AANBOUW/UITBOUW

Snel en eenvoudig achterhalen wie de goedkoopste aanbieders in uw regio zijn? Vul dan s.v.p. het onderstaande formulier correct in en klik op verzenden.

AANBOUW/UITBOUW OFFERTES AANVRAGEN

s.v.p. het formulier invullen

Een goed ontwerp met juiste maatvoering en constructieberekeningen is essentieel. Een goed ontwerp met juiste maatvoering en constructieberekeningen is essentieel.
 • Fraai metselwerk met goede isolatie

 • Energiezuinige beglazing en kozijnen

 • Verruimt de woning en verhoogt de verkoopwaarde

Informatie over aanbouw/uitbouw woning

Denkt u na over een aanbouw of uitbouw aan de woning en wilt u daarvan de kosten vergelijken? U kunt meerdere offertes voor een aanbouw aan de woning aanvragen en deze qua kosten en materialen op een rij zetten. Ga uit van het doel dat u voor ogen heeft en zet daar de kosten aan de andere kant tegenover. U kunt kiezen voor een aanbouw bij de keuken of juist van de woonkamer, afhankelijk van wat u met de aanbouw aan de woning wilt bereiken.

Type aanbouw aan de woning

U kunt een aanbouw van de woning vergelijken door uit te gaan van het doel dat u voor ogen heeft en de voordelen van de verschillende mogelijkheden op een rij te zetten. Bent u bijvoorbeeld van plan om de keuken uit te bouwen? Ga dan na waar de aansluitingen komen te zitten en hoe de lichtinval zal zijn, op basis van de plannen van de verschillende aannemers die u een offerte voor de aanbouw van de woning uitbrengen. Vergelijk 1 - 6 offertes, zodat u via de specialisten uit de buurt een goed beeld krijgt van wat er mogelijk is.

Ruimte van aanbouw woning vergelijken

Denkt u na over de aanbouw aan uw woning, maar wilt u de mogelijkheden vergelijken om na te gaan hoeveel vierkante meter u aan dient te laten bouwen? Een paar vierkante meter extra klinkt wellicht niet als een flinke ruimte, maar de netto extra ruimte die u daarmee creëert kan net het verschil maken tussen een te krappe en een heerlijk ruime woonkamer of keuken. Laat de aannemers en specialisten u een offerte uitbrengen en op dit gebied advies geven. U kunt de aanbouw van de woning door uit te gaan van de prijs en de netto ruimte die u erbij zal krijgen.

Aanbouw of serre

Wilt u gebruik maken van een aanbouw aan de woning, of denkt u eventueel na over een serre aan de woning? Dit is een minder ingrijpende verbouwing, waardoor de kosten doorgaans een stuk lager uit zullen vallen. Vraag 1 - 6 offertes aan voor zowel de aanbouw aan de woning als een serre, en vergelijk deze mogelijkheden. U kunt op die manier een keuze maken. Houd er rekening mee dat een serre een minder goede isolatie op zal leveren, maar aan de andere kant zorgt voor meer licht in de kamer.

Meerwaarde van een aanbouw aan de woning

Een aanbouw aan de woning leidt tot een belangrijke meerwaarde, waardoor u een investering doet. U kunt de aanbouw aan de woning vergelijken op basis van de prijs en de kwaliteit. Een grotere investering kan de moeite waard zijn, wanneer dit de waarde van de woning verder zal vergroten. U zorgt met de aanbouw aan uw woning voor een gevoel van lucht en licht, meer daglicht in de kamer en bijvoorbeeld de mogelijkheid om de keuken uit te breiden of een grotere zithoek te kopen. Ga uit van het doel dat u voor ogen heeft en vergelijk de 1 - 6 offertes voor de aanbouw van de woning om een goede keuze te maken.


Snelgratisvergelijken.nl werkt samen met ruim 1500 bedrijven in verschillende branches door geheel Nederland. Door het correct invullen van het aanvraagformulier wordt uw (vrijblijvende)offerte-aanvraag naar maximaal 6 bedrijven in uw eigen regio gestuurd. Deze bedrijven zullen gratis een prijsopgave en aanvullende informatie voor u opstellen en naar u verzenden (via e-mail of per post). U kunt deze prijsopgaves eenvoudig vergelijken en eventueel opdracht geven aan uw favoriete bedrijf. U bent echter tot niets verplicht. En uit ervaring weten wij dat niet één prijsopgave gelijk is aan de andere en u gegarandeerd geld zult besparen, soms wel tot 45% !

Zodra u het formulier hebt ingevuld en op verzenden hebt gedrukt, gaan wij voor u aan de slag:

 • Wij zorgen voor directe verspreiding van uw aanvraag onder maximaal 6 lokale en regionale bedrijven
 • Deze bedrijven sturen u snel, gratis én vrijblijvend prijsopgaves op basis van de gegevens uit uw aanvraag, meestal voorzien van documentatie.
 • U kunt op uw gemak en zonder enige verplichting prijzen en documentatie vergelijken. Vergelijken loont ALTIJD: uw voordeel kan oplopen tot wel 45%!

 1. Het scheelt u flink werk in het zoeken naar bedrijven in uw eigen regio
 2. U hoeft niet 4 of 5 verschillende bedrijven apart te benaderen (opbellen/mailen)
 3. U hoeft slechts 1 formulier in te vullen en op verzenden te klikken
 4. U krijgt 3 tot 6 (afhankelijk van soort product/dienst) verschillende offertes toegestuurd (hetzij via mail of post, met of zonder aanvullende documentatie)
 5. U kunt eenvoudig vergelijken (op prijs en aanbod) en eventueel besluiten om in zee te gaan met één van deze aanbieders.
 6. Deze service is volledig gratis en zonder enige verplichting !

