ARCHITECTEN

Snel en eenvoudig achterhalen wie de goedkoopste aanbieders in uw regio zijn? Vul dan s.v.p. het onderstaande formulier correct in en klik op verzenden.

ARCHITECT OFFERTES AANVRAGEN

s.v.p. het formulier invullen

 • Ontwerpen en calculeren

 • Advies over materialen

 • Controle op uitvoering

Informatie over architecten

Bent u op zoek naar een architect, wilt u daar niet teveel voor betalen en er zeker van zijn dat het ontwerp uiteindelijk aansluit bij uw wensen? Het is verstandig om enkele eerste schetsen te laten maken, na te gaan of er een klik bestaat op basis van de samenwerking en meerdere offertes van architecten met elkaar te vergelijken.

Eerste schetsen door de architect

Op het moment dat u een architect in wilt schakelen is het van belang om na te gaan of uw wensen duidelijk overkomen in de eerste schetsen. Het is in ieder geval een goed idee om eerder werk van de architect te bekijken. Hij of zij heeft over het algemeen een eigen stijl, die u in meer of mindere mate aan kan spreken. Des te meer de stijl van de architect u aanspreekt, des te groter ook de kans dat u kunt rekenen op een goede klik. Komt u er aan de hand van de eerdere projecten nog niet direct uit? In een aantal gevallen zal de architect u enkele eerste schetsen aan kunnen leveren. U kunt op die manier nagaan of uw wensen uiteindelijk goed overkomen op papier

Samenwerking en een klik

Daarnaast is het tijdens de eerste contacten met de architect van belang om na te gaan of er sprake is van een klik. Verloopt de communicatie soepel en heeft u aan het bekende halve woord genoeg om de architect uit te leggen wat u bedoelt? Vertel over uw specifieke wensen of over het algemene beeld waar u voor wilt zorgen, zodat de architect daar direct mee aan de slag kan gaan. Op die manier kunt u zoeken naar een architect die u begrijpt en graag aan de slag gaat om uw wensen in vervulling te laten gaan.

Offertes van architecten vergelijken

Om tot een samenwerking te kunnen komen is het in eerste instantie vooral van belang dat u een scherpe offerte van een architect ontvangt. U kunt online maximaal besparen op de kosten van een architect, door eenvoudig meerdere offertes aan te vragen. U kunt deze met elkaar vergelijken, om op basis van de prijs in ieder geval te bepalen welke verschillende architecten u mogelijk van dienst kunnen zijn.

Besparen tot wel 45%

Het bouwen of verbouwen van een woning of bedrijfspand is een kostbare aangelegenheid. Uit ervaring weten wij dat de prijsverschillen voor elk onderdeel van de bouw flink variëren. Maak daar gebruik van ! Het is natuurlijk wel zo verstandig om appels met appels te vergelijken. De ene architect is de andere niet: vraag daarom naar referenties en bekijk (in het echt) de resultaten: is de aanbouw mooi ontworpen etc. Een architect maakt niet alleen tekeningen en berekeningen, maar adviseert ook over de te gebruiken materialen.  


Isolatiekosten bij woninguitbouw vallen onder lage btw tarief in geval van woning van 2 jaar of ouder Isolatiekosten bij woninguitbouw vallen onder lage btw tarief in geval van woning van 2 jaar of ouder

Snelgratisvergelijken.nl werkt samen met ruim 1500 bedrijven in verschillende branches door geheel Nederland. Door het correct invullen van het aanvraagformulier wordt uw (vrijblijvende)offerte-aanvraag naar maximaal 6 bedrijven in uw eigen regio gestuurd. Deze bedrijven zullen gratis een prijsopgave en aanvullende informatie voor u opstellen en naar u verzenden (via e-mail of per post). U kunt deze prijsopgaves eenvoudig vergelijken en eventueel opdracht geven aan uw favoriete bedrijf. U bent echter tot niets verplicht. En uit ervaring weten wij dat niet één prijsopgave gelijk is aan de andere en u gegarandeerd geld zult besparen, soms wel tot 45% !

Zodra u het formulier hebt ingevuld en op verzenden hebt gedrukt, gaan wij voor u aan de slag:

 • Wij zorgen voor directe verspreiding van uw aanvraag onder maximaal 6 lokale en regionale bedrijven
 • Deze bedrijven sturen u snel, gratis én vrijblijvend prijsopgaves op basis van de gegevens uit uw aanvraag, meestal voorzien van documentatie.
 • U kunt op uw gemak en zonder enige verplichting prijzen en documentatie vergelijken. Vergelijken loont ALTIJD: uw voordeel kan oplopen tot wel 45%!

 1. Het scheelt u flink werk in het zoeken naar bedrijven in uw eigen regio
 2. U hoeft niet 4 of 5 verschillende bedrijven apart te benaderen (opbellen/mailen)
 3. U hoeft slechts 1 formulier in te vullen en op verzenden te klikken
 4. U krijgt 3 tot 6 (afhankelijk van soort product/dienst) verschillende offertes toegestuurd (hetzij via mail of post, met of zonder aanvullende documentatie)
 5. U kunt eenvoudig vergelijken (op prijs en aanbod) en eventueel besluiten om in zee te gaan met één van deze aanbieders.
 6. Deze service is volledig gratis en zonder enige verplichting !

