BV
Aston Martinlaan 56b
3261 NB Oud-Beijerland
KvK nummer 51797704