Ja, de service van Snelgratisvergelijken.nl is voor u volkomen gratis. Het kost u hooguit enkele minuten van uw tijd, maar de aanvraag en prijsopgaves en documentatie die u ontvangt zijn volkomen gratis en u bent tot niets verplicht. U kunt de informatie gebruiken om te vergelijken en daarna er niets mee te doen of eventueel kunt u opdracht geven aan de voor u meest aantrekkelijke aanbieder of eventueel aanvullende informatie vragen. Maar nogmaals: het is volkomen gratis en u bent tot niets verplicht.

“Bent u op zoek naar de goedkoopste aanbieder uit uw regio? Vul dan het aanvraagformulier in en vraag bij maximaal 6 bedrijven tegelijk aan. Gratis en u zonder enige verplichting.”

Een aanbouw of uitbouw aan uw woning

Fraaie gemetselde aanbouw vanaf circa € 15.000 Fraaie gemetselde aanbouw vanaf circa € 15.000
Allerlei afmetingen, kleurstellingen, kozijnen en puien zijn mogelijk. Allerlei afmetingen, kleurstellingen, kozijnen en puien zijn mogelijk.
Een aanbouw of uitbouw vereist nauwkeurig vakmanschap. Een aanbouw of uitbouw vereist nauwkeurig vakmanschap.

Meer informatie over Snelgratisvergelijken.nl:

Hoe werkt het vergelijken?

Zoals u ziet bieden wij meerdere produkten en diensten aan via deze website. Per produkt of dienst treft u naast handige informatie ook een aanvraagformulier aan. Door het aanvraagformulier in te vullen met uw gegevens en eventuele opmerkingen en op verzenden te klikken ontvangen meerdere bedrijven in uw regio uw verzonden formulier. Op basis van de informatie uit het formulier zullen ze u geheel gratis en vrijblijvend een aanbieding versturen, vergezeld van relevante documentatie. Minimaal 1 en maximaal 6 aanbieders zullen u een aanbieding versturen. U bekijkt en vergelijkt de informatie op uw gemak. Alles is volstrekt gratis en u bent tot niets verplicht.

Voor bijna elk project of klus kunt u vrijblijvende prijsopgaves aanvragen.
Aanvragen is volledig gratis en zonder risico.

Vergelijken = besparen

Er zijn momenteel 4 categorieën waarbinnen allerlei soorten diensten en produkten zijn ondergebracht (regelmatig worden daar nieuwe aan toegevoegd). In de navigatiebalk aan de bovenkant van de website kunt u zowel naar de categoriepagina gaan als rechtstreeks naar het door u gewenste onderwerp, bijvoorbeeld spouwmuurisolatie. Op die pagina kunt u allerlei relevante informatie over spouwmuurisolatie lezen zoals de werking, de verschillende soorten, subsidiemogelijkheden etc.

Dekking in heel Nederland, specialisten in elke regio

Dekking in heel Nederland, specialisten in elke regio Voor elk produkt in nagenoeg elke regio in Nederland beschikken wij over specialistische bedrijven die u van offertes en informatie kunnen voorzien. Ook voor eventuele spoedopdrachten kunt u gebruik maken van de aanvraagformulieren. Wel dient u dit dan duidelijk aan te merken en is het handig om te vragen of u teruggebeld kunt worden. Doordat alleen bedrijven uit uw eigen regio aanbiedingen sturen en u deze kunt vergelijken bent u er zeker van dat u voor het goedkoopste bedrijf uit de regio kiest!

Landelijke dekking

Simpel geld besparen met snelgratisvergelijken.nl!

Snel Tarieven

Door eenvoudig het formulier in te vullen en te verzenden krijgt u veelal binnen 24 tot 48 uur meerdere vrijblijvende aanbiedingen en documentatie in de bus. Wel zo handig !

Geld besparen

Het zal u verbazen hoeveel geld u kunt besparen door 3 tot 6 aanbieders te vergelijken: u praat al gauw over enkele honderden tot zelfs duizenden euro’s !

Landelijke Dekking

Door ons uitgebreide netwerk kunnen wij u voor elk soort dienst of produkt een landelijke dekking bieden waarbij u minimaal 1 tot maximaal 6 aanbiedingen zult ontvangen.

Vergelijken

Indien u gaat investeren in uw woning is het belangrijk om te zorgen dat zowel kwaliteit als prijs gunstig zijn. Oriënteer u daarom door vrijblijvend informatie en tarieven aan te vragen.

Populairste onderwerpen:

Snelgratisvergelijken.nl

Snelgratisvergelijken.nl is een volledig gratis informatieve website over uiteenlopende onderwerpen waarbij de bezoeker snel en gemakkelijk online prijzen en informatie kan vergelijken. Volledig gratis en zonder enige verplichtingen, waarbij de aanvrager met zekerheid geld kan besparen.  Snelgratisvergelijken.nl is ontwikkeld door Greyventure BV, een landelijk werkend internetbedrijf dat onder meer informatieve websites ontwikkelt en zorgt voor verspreiding van offerte-aanvragen onder geregistreerde en erkende bedrijven. Met meer dan 1500 aangesloten bedrijven kunnen aanvragers uit elke regio van offertes voorzien worden.

Contact Details

Greyventure BV
Aston Martinlaan 56b
3261 NB Oud-Beijerland
KvK nummer 51797704