Ja, de service van Snelgratisvergelijken.nl is voor u volkomen gratis. Het kost u hooguit enkele minuten van uw tijd, maar de aanvraag en prijsopgaves en documentatie die u ontvangt zijn volkomen gratis en u bent tot niets verplicht. U kunt de informatie gebruiken om te vergelijken en daarna er niets mee te doen of eventueel kunt u opdracht geven aan de voor u meest aantrekkelijke aanbieder of eventueel aanvullende informatie vragen. Maar nogmaals: het is volkomen gratis en u bent tot niets verplicht.

“Bent u op zoek naar de goedkoopste aanbieder uit uw regio? Vul dan het aanvraagformulier in en vraag bij maximaal 6 bedrijven tegelijk aan. Gratis en u zonder enige verplichting.”

Asbest

Controleren van de kwaliteit en uitvoering is een mogelijke taak van de architect Controleren van de kwaliteit en uitvoering is een mogelijke taak van de architect
Laat uw wensen op papier zetten en calculeren. Laat uw wensen op papier zetten en calculeren.
Van aanbouw tot woningblok: geen klus te klein of te groot. Van aanbouw tot woningblok: geen klus te klein of te groot.

Meer informatie over Snelgratisvergelijken.nl:

Hoe werkt het vergelijken?

Zoals u ziet bieden wij meerdere produkten en diensten aan via deze website. Per produkt of dienst treft u naast handige informatie ook een aanvraagformulier aan. Door het aanvraagformulier in te vullen met uw gegevens en eventuele opmerkingen en op verzenden te klikken ontvangen meerdere bedrijven in uw regio uw verzonden formulier. Op basis van de informatie uit het formulier zullen ze u geheel gratis en vrijblijvend een aanbieding versturen, vergezeld van relevante documentatie. Minimaal 1 en maximaal 6 aanbieders zullen u een aanbieding versturen. U bekijkt en vergelijkt de informatie op uw gemak. Alles is volstrekt gratis en u bent tot niets verplicht.

Voor bijna elk project of klus kunt u vrijblijvende prijsopgaves aanvragen.
Aanvragen is volledig gratis en zonder risico.

Vergelijken = besparen

Er zijn momenteel 4 categorieën waarbinnen allerlei soorten diensten en produkten zijn ondergebracht (regelmatig worden daar nieuwe aan toegevoegd). In de navigatiebalk aan de bovenkant van de website kunt u zowel naar de categoriepagina gaan als rechtstreeks naar het door u gewenste onderwerp, bijvoorbeeld spouwmuurisolatie. Op die pagina kunt u allerlei relevante informatie over spouwmuurisolatie lezen zoals de werking, de verschillende soorten, subsidiemogelijkheden etc.

Dekking in heel Nederland, specialisten in elke regio

Dekking in heel Nederland, specialisten in elke regio Voor elk produkt in nagenoeg elke regio in Nederland beschikken wij over specialistische bedrijven die u van offertes en informatie kunnen voorzien. Ook voor eventuele spoedopdrachten kunt u gebruik maken van de aanvraagformulieren. Wel dient u dit dan duidelijk aan te merken en is het handig om te vragen of u teruggebeld kunt worden. Doordat alleen bedrijven uit uw eigen regio aanbiedingen sturen en u deze kunt vergelijken bent u er zeker van dat u voor het goedkoopste bedrijf uit de regio kiest!

Landelijke dekking

Simpel geld besparen met snelgratisvergelijken.nl!

Snel Tarieven

Door eenvoudig het formulier in te vullen en te verzenden krijgt u veelal binnen 24 tot 48 uur meerdere vrijblijvende aanbiedingen en documentatie in de bus. Wel zo handig !

Geld besparen

Het zal u verbazen hoeveel geld u kunt besparen door 3 tot 6 aanbieders te vergelijken: u praat al gauw over enkele honderden tot zelfs duizenden euro’s !

Landelijke Dekking

Door ons uitgebreide netwerk kunnen wij u voor elk soort dienst of produkt een landelijke dekking bieden waarbij u minimaal 1 tot maximaal 6 aanbiedingen zult ontvangen.

Vergelijken

Indien u gaat investeren in uw woning is het belangrijk om te zorgen dat zowel kwaliteit als prijs gunstig zijn. Oriënteer u daarom door vrijblijvend informatie en tarieven aan te vragen.

Populairste onderwerpen:

Snelgratisvergelijken.nl

Snelgratisvergelijken.nl is een volledig gratis informatieve website over uiteenlopende onderwerpen waarbij de bezoeker snel en gemakkelijk online prijzen en informatie kan vergelijken. Volledig gratis en zonder enige verplichtingen, waarbij de aanvrager met zekerheid geld kan besparen.  Snelgratisvergelijken.nl is ontwikkeld door Greyventure BV, een landelijk werkend internetbedrijf dat onder meer informatieve websites ontwikkelt en zorgt voor verspreiding van offerte-aanvragen onder geregistreerde en erkende bedrijven. Met meer dan 1500 aangesloten bedrijven kunnen aanvragers uit elke regio van offertes voorzien worden.

Contact Details

Greyventure BV
Aston Martinlaan 56b
3261 NB Oud-Beijerland
KvK nummer 51797704

Populaire Onderwerpen